zdravim,mam problem s novym bicyklom,nieco mi pri slapani vrzga,„chrume“,citim to ked slapem lebo sa to prenasa do pedalov,pedale su v poriadku,zacalo mi to asi po 50-tich km od kupi,co to moze byt?retaz,kluky(HollowTech2),kazeta?
zdravim,mam problem s novym bicyklom,nieco mi pri slapani vrzga,„chrume“,citim to ked slapem lebo sa to prenasa do pedalov,pedale su v poriadku,zacalo mi to asi po 50-tich km od kupi,co to moze byt?retaz,kluky(HollowTech2),kazeta?
To může bejt věcí… Neřeš a jezdi, když je to kolo nový, tak si může ještě něco sednout, pak s tim zajeď na garančku, tam to všechno prohlídnou, podotahujou, seříděj a pokud to bude dělat i pak, tak se může teprv začít něco řešit.
no len aby nebolo neskoro, lebo povolena kluka napriklad, tam by som to nevidel ako „neres a jezdi“, potom by mohol totiz mat spoj v stave ze kluky moze akurat zahodit a kupit nove. A podobne moze byt dalsich par veci, takze by som s tym zasiel tam kde to bolo kupene.
kluku som skusal,ta vyzera dotiahnuta…
Dobre sme sa nepochopily,nieje to akusticky zvuk,ziadne piskanie a tak,ale je to rezonancia ktora sa prenasa z kluk na pedale a citim to potom na nohe,vyskusal som chytit rukou lavu kluku(nie pedal) a zabrat s nou,pricom som si slabo brzdil aby tam bol nejaky odpor,lebo ked zdvihnem zadne koleso a roztocim tak tam nic necitit,a po kazdych asi 10cm otocenia kluky som citim take „chrupnutie“ v kluke,ako keby tam nieco preskakovalo,alebo bolo volne,na 90% sa zda ze to ide zo stredu,takze pedale som vylucil,uz ostava len retaz,stred,kazeta,co myslite?