Tak to je bomba, reklama už se sere i přímo do témat :/
Blikající reklamy se dají blokovat, tohle jde taky?
Tak to je bomba, reklama už se sere i přímo do témat :/
Blikající reklamy se dají blokovat, tohle jde taky?
Anketa: Je to dobře?
„Zaruku do stari ti da jen zdravotni pojistka…od pojistovny!!“ Cruchot(z filmu Zandar a Mimozemstania :D)
Používám adblock, takže mi nic nikde nebliká.
PR článek je dobře označen a když předju na fórum, tak zmizí, takže s touto formou reklamy nemám problém.
Dělám že to nevidím.
Samozrejme sem chodim dobrovolne ale stejne me kazda reklama navic pekne VYSIRA.
jsou to srabi!!
neda se na to reagovat… :(
:-)
Já si myslím, že můžou být jen rádi, že možnost reagování je zrušena. Představ si ty komentáře pod tím :D :D :D
Nikde mi nic neblika, netusim o cem je rec.
Tomahomo FF + Adblock
Co? Kde? Už si ten adblock nainstaluj. Holt není zbytí.
Nemám ponětí, o čem je řeč.
Si klikněte na homepage http://www.bike-forum.cz/ a mrkněte na „první vlákno“
Aha, na homepage skoro nechodím. Bannery mě štvaly víc než tohle.
Aha, tak uz to vidim. Pres tuto stranku vubec nechodim a i kdyby, tak v cem je problem, neotvira se to samo, je to jasne rozpoznatelne a oznacene? To jsem se sice mel asi zeptat majkeeho, ale treba odpovi zde.
No já chodím vždycky přes homepage, páč tam hnedka vidím všechny fotky :)
přesně tak
Tak to jo, přes homepage taky nechodím.
samozřejmě lze blokovat i toto. nebo to lze přesunout na konec, nabarvit, … v podstatě cokoli.
na druhou stranu, toto nebliká, neruší… a jak obvykle blokuju spoustu reklam, tuhle bych nechal. až jich bude 10 pod sebou, bude mít smysl se tím zabývat.
až jich bude 10 pod sebou, bude mít smysl se tím zabývat no právě myslím, že to nemusí dlouho trvat, myslím, že každý si všimnul pozvolného zareklamování B-F a těžko říct kde se to zastaví :)
normál.
bud si založíš svoje forum nebo to budeš tolerovat. Nebo budeš platit 10kč/měsíčně členství – za předpokladu, že to bude platit alespoň polovina členů.
mě by spíš zajímalo kolik lidí na takovouhle raklamu klikne
Klidně bych si to radši platil :)
A kolik myslíš, že by se našlo dalších ochotných platit za čtení těch tvých plků :-)))
10,– mesicne je 120,– rocne coz je pohodicka a omezily by se ty spamy co tady jsou a pepa by musel prodat aspon jeden par kol aby na to mel avotomtoje :)
Přesně tak, nemohli by se psát debilní boti nebo třeba ******** motorkáři a podobně :)
Bohatstvím sice moc neoplývám, ale kilo za rok fakt moc není, to bych za to klidně dal
myslím, že dost :)
At s tím jdou do piči!
Teď jsi jim to teda nandal.
+1 :D
i bike-forum musi z neceho zit, ne?
posli stedry sponzorsky dar a reklamy zmizi… ;)
Je to blbý :D
Otázkou je, proč vůbec chodíš na homepage?
Jsem fakt netušil o čem to mluvíš. IMHO naprostá prkotina proti té fixní šířce fora kvůli reklamám – věc která otravuje každý den.
skryj pravý sloupec (div#right), pak pro blok div#content nastav šířku na auto a pro span.title nastav width na cca 50% a min-width na nějakých 400px.
(případně můžeš zjistit aktuální šířku a odečíst od ní šířky pevných sloupců, což dá samozřejmě nejkoukatelnější výsledek)
co se týče reklamního článku, stačí spočítat, kolik má ten li potomků span. pokud je jen jeden, skrýt nebo odstranit. nebo pokud je v něm strong.
zablokováno, rozšířeno.
treba neco v tomhle smyslu:
koukám, že si to pár zájemců nainstalovalo a ještě mi ani nikdo nevynadal, že by to fungovalo špatně. :-O
(mimochodem, na první pohled bych řekl, že ve firefoxu se to spouští mnohem rychleji než v chrome.)
do nové verze jsem přidal takovou drobnost:
když je název vlákna příliš dlouhý, je v seznamu uveden zkrácený název zakončený „…“. když chcete vidět celý název vlákna, musíte na něj najet myší a počkat na jeho zobrazení. (prostě se při hover zobrazí title. popsat to česky je hrozný :-))
tak teď se zobrazí název tak dlouhý, jak umožní šířka toho sloupce.
Hezký, ale co s tím? Ano, jsem naprosto tupý informační neznalec :-)
Mas to tam popsany:) Jinak dobry, púrave jsem to oboji nainstaloval a parada, to se mi bude hodit spis na netbooku, nez na 24" monitoru, ale i tak dobry:)
ten skriptík je pro GreaseMonkey, což je rozšíření pro Firefox.
pokud tedy používáš Firefox, nainstaluj uvedené rozšíření (a restartuj prohlížeč). pak vlez na ten výše uvedený odkaz se skriptem a klikni na Install.
funguje to tak, že po načtení stránky se spustí ten skript a provede v té stránce nějaké úpravy.
pokud používáš jiný prohlížeč, musíš se po nějakém takovém rozšíření poohlédnout sám. vím, že pro Chrome existuje TaperMonkey (teď to tu právě zkouším a funguje). a snad je podobné rozšíření i pro Operu. o zbytku nevím.