Má být sice trochu ošklivo, to by však nemuselo být zásadní překážkou k nějakému výjezdu. Navrhoval bych trasu do Kamenice. Kdo by jel?
Má být sice trochu ošklivo, to by však nemuselo být zásadní překážkou k nějakému výjezdu. Navrhoval bych trasu do Kamenice. Kdo by jel?
Ja bych navrhoval v nedeli Kokorin, pokud by bylo pekne. Myslim, ze to v bucinach kolem Osinalic muze vypadat moc pekne podzimne.
rád(i) bych(om) se zúčastnil(i), čekám(e) na případné pokyny
pokud nepojedu v nedeli s obvyklou partou na celodenak,pridal bych se.kokorinsko ted bude moc ok,jaky navrhujes sraz,presun?
Vecer napisu. Predbezne asi v 9 v Osinalicich. Trasa bud do Usteku a nebo neco kolem dokla + pruzkum casti novych veci (bloudeni:-).
Takze jo. Kdyz bude pocasi (nebude-li prset), jedeme.
dobrá, a mohu přibrat další 2–3 účastníky
To bych se určitě rád zůčastnil, ale nemám auto k dispozici…
jede se na kolech ;-)
Muzu te vzit odnekud od metra.
Super. Tak třeba na Čerňáku? V kolik? Dík.
V 7:50 na CM naproti metra u KFC. Kdyztak 606 657 370.
zatím se k nám nikdo do auta neodvážil, takže přijedeme s Mirkou asi sami (modrá felicie combi), kdyby něco stačí prozvonit na 603 254 468
Dorazite na CM nebo do Osinalic? Do Osinalic totiz signal jeste nedorazil
třeba signál dorazí s nima .)
btw nejedu – děti maj neštovice
takže to budeš mít čas na ty fotky z minule :-) a co objektiv, už si ho opravil? :-)
objektiv leží rozvrtanej na stole .) a já hledám na netu nějaký podrobnosti
fotky – nemůžu najít ty cd se skenama – nejmladší bráška se nám staral o zvěřinec a krapet nám to tady zreorganizoval… zřejmě velmi náročná pařba, řekl bych:)
Jsem ty fotky našel
pokud by někdo chtěl fotky v celé kráse tak v jedný hromadě tady
moc jsem to netřídil, takže tak…
Supr fotky, nejlepsi je mala na zaver :) rozkosna
Dekuji za supr zvecneni slecny drsne na pevne vidli :)
jj děkuji :) se mi líbí ta kombinace monstrózních plášťů, pevný vidlice, růžovýho bidonu… :)
můžu přímo do Osinalic, ale CM bude asi lepší, takže díky a „V 7:50 na CM naproti metra u KFC“
Supr akce, hodne se mi libila:)
Joo joo. :) Fotky snad budou zítra.
taky a ještě jednou díky moc
Jen pro zajimavost, jak je to tedy s temi vlky.
:)
aha, a proto jste nechteli dat v sobotu kokorin:-)