Zdravím majitelé Cannondale Scalpel 2017, nemáte někdo problém s vidlicí Lefty? Když vidlici uzamknu a jedu po nerovnostech, tak to v ní tluče jako by šlo železo na železo. V servisu na to koukali a že neví co s tím. Že se s tím ještě nesetkali.
Zdravím majitelé Cannondale Scalpel 2017, nemáte někdo problém s vidlicí Lefty? Když vidlici uzamknu a jedu po nerovnostech, tak to v ní tluče jako by šlo železo na železo. V servisu na to koukali a že neví co s tím. Že se s tím ještě nesetkali.
Tak jestli je tak vyjimecna a jiny to nedelaj tak at ti v ramci reklamace daji jinou novou:)
Ta uz to delat nebude?
U jednoho kola co měli na prodejně to dělalo taky. Takže neví…od Cannondale se zatím nevyjádřili.
Aha. No a jak se staví k tý reklamaci?
Jak je to dlouho co to máš? Jestli míň, než půl roku, tak se s něma vůbec nebav a chtěj náhradu.
Že se s tím ještě nesetkali.
Tak když jim to dělalo ještě jiný kolo na prodejně, tak se s tím asi setkali? Jen kecaj?:)
Přijde mi to úlet, když utrácíme dost peněz za značku a oni se pak chovají takhle macešsky.
Že se musí poradit v Aspiře. To je hlavní dovozce. Kolo mám dva měsíce :-(
No musí no. Kdyby tu reklamaci v AspiRe neuznali, bude to platit obchod.
Mozna bych jeste poradil si nechat potvrdit ze si vse reklamoval vcas.
Mám Scalpela 2017 s Carbon 2.0 Leftynou a dělá to jak se standartním SoloAir, tak s upgrade na 2Spring…
Který servis to prosím tě byl? Protože toto dělají všechny 2.0 vidle… Na předchozí generaci to klepnutí nedělá… :-)
Veloservis Valenta v Jihlavě. Řešil jsi to už se servisem? Prodal jsem loňský model (kde to nedělalo) myslel jsem si jak si polepším :-(
Zkus se poptat Sekyho, ten to myslim testoval jako jeden z prvnich a mohl by vedet ,)
Díky za typ. Napíšu mu zprávu.
Dopadlo to nejak? Je to normalni nebo pujde na reklamaci?
Zatím nic. Nebudu na ně tlačit a počkám asi až po sezoně. Nerad bych byl měsíc bez kola :-)
hlavně si pohlídej servisní interval, abys ho po sezone uz neprekrocil
lepší být měsíc bez kola, než mít nefunkční drahou vidlici bez záruky ne?:)
Letos jsem to kupoval a záruka je dva roky.
Nechci plasit:) ale neni to nahodou tak ze na veci v pohybu je to jen pul roku?
To snad ne :-(
Nedělá to ani SoloAir, ani 2Spring, u některých kusů je něco špatně a v Aspire si s tím ví rady, už nám dělali takhle 2 vidlice. Běžný sevis to neodstraní, prý je nutný soustruh…
Tak v Aspire o tom problému ví a umí to odstranit?
Ano a ano
Tak to si tam zavolám, když to prodejce neumí vyřešit sám. Díky.
Vyřešeno. V Aspire něco ve vidlici osoustružili a je po problému. Už to chodí jak má.
Když si přeměříš zdvih, kolik to dá?
Moje 100mm nedá víc, než 80mm. Po průzkumu cizích fór prý je tam navíc cosi jménem „volume spacer“
a mas vidlici resetovanou?? moje ma taky mensi zdvih kdyz obcas neresetuju drahy delala to i stara lefty i nova to dela
jistěže resetuju jak divej, i po resetu dává jen 80mm. Zavání to podvodem :(
A mrkni sem, Lefty se zlepšuje, co se týče resetu
https://cannondale.zendesk.com/…aring-System
reset už by neměl být tolik třeba.
Prostě si to přeměř :)