Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem představce s parametry v názvu tématu. Docela rád bych se vešel do 1500 Kč. Jestli je téma s něčim hodně podobným již na foru, tak se omlouvám, ale nenašel jsem ho. Budu vděčný za odpovědi.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem představce s parametry v názvu tématu. Docela rád bych se vešel do 1500 Kč. Jestli je téma s něčim hodně podobným již na foru, tak se omlouvám, ale nenašel jsem ho. Budu vděčný za odpovědi.
Ritchey WCS treba
15–20° nemá WCS ±6°?
má :-) ale uxistuje i ve verzi ±17°
no gramy to asi splnat nebude…
copak gramy…ale je to na 1,5" krk…
:-D to bylo první co mě napadlo, ale nikde jsem to tam neviděl napsáno, tak jsem nechtěl šířit poplašnou zprávu.
koukám, že jediný, co to splňuje je sklon a délka…:))
třeba bontrager race lite
koupil bych eastonu verze 20D … váhu splní…rozměr taky…
nevim jestli ten odkaz jde…mně se to nenačítá…tak ještě jednou…:-)
chci se zeptat, ten ritchey wcs se mi velmi líbí,ale ten sklon 6° je celkem málo myslíte že bych to nahnal vlaštovkama?? budu totiž kupovat řidítka ritchey wcs, přeci jen nejezdim enduro, TAK NEVIM JESTLI BYCH 20°PŘEDSTAVEC využil, ale zase bych nechtěl mit vyloženě chrta rovnýho, bolej z toho potom záda, zvlášť, když mám camel. Chtěl bych aby se kolo dobře ovládalo, bylo pohodlné, kokpit byl pěkný a kolo trochu „zhublo“ :-) vím že je to trochu hodné požadavků :-D Každopádně představec budu mít o 1,5 cm kratší tak nevim jestli by potom sklon byl tak důležitý
WCS existuje i v ±17 hledej
Jestli rodla WCS tak i představec :).S větším sklonem bude i cena větší tak to promysli.
Chrti jezdí představec otočenej naopak ;) . Když to chceš mít rozumně a pohodlně kup něco s normálním sklonem třeba 7° a dej ho normálně.
co to je za sklon :) 15–20 st ? to bude vypadat blbě, max tak na turistický kolo, nebo máš tak krátký krk vidle?
Chudák Spešl:(
Kup pár levných představců. Až budeš vědět, co Ti vyhovuje koupiš lepší.
Kolik měříš? Přijde mi takovej představec trochu hloupost, pokud nemáš vyloženě na sebe dlouhej rám, tak ovladatelnost musí bejt v pohodě a co se zad týče, je to o zvyku, běžně se vozí daleko větší sklon zad, pokud nemáš nějakej zdravotní problém, tak v tvym věku si i na položenější posed musí záda zvyknout.
Ahoj,
prestoze 90 mm a sklon okolo 15 stupnu se mi zda docela nestandardni, zkus se podivat na SASO – http://www.mekkem-parts.com/products/… – ale ma sklon pouze 10 stupnu (mel by to dodavat Skivelo Kubecka, 553 613010.
Dobre predstavce cca do 140 gramu maji Syntace – treba Force 149 – ale zde je sklon pouze 6 stupnu.