Nenarazil jste, prosim, nekdo na predstavec Syntace F109 (31.8mm, 6°) v delce 90, 100 nebo 110mm?
Nasel jsem pouze 90mm v KrabCycles, ale presnou pozadovanou delku budu vedet az na zaklade mereni BG Fit (odhad 90 – 110mm).
Nenarazil jste, prosim, nekdo na predstavec Syntace F109 (31.8mm, 6°) v delce 90, 100 nebo 110mm?
Nasel jsem pouze 90mm v KrabCycles, ale presnou pozadovanou delku budu vedet az na zaklade mereni BG Fit (odhad 90 – 110mm).
Doma se mi válí F149, taky OS, 110mm. Pěknej stav. Jinak na netu jsou opravdu těžko k dohledání:(
F109 100mm tu nový mám, když tak se mě ozvi na e-mail
rád bych se zeptal na jednu věc k představci Syntace F109 – pokud se podívím na strány výrobce, tak tam je k představci v pdf kompatibility list, jaký je důvod omezení, s čím to můžu, nebo naopak nesmím použít? Diky za radu
to abys věděl s čím to můžeš od Syntace kombinovat :D
:), dík si mi pomohl, ted by si mne mohl napsat ten důvod :b
rozměr a určení
cizími jazyky nevládnu, tak to zkusím jinak:
řidítka: XC flat, 2014 butted alloy, 680mm wide, 8? back sweep, 31.8mm
určení: chrtí full 100/100, středně těžký terén
plná váha toho co sedí na sedle cca do 95kg
dle tabulky jestli správně chápu, tak je to technicky možné, jenže řidítka nejsou zrovna Syntace a do budoucna možná hliníková řidítka zaměním za karbon.
Já ale z toho nevyčtu, jestli nemají třeba řidítka v místě uchycení více vyztužený atd…, aby pak právě nebyl problém s jinou značkou řidítek, nebo třeba mojí váhou.
Dík za trpělivost.
do 64cm je to OK pak už je to na tobě je to lehký predstavec nemusí to vydržet
děkuji moc za pomoc :D
Specialized Epic S-Works pouziva predstavec F109 v kombinaci se svymi karbonovymi riditky delky 680mm, nevim ale jestli nemaji od Syntace ty predstavce nejak upravovane…
ano vím o tom. Hledal jsem na netu, jestli tam jsou rozdíly, ale opravdu relevantní odpověď jsem nenašel, nicméně na jednom fóru psal nějaký borec, že se liší pouze povrchovou úpravou a proto je ten pro S-works o pár gramů těžší. Ale v 100mmm provedení bych ho bral, ale nikde jsem ho k prodeji nenašel :(
jj je to jen barva, originál je elox, těch 68 cm to asi v klidu snese, ale ptal ses proč to tam mají :D
jinak sehnat ho bude drahé
strýčko má na SJ tento predstavec v kombinácii a riaditkami EA monkey lite SL a riaditka to zvládajú už dva roky (ale váži asi iba niečo nad 80kg)
mam ho na LV v 75mm a rodla 680mm Easton Monkey Lite XC a v pohode… a to se s tim zas nemazlim…
Nevi nekdo kde jdou idealne v CR ty predstavce koupit? nejak se mi nedari to dohledat.. :(
zkus kontaktovat kubada:)