přesmykač direct mount Shimano FD-M661-D (FD-M771-D) - kde ?

11 nepřečtených
  • zbartos

Prosím o radu:

Mam ram On-One Whippet (prevodniky 44/32/22), kam vyrobce doporucuje tyto presmykace (prima montaz – direct mount):

Shimano FD-M771-D (XT) 9 speed

Shimano FD-M661-D (SLX) 9 speed

Momentalne pouzivam 2 roky presmykac Shimano FD-M661-D, ale obcas se do nej pri razeni zachytava retez a tak je hodne pozohybany a uz spatne radi.

Rad bych si tedy koupil stejny novy presmykac, ale nemohu ho na ceskem webu najit. Poradite mi, kde ho mohu sehnat (prip. kde mohu sehnat presmykac Shimano FD-M771-D ) ?

Dekuji predem za pomoc.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • PolsondeSide  

Přiživím se, nechci zakládat nové vlákno.

Nechápu označování smyků. Mám koupit XT781D6, ten údajně zvládně 3×10 42/32/24T ale na kole od prodávající osoby je smyk XT781A.

přesmkač je též na 3×10 ale mám obavy aby nebyl limit na 40 zubů, samostatné informace jsem k němu nenašel. Je demontovaný též z kola Cube a oba jsou na navářku. Bude mi fungovat?

0 0
    • Lister  

Myslím že desítkový 3×10 tam bude fungovat taky dobře. Je to na HT, takže tam nemusíš počítat s pohybem zadní stavby a tak si myslím, že nebude velký problém ten přesmyk dobře vyladit.

0 0
      • zbartos  

Díky. Mám vzadu ale osmikolečko. Myslíš, že i na tuto moji verzi (3×8) půjde vyladit přesmykač 3×10 ?

0 0
        • zbartos  

Poslušně hlásím, že mám na kole nakonec nově namontován přesmykač Shimano XT FD-M781A http://www.mojekolo.cz/obrazek.php?… shimano presmykac-xt-fd-m781a-navarka-3×10-cerny/1.jpg&v=mo­jekolo , který je určen pro 3 x10.

Vnitřní šířka vodítka je sice o cca 2–4 mm užší (otvor určený na upevnění k rámu je naopak ve svislém směru o cca 5 mm delší, takže výška přesmykače se dá lépe regulovat) než na tom doposud používaném přesmyku FD-M661-D (SLX 3×9), ale i tento nový (XT 3×10) kupodivu řadí na mé sestavě 3×8 bez problémů. Uvidíme, jak se bude přesmykač chovat, až bude řetěz od bláta.....

0 0
    •  

čaute,

plánuju stavět na rámu RB CR290. tenhle rám má úchyt na přesmykač typu Direct Mount.

rád bych vzal co nejvíc dílů ze současného bajku, který je osazený sadou XT 770–10 3×10 (krom klik 780)

prosím o radu, jaký vzít přesmykač na Direct Mount, aby byl kompatidebilní s mým současným řazením.

předem díky.

0 0
      •  

bump

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.