Zdravím mám problém na předním sériově koupeném kole Shimano WhR-550 mi odešel konus je to tak rozměrově blbý konus že se nedá snad ani sehnat nevíte kde bych ho mohl sehnat popřípadě zda někdo odobný nemá.
Zdravím mám problém na předním sériově koupeném kole Shimano WhR-550 mi odešel konus je to tak rozměrově blbý konus že se nedá snad ani sehnat nevíte kde bych ho mohl sehnat popřípadě zda někdo odobný nemá.
A na shimano jsi se obratit zkousel?
Koukam, ze na slovensku je bezne dostupny, tak nevim proc by to neslo u nas.
No u shimana je to na dlouho a ta ochota je hrozná pokud chceš něco takového.4ekal jsem na to 2 měsíce a čekám pořád a už se koukám jinde.No u nás jsem to nenašel jen na zadní náboj
Je pravda, ze mistni dovozce neni zrovna rychlik:( Takze hodne stesti pri shaneni.
oni maj ty konusy dost podobný, liší se hlavně tou drážkou pro těsnění a prachovkou, zakřivení tušim stejný u všech (přední/zadní samozřejmě) takže to jde často zaměnit
ostrou fotku bys neměl?
SH konusů mám doma celkem dost, třeba by něco šlo použít
Ony ty r550 jsou hodnbě specifický – jakoby ze dvou kusů. Zářezy na konusový klíč jsou na vnějším kusu, zatímco kuličky chodí po tom vnitřním. Nahradit to normálním konusem IMHO nepůjde, neboť by byl moc utopený. Ostatně tady je to trochu vidět: http://techdocs.shimano.com/…30608666.pdf Naštěstí moje R500 mají kónusy řešené klasicky.
Ahojky fotku bych měl i rozměry pokud mi pošleš na sebe email pošlu ti to hm.Muj je triat.lukas@seznam.cz
foto