Mate nejaka? :)
Mate nejaka? :)
Ne
už jsem na jakákoliv předsevzetí rezignoval. Vydržím cca 3 měsíce a pak je utrum. Raději to dělám pro potěchu ducha bez toho abych se stresoval předsevzetími:-)
Mám, abych přežil ve zdraví… :-)
A různý menší… Ty se stejně nesplní :-p
už ani metr do kopce
Koncis s kolem?
spíš se dává na DH :-)
sázky na příští rok už mám pro jistotu uzavřený vod podzimu. Neni třeba čekat do konce roku, neboť v Silvestrovské náladě člověk kolikrát slíbí nesplnitelný věci :)
min. 5000km:-)
ziadne, a ani som si nikdy ziadne nedaval…stejne sa to vo vseobecnosti dodrzuje este menej nez dopravne predpisy :-)
snažit se více užívat kola
kolko km mas ciel, ked 12111 je malo?
Nejde o kilometry, jde o požitek.
aha, to len ked si tam vedla pisal, ze po obsahovej stranke sa ti 12111 km nepaci, tak som to chapal ako nedostatocne hausnumero :-)
Tam je lehká konektivita mezi tím objemem a požitkem, která není 100% aktivní za každé okolnosti
osobne si myslim, ze spojenie medzi objemom a pozitkom je hlboko pod 100%, mozu byt pomerne dost nezavisle. aj ked pre mna je pozitkom 90% veskereho jazdenia, obcas sa, pravda, nedari… (napriklad ked zacne fucat oproti ladova vichrica ako dneska…nastastie trvala iba par km, ale na vymrznutie to stacilo)
myslim tym, ze nemusi platit, ze cim vacsi objem, tym vacsi pozitok
Přesně. A moje snaha v roce 2009 je, aby toho požitku bylo co nejvíc.
Ještě předsevzetí, že nebudu nadávat na počasí, jsem porušil po devíti hodinách :D
mne to svojim sposobom vyhovuje, cim vacsia principal SNS * bude v najblizsich dnoch vonku, tym menej budem lietat po vonku a aspon sa ku skuskam stihnem aj cosi naucit…
*slota, pozn. prekl.
zajímavý.. já si tohle předsevzetí dal v nemocnici před dvouma rokama;)
Jezdit, jezdit, a ještě taky jezdit :-D
Ne :)
Mam.
Nemontovat se do CeMBA :-)
Ale ja mam slabou vuli....... :-))
tak me napadlo, ze bych si mohl rict, ze se nebudu prezirat a zacnu se konene ucit :-P Ale jeste teda nevim, no
l
Předsevzetí si nedávám, ptž si myslim, že k tomu aby člověk něco dokázal nepotřebuje novej rok:-) pár-týdenní předsevzetí jsou na dvě věci a člověku spíš ublíží než pomůžou:_)
nekoupit si žádné kolo!!!…snad mi to aspoň do března vydrží :-D
to je uplne spatny predsevzeti :-)))
to je jediné předsevzetí, které je opravdu důležité dodržet :-D
to snad nejsou ani predsevzeti jako ukoly:)
najit praci, behem ledna znovu vymyslet, domluvit zadani dipl. prace, vypracovat DP, udelat statnice /no to asi vyjde az na leden 2010/, volnocasove se venovat studiu toho, co zrovna bude potreba a zhubnout tak 7 kg
najít společnou řeč s kotníkem a rozhýbat ho ;-) takový největší předsevzetí jinak taková ta klasika – zhubnout, víc bajkovat, nevyrakvit se někde, objet pár závodů KPZ, vytáhnout kámoše na KŠ, odolat krizi atd atd
Predsavzatia by boli, ale nie novoročné. Predsavzatia sa nemajú odkladať na prvý deň v roku. Napríklad, ja som sa strašne zrámoval 1.-2. novembra 2008, takže predsavzatie nechlastať som už nemohlo odkladať. :) Okrem toho, by som chcel, teraz už naozaj, zchudnúť (zhubnout, ne zchudnout) s čím súvisí predsavzatie absolvovať BF výlet bez toho, aby sa na mňa muselo čakať. :)
Nemehlo, nie nemohlo ale nemohol.
to ale taky dost záleží na tom s kým na výlet vyrazíš ;-) jinak bychom taková předsevzetí měli problém splnit asi všichni ;-)
Ešte som nebol na takom BF výlete, aby sa na mňa nečakalo.
Tak tos nejel ještě se mnou :O)
Tak tos nejel ještě se mnou :O)
myslím, že myslíš schudnúť… 8o)
Nj, som v Čechách už zopár rokov. To sa nalepí. Ale naozaj zlé to bude, keď začnem dávať na koniec slovies v minulom čase a ženskom rode ypsilon. ;)
so mnou zase vtedy, ked zacnem aj neumyselne sklonovat podla vzoru tank* :-)
*do tankoch
Těch je. :) Minimálně pět tisíc na bajku,aby vydrželo zdraví! To jest hlavní. Omezit pivo jsem zkoušel už tolikrát,že jsem to nadobro vzdal. ;) Alespoň má člověk pak motivaci více šlapat. Hodně zdaru všem!
Těch je. :) Minimálně pět tisíc na bajku,aby vydrželo zdraví! To jest hlavní. Omezit pivo jsem zkoušel už tolikrát,že jsem to nadobro vzdal. ;) Alespoň má člověk pak motivaci více šlapat. Hodně zdaru všem!
nebudu si brát bika ani žádný součástky na noc do postele.