Kdyby se náhodou někdo probral z letargie a chtěl někam vyrazit :)
Kdyby se náhodou někdo probral z letargie a chtěl někam vyrazit :)
abych šel příkladem
sobota 4.7. v 10:00 pod Barandákem u vody na bránické straně
Trasa někam na Sázavu. Asi bych to viděl na Zahořanský brody po cestě, uvidíme podle nálady. Oběd jasnej, zastávky na pivo taky. Nic vyhrocenýho v tomhle vedru
Tak bych chtel podekovat za hezky vylet. Mno bylo vedro, v podoli to ve finale skoncilo na 9 kusech a doma v jesenici to hodilo peknych 125 km ale uz jsem byl jak motyka :-) nicmene blacky mas jednicku z orientace a navigace z okoli sazavy ! Skoda kazdemu kdo se nepridal …
Přemýšlím, že bych se zítra v tom vedru na pohodu projel, ale rád bych to spojil s vodou a koupáním.. Ideálně jih či západ od Prahy, máte nějaké nápady?
V sobotu má být docela slušně, takže bych dal flákací vyjížďku směr Brdy, je mi vesměs jedno jestli trefíme do Haloun nebo do Kytína a zařadil bych přestávku na borůvky.
V 10:00 v Braníku u baranďáku u dětského hřiště. Tempo velice flákací.
up
Já se přidám, flákací tempo vyhovuje. Snad budou mít v Kytíně řízky :)
Nevím jestli v Kytíně,ale U Dernerů Na Rovinách budou mít v sobotu řízky s bramoborovým určitě:).
Možná bych se přidal a kde je u baranďáku to hřiště?
Na pravém břehu, Branická strana, je dětské hřiště. Hned jak projedeš ty dva „tunýlky“.
Dík za info :-)
Překvapila mne účast – 7 ks jsem nečekal;)
Jinak děkuji všem za příjemnou společnost a za to že na mne čekali na každém kopečku.
p.s. lesáci se vyznamenali..
Kdyby měl někdo zájem, zítra se jedem lehce projet na Točnou. Zraz v 17:00 u nádraží Braník. Nic nehrotíme. Tempo bába s nůší :)
já bych měl zájem. Sraz přímo před vlakovým nádražím?
Jo, určitě. Dorazíš teda?
budu tam
my budeme v Dolních Břežanech na pivku v pivovaru Oliver. Teda my je zatím já a Mára, zbytek podle počasí.
Tipuju tak 19,30–20 dorazíme na místo.
Můžete z Točný přejet na Závist a dát to takhle http://mapy.cz/s/jRnU
Nebo nikam nejezdit a dát to takhle http://mapy.cz/s/jRoc
To vyzerá ako plán ;)
Dneska máme oslavu, jinak bych jela, kruci :-)
neděle 2.8.
sraz: 9:00 pod Barandákem na bránický – dole u vody
cíl Plešivec, tzn 110–130km podle trasy.
Zbraslav-Cukrák-Řitka-Řevničák-Kuchyňka-Komorsko-Běštín-Jince (oběd)-Plešivec-Velká Baba a pak se uvidí jestli spodem nebo vrchem do Haloun-Řevnice-podle vody do Prahy
kdo mi nedá vědět na toho nečekáme
Hodím to up, ale moc tomu nedávám. Je vidět, že se už přestalo jezdit a jen se honí ego na BF u klávesnice.
Přesto kdyby něco chtěl vyrazit na poctivou a lety prověřenou oldschool trasu plnou super singlů a sjezdů, rádi ho uvidíme.
Já bych mohl jet leda s Chariotem :) pro mě špatné načasování, jinak bych si tu trasu dal s chutí.
to bys ho hodně prověřil :)
No stejně to nejde, potřebuju, aby se dítko přes den hejbalo a ne se celej den válelo ve vleku… O tom, že bych to nedal fyzicky ani nemluvě.
no jasný to byl spíš vtip. na dost místech by to ani nešlo.
zamáčknu slzy vzpomínek na doby kdy jsme tam jezdili v 6–10 a uděláme si nejspíš jen komorní rande ve dvou se ženou. O tom, že se to jezdilo i v zimě na poprašku sněhu ani nemluvím – teda tenkrát jsem tam já osobně nedojel protože mi po cestě rupnul rám :)
Takže bych vám stejně jen dělal křena :)
vždycky je lepší jet ve víc, protože je větší sranda.
ty … zkrať to na 50–70 a rád se projedu,tvůj nájezd 110–130 je z říše snů(mých a ještě v polabí)
Zpátky máš únikovku na vlak, zkrátit si to tak můžeš sám kde chceš.
to mi zase nedá…pak chcípnu sám někde v lese vysílením a moji mrtvolu nikdo ani nezahrabe,jen nad mrtvolou se bude vznášet duch hypotéky :-)
Zdar, vyjížďka je to super. Kecy, že je to dlouhé apod jsou úplně mimo, je to pohoda, když se to dá na celý den. Jen to víš, dvě děti a času málo, tak celou neděli mám pro sebe jen náhodně. Pokud by to vyšlo, dám vědět, ale spíš ne.
njn, proto jezdím s východní sekcí. Ale ne tohle se chystám :-)
Prdlajs u klávesnice ;-) Zní to lákavě i bych se připojil někde u Řevnic (i když vím, že bych dlouho neuvisel), ale jedu v sobotu Krakonoše, takže v neděli neslezu ani schody do garáže a navíc máme odpoledne doma oslavu … budu Vás monitorovat při nočním návratu od Paviána ze zahrady :-D Kdo ví a zná, může se stavit na panáka (platí pro jezdce z vyjížďky) :-D
tenhle vylet vam teda zavidim,ja svami muzu vyrazit tak v zime do Haloun
I na to dojde :)
v zimě do Haloun se mnou :)))
Což lákavý to je. A jestli se to dá někde po cestě zkrátit, tak o tom začínám přemýšlet. Uvidím, jak se na kole zničím v sobotu.
tak bud v Jincích vlak, nebo kdykoli po cestě sjet z hřebene dolů Řevnice, Hostomice na druhý straně Dobříš, Mníšek.
Hostomice :D , spatna vzpominka, tam behaj po nadrazi slepice a intervaly to tam ma jak dostavnik, navic musis prestoupit v Letech tusim.
:) z nejhoršího je to 10km z kopečka a rovina do Zdic. Dáš si 2–3 Fabiány v místním nově otevřeném pivovaru a nebude problém. Nebo v Jincích při čekání na vlak pár místních Vilémů čtrnáctek :)
řešení jsou ne, že ne…
Ja bych s kamosem jel. Radi objevime jiz objevene tereny. Distance by mela byt v poho, tompo se uvidi a teren snad moje HT zvladne.
Super. Tempo jezdíme na výletě zevlácký, kdo má potřebu vyhrotit počká nahoře nebo dole, podle toho který směr ho láká narychlovat. Od šrotu jsou závody ;)
i když jedeš zevláka, tak stejně jsem byl vždy na chvostě a hráli jste hru „smrt poslednímu“ ;)
Poslední neodpočívá? :D
ne :) doplazím se za nimi na kopec a hned se jede dál
To zní dobře! Rád bych se přidal, natrénováno snad mám na ty galeje v kopcích :)
tak já jedu,pokud mě přiberete v 9.30 u mostu zbraslav?
Klidne na namesti na Zb, jak chces
tradiční u nádraží dík
zbraslav končí,sry,zažívání protestuje proti výletu..čau jindy
Uspesne jste me setrasli :). Jsem byl jeste polomrtvej, kdyz se po vyjedu kopce vyrazilo a nohy mi vubec nejeli. Asi dve zatacky jsem Vas videl a pak uz jen tipoval, kam se asi jelo :)
No ale nakonec jsem asi rad, bych se stejne asi musel oddelit driv nebo pozdejc. Mel jsem slabsi den a nohy proste nejeli.
sry za double post, predesly uz nejde upravit
Tak jste me uspesne setrasli :) . Pote co se vyrazilo po vyjezdu kopce, tak jsem byl jeste polomrtvej a nohy jsem mel jeste mrtve. Asi dve zatacky jsem Vas videl a pak uz jen tipoval kam se asi pokracovalo :)
No ale nakonec jsem rad, asi bych se stejne musel oddelit drive nebo pozdeji, na toho zevlaka jsem dneska nejak nemel :).
Pak jsem pokracoval na Karlstejn a zpet do Prahy. Krasnych 96Km, takze docela spokojenost :)
Tak zase nekdy
Ales
Co nam zbejva? :)
hm banda na prd kdyz nepockaj na kopci :))
Ono se cekalo to je vpoho, jen jsem potreboval spis tak 10 min abych se zotavil :)
jasny:)) ja vim McBlacky jezdi trosku svizneji
Píšu si, s těmadle nejezdit, ujíždějí :)
Dik za super vylet! Trasa luxusni 100%MTB, navigace bezchybna, pocasi idealni, najeto slibovanejch 130km nastoupano 1740m, tempo zevlacky z osmi kusu odpadli jen dva :) proste super den na kole.
Pockej co napisou ostatni. Myslim ale ze nazor v cili byl, ze to byla pohoda. Nakonec pro me 128, nastoupano malo 1700 ale singliku korenu a sutru mraky. Obdiv riderum na ht. Obidek Jince, vecere Halouny…
Sím, nemáš z toho někde na netu nahrátej záznam? Případně kdybys měl gpx, pošleš? :-)
Čeká se stylem – vidím posledního, jedem! :)
přesně jak jsem psal výše :D proto jsem dneska nejel a spal do půl jedenácté ;)
vůbec. čekalo se normálně a byly i pauzy.
To, že jsme na začátku ztratili Madika bylo moje rozhodnutí – částečně zaviněné i tím, že se neznáme a nevím jak jezdí.
Když po 40 minutách jízdy v prvním výraznějším kopečku má někdo velké problémy, tak jsem usoudil, že není připraven na trasu která byla v plánu a obsahovala více podobných delších i prudších stoupání. Kompaktním tempem – kdy se čekalo prakticky jen na Plešivci, zbytek byl do minuty dvou i na kopcích na více km, jsme to objeli tak, že v Praze jsme se rozdělili kolem osmé. Druhá ztráta nebyl z důvodů tempa, ale týpek jel navštívit do Hostomic rodinu, pak si to dal po ose do Prahy solo.
záznam na uschovne" zde":http://www.uschovna.cz/…N9JRVHFM-HGE
je tam výpadek na kousku sjezdu z Komorska, ale to je fuk tam nejde bloudit, pak výpadek ve výjezdu na Plešivec ale to myslím taky je jasný jak to tam vede.
Pro následovníky – trasa až na Řevničák je o ničem, to bylo použito k přesunu.
musím se zastat Blackyho a potvrdit jeho slova. Pokud se někdo přihlásí na 100+ km obtížnou vyjížďku a po 20km na asvaltu průměrem 20 a prvním lehkém terénním stoupání potřebuje 10min na regeneraci, může být rád, že odpadl. Fakt by pro něho bylo horší, kdyby jsme ho dotáhli někam 50km za Prahu a co pak?
Jinak samo nic proti Madikovi nemám, někdy to nevyjde, takových pekel si asi většina z nás už prožila dost.
prohledl jsem log – k Zbraslavskému mostu 28–30km/h, tam jste vylezli brdek a potom zase 28–29km/h. Holt každý máme parametry „vyjížďky“ někde jinde :-))
óóps, tak to se mi fakt nezdálo (asi jsem v top formě :-), no ale je to daleko a je třeba se přiblížit.
Jinak za mě osobně je Plešivec jedna z nejnáročnějších vyjížděk.
V Jincích před Plešivcem kachnu se šesti a dva kousky a potom se kachně chtělo lítat :-)
Jestli 28, tak je to zevl jako sviňa. Jestli 30, tak záleží, kdo tahá, ale v háku je to také zevl jako sviňa. Ten den ráno vítr ze západ-severu 10km/h. Takže proťák určitě ne.
tahalo se až cestou zpátky a střídali jsme se – teda když tam zrovna nejela vysmátá Šárka. Cestou tam ještě byla síla a každej více méně za svý, lehký kecací dvojičky. Vítr jsem nějak neregistroval ale nic výraznýho
Proto místo takovýho zevláctví jezdím na žiletce. Tam to je dřina :-)
tak já psal, že začátek byl rychlý přesun, stačí se taky podívat kudy to vede, jaký je povrch, sklon atd.
Celkový průměr kolem 17km/h je už něco jiného – pokud se vezme v úvahu, že začátek na ZB a konec z Řevnic je 10+25km po rovině po asfaltu a taky, že z Jeleních Palouků to byla do Haloun vrstevnicová šotka, což oboje jsou dlouhý úseky, kde se dá jet 28–30 v klidu.
Nebo jinak, ujeli to lidi co měli najeto od začátku roku 1–2 tisíce a zároveň za švih vykouřili skoro celou krabku (to píšu spíš obdivně, chtělo to celkem se hryznout počítám). Určitě to pro ně bylo o dost hustší než pro mě, Šárku a Jirku co jezdíme víc, ale než hledat výmluvu, prostě se sebrali a jeli s náma blbnout do lesa ;)
jojo – koukal jsem se kudy a jak jste jeli (mam konto na movescount-u) Záleží jak to kdo má – jestliže bych měl normální parametry celodenní vyjížďky 70km 500m up tak by mě ani ve snu nenapadlo se přidat. Jsem v ne jel se synem, který má 2 měsíce nový křížový vaz na traily nad Černošice a po 45km jsem byli doma neb ho to tahalo a tak mě to unavilo, že jsem po obědě 3hod spal :-) Takže já měl „vyjížďku“ 45km 700m up a 3hod šlofík
tam nemám záznam ze soboty, protože na závody nevozím suunto.
V sobotu avg TF 168 – závodní režim ´plná palba na dvě hodiny´
Včera avg TF 106.
Hodnoty teda s autostopem, takže jen jízda ale po pauzách to jasně bylo dole.
avg 168 – bych měl vypnutej obraz i zvuk :-) – max 175. o tom že bych do druhého dne nezregeneroval o tom žádná
já max 183 ;) taky mi občas přišlo, že jedu v modu full-auto suffering
Ja si nemam na co stezovat. Ba prave naopak. Klobouk dolu pred Blackym, Sarkou a Jirkou ze na nas cekali na kazdym kopecku, misto toho aby si jeli svoji pohodicku tak se tahali s nejakejma „zevlakama“! Kdyz k tomu pripocitam ze nas odtah rychlik Blackyšárka na asfaltovejch rovinkach tak nezbyva nez jeste jdnou podekovat za pohodovou vyjizdku.
Jsem rád, že jsem nakonec nejel. V sobotu se potvrdilo, že moje fyzička potřebuje ještě vylepši.
Západní sekce je krutá ale fair :-)
Východní sekce je ještě krutější. Tam ti ani neujedou abys mohl v klidu umřít, ale táhnou tě sebou až do úplné smrti. :-)
:-)
Prostě zaškatulkováno, ujíždějí :)
vždy je třeba mít po ruce šikovnou výmluvu ;)
No mrzelo mě, že nemůžu jet, ale asi bych taky odpad. Nebo bych spíš dal tu první půlku a po obídku vytuhl a vypadl na vlak… To je fuk, doufám, že se ta trasa bude někdy opakovat.
určitě, dá se i dost modifikovat, většinou teda směrem k vyššímu převýšení a delší vzdálenosti. Místo jízdy po hřebeni občas poslat hezký sjezd a zase se sápat nahoru. Někdy by to bylo i míň náročný než rubat ty rovinky po kořenech a šutrech, kde si neorazíš ani vteřinu.
Tenhle víkend bych se rád někam vykopal, příští víkend jsem pryč a ten další potom je Slídil, na kterého musím ještě sehnat parťáka.
Slidil me mrzi, zase to nevyjde. Jedeme na chalupu s kamosema, trochu jezdit a jodne slavit moje narozky :)
No jak posunuli termín, to je dost čára přes rozpočet, ale to místo za to stojí.
Že teda tak votravuju, bude o víkendu něco? Potřeboval bych trochu s předstihem naplánovat rozdělení dětí a dnů :)
v sobotu v 7:30 start z Božího Daru – cíl zlatý Stoneman
neděle něco lehce na vyjetí nohou a kocoviny tamtéž ovšem výrazně pozdější start
OK, beru, že není, udělám si sólo…
Jsem v chomutove na kamencaku a cekam az propusti synova kamarada z nemocnice
Ve stredu v bezrucaku 3zuby 8 stehu v hornim rtu a dneska si vzpomnel ze prepinal tacho kupodivu mu prilba nepomohla :-(
Nahore neni tak vedro byl jsm na klinovci v utery
Sajze vrci mi nad hlavou vrtulnik
sím reupload? bych se rád kouknul, kudy… :-)
Dívám na sjezd do Čenkova. Je to lepší než klasika do Jinců nad tratí?
myslím že stojí za to. Takový trochu freeride mezi stromy a šutry, místy tam není jasná stopa místy naopak jediná stopa ;) potom je to hezký podle říčky a rybníku do ´centra´ Jinců.
my původně chtěli rovnou po sjezdu točit pravou zpátky nahoru a dát si klasiku, ovšem v blízkosti hospody nadšení nebylo na dostatečné úrovni.
Byl bys ochoten to jeste jednou nekam hodit, popr, mi gpx poslat?
Jsem jen zvedav kudy jezdite vy ;)
Diky (i za odmitnuti).
o vikendu ma byt hnusne vedro tak kdyby nekdo chtel jet ultrazewl po singlikach Treba na pivo do Haloun at se hlasi
Půlden bych dal, ne od rána do večera, ale tak do brzkého odpoledne. Lesem a ideálně s nějakým zastrčeným rybníkem :)
pane to neklapne.ja jezdim tak pomalu,ze musim vyrazit na cely den abych alespon do Haloun dojel:)
jestli se něco nepodělá,tak bych jel
ok,hodi se ti so nebo ne?sraz bych videl tak na 10:30
já přisstoupím na zbraslav(auto),nebo jinde?radotín?,so
ok tak zitra v 11:00 Zbraslav u mostu.jinak sraz v 10:20 za Barandakem u pumptracku Branik.dame par jizd na rozehrati:)
dobrá,bude zapocená prdel :-(
Ahoj, taky bych se pridal, nastoupim na Zbraslavi, u mostu mas na mysli na tom parkovisti pred nadrazim? Zatim zdar.
Taky se přidám – u pumptracku. Když to postuješ v tomhle vlákně, tak neberu chrániče, očekávám XC vyjížďku :)
panove musim to zrusit,omlouvam se.jdu do prace
Jedete nekdo?
máme zástupného vedoucího? a jede někdo?..budu na zbraslavi v 11..je nám líto fanny
taky v 11 na zbraslavi, neco vymyslime
dík za dotažení domů,příčina známa..podrážděné vředy..už jsem vypil 4l vody,1h se válel v bazénu,za tu dobu bouchly obě gumy v autě..jako kdyby to nestačilo..a už vím kudy jsme se měli vrátit..příště,dík čau
ps:van gillern
Taky diky za vyjizdku, tentokrat to vedro uz bylo trochu za hranou :) Dej se dokupy a zase nekdy vyrazime, zatim zdar.
Zdravím, nenajde se tu někdo z Prahy 6, kdo by přibral parťačku na vyjížďky po okolí?
Najde, viz téma Radotín Biotop, ale asi až po prázdninách, teď se to nějak neschází.
Škoda, po prázdninách začne kolotoč s dětmi, tak se ještě snažím využít zbytek prázdnin. Ráda bych se podívala na Karlštějn.....
Teď stejně prší. Příští týden by něco mohlo být.
Díky za odkazy, FB nemám, ale synátor jo.
.
V neděli 30.8. se s Leninem chystáme na Říp, sraz cca v 10.00 u Mánesa na náplavce nebo 10.20 pod Libeňským mostem. Tempo na pohodu, trasa přibližně, co je GPS záznam v galerii z předloňského roku http://thapsus.rajce.idnes.cz/…tcem_Cechem/ , nebo dle dohody. Pokud by byl zájem, dejte tu vědět, jinak se na srazu nečeká. Thps
10:00hod Mánes – žluté triko
Ahoj, omlouvám se, Říp jsme nakonec pro malý zájem skrečovali a dáme jen něco menšího odpoledne. Příště to snad vyjde, díky za zájem.
Měl jsem v plánu Jince ale nechtělo se mi samému – no že by se mi teď chtělo víc to teda néé – dojedu na Čunčí a tam to rozhodnu :-)
A vlastně tady i loňský ročník http://thapsus.rajce.idnes.cz/…tcem_Cechem/ a pro pamětníky legendární ročník s největší účastí všech dob (co si aspoň pamatuju :-)) http://thapsus.rajce.idnes.cz/…aotce_Cecha/ To se jak se tu tak na to koukám už asi nesejde :-))
No to byla úžasná vyjížďka! V Roudnici jsme vyjedli cukrárnu, že i prodavačky pomalu vyndávaly zákusky z tašek, co měly připravené domů :-) Taková sešlost se už fakt asi nesejde. Ale pro nějakou „retro“ vyjížďku bych byl.
Zitra nějaká vyjížďka? Přemýšleli jsme, že by jsme vyrazili projet Transbrody, ale nevím, či se to odpoledne po práci stíhá.
Ahoj, já bych jo s váma rád projel.
Akorát přes týden nestíhám:(
ahoj. v kolik zítra můžeš(te)? ty Transbrody nejsou špatnej nápad
Robert bude asi zítra v práci, tak pojedu s kamarádem. Ale na čase jsme se ještě nedohodli. Kdy bys mohl ty?
nejdřív tak cca. 16:45–17:00 Barrandak, eventuelně třeba Písnice
Ten Barrandak 16:45 je v poho. Ja mam cely den volno. Prispusobim se. Poznas trasu? Chci si to projet, protoze jsem to jeste nikdy nejela.
Trasu bez GPS netrefi ani Blacky, je to hrozne namotany po tech singlikach, tak na to myslete…
trasa se dá stahnout zde:
na serveru transbrodů je letošní gpx…špeky značené ještě nebyly..,ale jedou 13,tak už značené budou…radlík je pěknej a nová část u petrova
já právě trasu neznám:)
jak píše Šárka, projet trasu je minim. na 3 hodky, ale to chce asi někoho, kdo trasu pozná…
dalsi moznost je si to nechat na nedeli, podle vseho bude nejaka organizovana vyjizdka – viz stranky zavodu
Veď to, preto som dufala, ze pojede s námi Robert. Ale prej je to tam celoročne značené. Tak kdyžtak si můžem projet aspon cast. Kdyby jel s námi nekdo kdo to tam zná, prípadne ma aspon navigaci. Záznam trasy je k dispozici.
nechám to asi na někdy, až bude víc času
no vyzerá to tak, ze by to fakt chcelo viac casu. Ale ked ja som cez vikend v práci:(
A nepojedem se teda projet nekam jinam?
jestli ti neva, že můžu až odpo, tak v 5 u pumtracku v Bráníku:)
Souhlas :-) a kam teda pojedem?
třeba Slivenec, Kalinův mlýn, Vonoklasy a někde to podle času otočíme
Budeme tam ;)
Darksone, kde je přesně ten pumptrack? Mozes sem hodit mapku anebo nějaké blizsie info? Aby sme neboli na dvoch roznych mieatach nakoniec.
blízko zastávky tramvaje Pobřežní cesta
Dnes to bylo skvělé, děkuju :)
za málo, pěkně jsme se projeli
Také se přidám, v 5 tam budu.
Jestli to pojedeš v neděli, počítej se mou. Přidal bych se:)
Bohuzial musim byt v praci :( Inac by som to organizovala cez vikend. A cez tyzden sa to nestiha. Je to nanic.
A sobota?:)
Měl jsem už v plánu jet někam v sobotu, ale raději vyrazím s někým i někam jinam. Samotný můžu jet vždycky…
Mám volno zítra a pak pondělí a úterý.
škoda, tak třeba příští týden
Hm, zní to lákavě, akorát nevím, jestli urvu kousek času.
No projeti Transbrodu je na popracovni vyjizdku uz dost velky sousto – na pohodu kolem 3.5h na trati + transfer z a do Prahy – takze max ta fitnes jizda, ale i tak strachat se kvuli tomu na biku po silnici do Vranyho je opruz a vzit to terenem uz to zas dost prodluzuje.
Nicmene ja muzu byt nejdriv 18:20 na Vytoni a pojedu urcite jen neco kratsiho, tak bych vas kdyztak nekde odlovila.
s novou raketou víc bajku? :)
raketa je silnice, bajk je tank :-) ale mas pravdu, novy koste proste dobre mete :-)
No my urcite nekam pojedem. Musim trochu provetrat Kelyša, som po tom pade hrozne zabrzdena. Tak volaj a nekde se potkame :)
Ok, zavolam…
Kdyby někdo nevěděl co s prodlouženým víkendem plánuju Tripple MTB combo :)
26–28/9 budeme každý den vyrážet na delší MTB v okolí Prahy.
Sobota: Posázavská+Povltavská (Zb, Vraný, Davle, Pikovice, Kameňák,Teletín, Třebenice, Stechovicem, Pikovice, Davle) 9:30 pod Barandákem (most-most 70–80km)
Neděle: Brdy (Cukrák, Všenory,Skalka, Mníšek, Kytín, Kuchynka, Baba, Studeňák, Halouny,Radotín) 9:30 pod Barandákem (most-most 85–95km)
Pondělí: Horní Požáry (Hostivař, Průhonice, Kamenice, Panská sk., Vlčí rokle, Kneží hora, Žampach, Třeštibok, Haway, Okrouhlo, Točná) 9:30 hráz Hostivař přehrady (hráz-B. most 65–75km)
obědy ano, kávička po cestě nejspíš taky, večerní debreefing v některém z pivovarů volitelně.
Kdo bude chtít jet, měl by mít už něco najeto, převážně to je terénem a je to náročné. Tempo rozumné, ale bez větších zastávek.
Parada, urcite se aspon na jeden s kamosem pridame, v sobotu sem bouzel v praci.
Ahoj, platí stále vaše plány na víkend? Rád bych se asi v sobotu přidal. Něco najeto mám. Tak snad brzdou nebudu a rád poznám nové trasy.
zájem nic moc, tak tohle rušíme a zkusíme ještě nějaký závody (GLX Kácov a MTBO Duše)
pokud bude počasí, tak příští víkend by se něco dalo
Ahoj, Neplánujete zítra v neděli někdo nějakou delší vyjižďku. Bych se přidal.
Ja sem nakonec ukecal bratra a kamose, ale dlouhej tah to nebude, pojedem klasiku tocna, zavist. Zahajujem v jedenact v braniku u sparty pivem.
Ja sem nakonec ukecal bratra a kamose, ale dlouhej tah to nebude, pojedem klasiku tocna, zavist. Zahajujem v jedenact v braniku u sparty pivem.
Neplanuje se v neděli nějaká vyjizdka?
ač už není léto, tak vzhledem k aktivitě zde, nemá smysl zakládat podzim 2015.
sobota 24.10.
10:00 Barandák bránická strana, cyklostezka u vody
Zb-Vrané-Davle-Pikovice-Kamenný Přívoz-Třebsín-Máj-Teletín-Třebenice-Štěchovice-Pikovice-Petrov-Zvole-Zb.
Oběd v Třebenicích
Post ride espresso v Perle (Vrané)
Afterparty dle dohody ;)
Lety prověřená trasa s náročnými úseky.
Kdo se nenapíše na toho nečekáme a odjíždí se z místa srazu v 10:05
Hlásím se na afterparty :-)
nečekal jsem nic jinýho, na biku jsem tě neviděl min rok.
Nebyl na Lostu?
Byl. Navíc v sobotu budu brázdit okolí Prahy taktéž na biku, ale nebudu se pouštět do žádných vážnějších akcí, takže si vystačím se Šárkou, Juliánou a sl. Tichou z údolí :-)
Hospůdka zviřátka, Únětice… je mi to jasné :)
Možná si střihneme nějakou lajnu ve Statenicích :-)
v týhle zimě už mě geokokešing neláká a lajny jen doma ;)
Kdyby to byla neděle, přidal bych se, v sobotu jsem bohužel v Kolben-Daněk :-(
neděle bude žiletka, kdybys chtěl jet písni mi email. je to off-BF akce. 100–120km na Sázavu
Oki, to je ještě lepší :-). Písnu Ti na FB
Jen se přifařím – nejel někdo v historicky blízké době červenou Maškův – Kalinův mlýn. Potřebuji tam projet a nerad bych odsud vypadnul jak koule bláta.
Tam je celou zimu bahno pořád když nemrzne.