Ahoj jakou největší kazetu pobere tahle přehazovačka ? Teď mám největší 30 , ale chtěl bych tam dostat 34 nebo 36 máte někdo zkušenosti , nebo změnit přehazovačku která by fungovala s 105 silničním řazením . Díky . .
Ahoj jakou největší kazetu pobere tahle přehazovačka ? Teď mám největší 30 , ale chtěl bych tam dostat 34 nebo 36 máte někdo zkušenosti , nebo změnit přehazovačku která by fungovala s 105 silničním řazením . Díky . .
Maximální rozsah je uveden na stránkách výrobce. Existují pak i různé redukce mezi hák a hazku, které ti zvýší rozsah. Pokud je to starší 10 sp, dá se nahradit MTB 9 sp hazkou a pak pobere i 36 kazetu (tímto směrem jsem šel já :) ).
Pokud by jsi měl jednopřevodník, pak se dá i víc, řešil jsem v týdnu něco podobného (na konci):105
Komponenty mám zatím na cestě, ale příští týden to vyzkouším, můžu pak dát vědět.
10sp silniční 105ka je kompatibilní s 9sp MTB hazkou, tzn. můžeš klidně pořídit kousek co bez potíží pobere 36z kazetu.
když už se tady míchají MTB a silniční komponenty, rád bych se zeptal, dá se silniční 10 sp. kazeta vyměnit za 10 sp kazetu MTB? Dík
Záleží na tom, jaký máš zadní náboj. Některé starší silniční náboje Shimano měly speciální ořech s vyššími drážkami, v tomto případě tam mtb kazetu nedáš.
Položil jsem otázku špatně, jde mi o to, jestli je jedno, jestli v 10Sp silničním systému je 10 sp silniční nebo MTB kazeta.
Je to jedno.
Dobrá zpráva, díky !