Zdar, příštích 14 dní se budu zase vyskytovat v Praze, a rád bych se vypravil přes Brdy na Plešivec, s tím, že cíl je tam skutečně dorazit. Kdo by se přidal? Sraz v sobotu, nebo v neděli v 9:00 pod Baranďákem na Smíchovský straně.
Zdar, příštích 14 dní se budu zase vyskytovat v Praze, a rád bych se vypravil přes Brdy na Plešivec, s tím, že cíl je tam skutečně dorazit. Kdo by se přidal? Sraz v sobotu, nebo v neděli v 9:00 pod Baranďákem na Smíchovský straně.
dobít plešivec v tomhle počasí zima jak v psírně :o)
Já už tu mám jaro, tak mám roupy, chystám se i vyrazit na pár dní se spacákem. :) Zrovna ale od tebe bych očekával příslib účasti.:)
to víš ještě jsem ve stádiu zimního spánku ;o)
btw: shánim ultra-light 8mm imbus, nevíte někdo o něčem?..
Budu o tom uvazovat… Halouny se mi nekdy zdaji dost blizko… :o) Ale muselo by se jet na pohodu a neee nejakou kudlu…!
Ok, jestli vyrazíš tak:
Sobota(16.2.) v 10:00 u Modřanského kina (poslední podjezd u cyklostezky v Modřanech + zastávka vlaku)
tempo: klidné
vezmete mne také (klidným tempem…), pokud se mi bude zdát tempo neklidné, tak se urazím a odpadnu… :-P
To, co sem napsal, platí.;)
pardon – nějak jsem nestihl včas vyrazit, vyrazil jsem později směr jince a Plešivec, ale v Halounech pro naprostou vymrzlost otočil nach prag…
v klidu, sem nespozoroval žádnou odpověď, tak sem jel jindy a jinam;) takže sem napomatl všechny tři sjezdy do jedný trasy a oběd vynechal;)
Tiez by som sa pridal kludnym tempom. Bike mam v Prahe uz dva tyzdne ale este som nejazdil. Len neviem ako sa dostanem z Hostivare az do Modran :) Keby mal niekto cestu mojim smerom by bolo dobre :)
To neee, ja se tesim na poradne dlouhej vejlet, akorat doufam, ze je uvisim… Ja na ne nemam akorat v rychlosti, jinak najezdino uz letos pres 1000km asi mam a za poslednich 14 dni 2× 100+ po Brdech… Moje heslo zni, „Kdyz Halouny, tak aspon minimalne pres Stozec!“ a ne se trapne spoustet kolem jezirka dolu :o) Nakonec u Stozce ty Buciny jsou jedno z nejhezcich mist na Hrebeni, tak je mi lito je vynechavat…
měl sem v plánu namotat sjezd po modrý, po zelený + od jezírka … ale jak tak čtu tvůj nájezd tak seš chrt a byl bys bržděn;)
bych jel. Mohli bychom zkusit i ten sjezd z kopce naproti Plešivci co mi o něm pořád vypráví Fousek. Snad ho trefíme :)
tak jen pro info pro zájemce, mapu i popis mám. takže see ya v sobotu. a nehlašte se všichni :)
Plešivec, první letošní kilo na bajku, hospůdka v Jincích…že by? :-)
ja ja Jince + bonus sjezdík. GH říkal, že by tedy vyjímečně vstal :)
Tak já už du pomalu spát, abych v takovej čas vstal:-))
Jo! Sobota se zacina tvarit sice trosku mrazive, ale tudiz bez bahna… Takze u me snad dobry, teda jestli se mi nevrati ta strevni chripka co me postihla v utery.. A zpatky se pojede taky po hrebeni nebo po silnici? Joooo a chrti a pockate na me?!?!?!????
ono vzhledem k času nejspíš zpátky po silnici, nebo alespon z větší části. Uvidíme až jak na tom budeme časově za Plešivcem.
Jaká silnice, vezmeme to hezky po trase eXBB. Možná Vám dovolím vynechat Babku :-)))
uvidíme časově ne každej to může drtit jako ty… začneš jezdit ještě o kus rychleji a budu ti muset vykat :) :)
Ja uz nabijim lucernicku, takze bych se ani lehciho terenu nebal… :o) Nakonec Nocni WTB jsem jel jenom s uplne malym svetylkem a taky jsem se neztratil. Nakonec se stejne budeme vracet po ceste, kterou uz jsme kazej projel hafokrat.
Ty chceš snad ujet dvě stovky…dyt vyrážíme v 9:00…ještě skoro v noci:-))
zkusim se v tydnu rano nalogovat kdyz vstanu do prace ;-) Asi jeste nebudes spat …
To by se mohlo klidně stát…párkrát už sem viděl jak se lidi přihlašujou než sem šel spát:-))
Já a drtit? To si mě s někým pleteš, já si hezky v klidu hlídám zadní řady :-) Ale myslím, že tu trasu bychom mohli v pohodě stihnout celou. Z Let už můžeme jet v klidu se světly.
V 9 je to hrůza, ale snad vstanu. Jen doufám že nezmrzneme, hlásí pěknou zimu
Chtěl jsem se tentokrát přidat, ale takhle horečně pojaté mne to odradilo :-) Nějak se mi netočí kolečka takhle brzy ráno.
Tak to je škoda, že jsem bez kondice, hned bych jel… letos mám najeto pěknejch 35 km a málem jsem u toho umřel. zato prášku jsem od ledna sežral kýbl :-((( Tak si to užijte a nezmrzněte, bude pěkná klemra…já budu pěkně doma s děckama :-)))
Super. Tak v takovouhle účast jsem ani nedoufal, a samá „lepší“ společnost. :) Jsem právě nahodil komplet novej pohon a při tý příležitosti zjistil, že střed začíná chytat vaklík. No, už na to má nárok, tak to bude taková jeho labutí píseň. Už jsem obědnal novej. :) Tak já valim do hospody, abych se včas vrátil. Ráno zdar. Jo a beru Sigmu, proti nějakýmu ježdění potmě rozhodně nejsem. :)
až ti budu vyprávět co jsem zažil se středem dneska já, nebudeš věřit…
No, tak jsi mi to ani nestihl říct. Se na tebe nějak lepí smůla. To jsi na Curtisu pomrvil závit v domečku nebo co? Jo, a slyšel jsem, že jsi na tom vraku jel dolů do Řevnic.!? To mi teda přijde hoodně odvážný, no ale aspoň, že jsi dojel v pohodě.
Aaa, sice pozdě, ale přece: obJEdnal
Ahoj, v sobotu nemůžu, ale nevyrazil by někdo do Brd v neděli? Třeba z Radotína po červené přes Karlštejn do Berouna, zpátky přes Brdy a Cukrák – a nebo úplně jinak:-))
Ahoj, jedu taky, Plešivec si nenechám ujít. Snad bude počasí trochu přiznivý, už teď jsou venku 3 st. pod nulou.
Ha tak akce kterou sem mel naplanovanou byla zrusena takze se k vam s nejvetsi pravdepodobnosti nekde pripojim. Jesli pojedete pres Kuchynku po cerveny na Komorsko tak dejte vedet az budete na Stozci ja vam vyrazim naproti.
jasný ozvu se ti
Tak doufam ze ste dojeli a omlouvam se za zdrzovani, ve foto-ostatni je par fotek co sem vyfotil
Tak jak jste dopadli, chrťáci, nezmrzli jste ? Pochlubte se… jsme na Vás celej den mysleli :-)
bylo to fajn. pod Plešivec po trase starejch Bikebrd, zpět kvůli času částpo asfaltu+konec Transbrd. hodilo mi to něco pod 130 km, tempo standartní, převýšení poctivý…docela mě bolej nohy:-). Jo a doufám, že se Medusa neztratil někde na Brdech, musel si za každou cenu přiložit a mířil skoro za tmy kamsi na hřeben;
Ja uz zpet, trasa zde,
utrack.crempa.net/report/saved_report.php?ident=70c0b62883bc49ab3622b07b49c76f17
Tak nejak se mi zastesklo po Zbraslavi, tak jsem to dal az tam :o)
Diky za vybranou spolecnost!
Tak já to v tom Radotíně zbaběle zabalil ve fázi povolování rychloupínáku. Jel kolem vlak, tak jsem si naskočil. Aspoň jsem stihnul oslavu tátovejch narozenin.
Tak bylo to perfektní, sice drobet zima, takže jsem se už těšil na horkou koupel, ale stálo to za to. Tempo docela slušné a oběd tradičně dobrý. Škoda jen toho defektu Blackyho, který to musel kvůli zlomenému rámu vzdát.
To „slušné tempo“ si dokážu představit :-)). Máte můj obdiv :-)
Vždyť mě znáš, nerad se honím
vy se mate, mate bajky :-( ja nehraju…
Stejně bys do Brd nejel:-))
hehe, vcera sem tam na silnici stravil nejaky cas :-)), stavim si bike na brdsky koreny…ale zas tak casto tam nebudu !
Bylo to fajn, teploty mezi –2 až –4 st. C takže žádný bahno, navíc docela slušný oběd v Jincích. Nohy mě tedy bolely dost. Večer jsem byl jako zvíře – najedl jsem se a usnul u TV :-)
Celkem asi 123 km, převýšení 2460 m.
Sijo, vy jste bláááááázni!
Eštěže už vám nestíhám.
Mi v sobotu stačilo vydrápat se pohodově na Cukrák a pak rychle šup domů do teplíčka. Pak eště pěšo do Letů, podívat se na končící masopust, kde jsme ulovili lahev moku zvaný Žihadlo… a pak…„vžum, vžum“ tryskem kolem nás proletěli chrťáci v čele s GHčkem…jsem teda čučela :o)))
Sijo, vy jste bláááááázni!
Eštěže už vám nestíhám.
Mi v sobotu stačilo vydrápat se pohodově na Cukrák a pak rychle šup domů do teplíčka. Pak eště pěšo do Letů, na končící masopust, ulovit lahev moku zvaný Žihadlo… a pak…„vžum, vžum“ tryskem kolem nás proletěli chrťáci v čele s GHčkem…jsem teda čučela :o)))
Bych skoro řek, že už si nějaký to Žihadlo v sobě musela mít:-)) protože to proploužení několika zmrzlíků Letama se opravdu …„vžum, vžum“ ani zdaleka nepodobalo…a GHčko už bylo tak KOočko, že ani nevěřilo, že v neděli ještě vyjede. Nakonec se podařilo…ale jen velmi, velmi vlažně:-))
mi se zdalo, ze jste prosvisteli celkem svizne
jak jste se prehnali kolem tak jsem si hned predstavila vasi situaci – kolik km uz asi mate (ze urcite pres 100ku) a ze tyhle kose jeste mate celkem kus cesty dom… no, jsem teda omdlivala a byla rada, ze nejsem s vami!!! :o)
jako jsem docela zpruzenej :/
si rám dovolil dost, prasknout zrovna z kraje takovýho super výletu :) doufám, že do víkendu dám do kupy něco pojízdnýho.
No toto! jsi zničil fulla?
Kdepak, zimního Cuba, ale zato hezky
jejej Cubika? :o( je nejaka fotodokumentace?
na cestě… pak to hodím do fotos
a safra ale hlavne že se ti nic nestalo
Tak tady je hezká fotka od Twistra
au
no teda! upřimnou soustrast :o( si necham někdy vyprávět jaxe to událo
Tak jsem konečně stáhnul fotky. K vidění jsou tu: album.volny.cz/barton.j2007/browse.php?album_id=99705&browse_page=0