Chci se optat zkušených, je převýšení na Zlatém kole vysočin 3687 m výrazný rozdíl oproti Krušnotonu, kde je nějakých 4700 m. Přijde mi že pořadatelé na ZKV rok od roku přitvrzují. Tak jako tak, převýšení 3687 m je na regionální závod velmi slušné.
Chci se optat zkušených, je převýšení na Zlatém kole vysočin 3687 m výrazný rozdíl oproti Krušnotonu, kde je nějakých 4700 m. Přijde mi že pořadatelé na ZKV rok od roku přitvrzují. Tak jako tak, převýšení 3687 m je na regionální závod velmi slušné.
hele mozna si udelej jedno svoje vlakno a do toho cpi vsechno
Bude to takový sranda vlákno :-)
No hodím sem ještě odkaz na mapu
Nechces si jit dat nejakou to dvoustovku, nekoho prohnat a dokazat si jak jsi dobrej? Asi lepsi, nez tu ze sebe sypat jednu pi..vinu za druhou.
Dnes bude cesta do práce to stačí, určitě někoho potkám. Já myslím že je to námět k diskuzi. Se mi zdá to převýšení celkem solidní. Co jsem koukal na maratonské sérii tak i tam je t jedna z těch lepších hodnot. Myslím 53×11
myslet znamena h… vedet.
ale za to žádnej dárek nedostaneš když budeš mít nejvíc témat za týden
Rozdil je priblizne 21.55% ve prospech Krusnotonu. Tady je potreba definovat, co pro tebe znamena vyrazny rozdil. Pokud je to u tebe napr. 30%, tak mas do vyraznyho rozdilu jeste 8,45% rezervu.
Jak má silniční závod pod 5000 metrů up, nestojí za to ani o něm jen přemýšlet…