Zdravím cyklisté.Předem se omlouvám za popis závady. Když přehodím na nejlehčí převod na kazetě a v předu na převodníku na malé, tak mě řetěz drhne o přesmykač z levé strany,poštěluju přesmykač spodní doraz,ale když potom přehodím ve předu na velký a vzadu na nejmenší tak řetěz drhne opět na druhé straně.Prostě nedaří se seřídit přesmykač tak,aby o něho řetez ve spodní nebo vrchní poloze nedrhnul.Měl jsem to u tří mechaniků a dva co dělají většinou horská kola ,tak to nemohli seřídit a řekli,že vypadá,že přesmykač je špatný.Třetí servisák bývalý závodník v Decathlonu to pošteloval,tak jak jsem kolo koupil a když jsem mu to ukazoval že řetěz drhne ve spodní i vrchní poloze,tak říkal že je to normální.Jedná se o kolo Focus Izalco carbon na plné 105.Potřebuji zjistit jestli je doopravdy přesmyk špatný abych ho mohl reklamovat.Normálně bych zajel za prodejcem který by mě kolo buďto seřídil nebo přesmyk vyměnil,ale mám to 160km,je to kousek od Ostravy a já jsem od Brna.Když jsem mu volal,tak říkal,že se mu to ještě nestalo,ale že není problém aby mě poslal přesmyk nový.Nechci aby mě přesmyk poslal nový a problém by po výměně zůstal.Moc děkuji za nějaké info.