• Anupef

Zdravím majitelé Cannondale Scalpel 2017, nemáte někdo problém s vidlicí Lefty? Když vidlici uzamknu a jedu po nerovnostech, tak to v ní tluče jako by šlo železo na železo. V servisu na to koukali a že neví co s tím. Že se s tím ještě nesetkali.

0 0
    • snas89  

Tak jestli je tak vyjimecna a jiny to nedelaj tak at ti v ramci reklamace daji jinou novou:)

Ta uz to delat nebude?

0 0
    • tom.kh  

Mám Scalpela 2017 s Carbon 2.0 Leftynou a dělá to jak se standartním SoloAir, tak s upgrade na 2Spring…

Který servis to prosím tě byl? Protože toto dělají všechny 2.0 vidle… Na předchozí generaci to klepnutí nedělá… :-)

0 0
      • Anupef  

Veloservis Valenta v Jihlavě. Řešil jsi to už se servisem? Prodal jsem loňský model (kde to nedělalo) myslel jsem si jak si polepším :-(

0 0
    • Přezdívka/nick  

Zkus se poptat Sekyho, ten to myslim testoval jako jeden z prvnich a mohl by vedet ,)

0 0
    • André Vebr  

Nedělá to ani SoloAir, ani 2Spring, u některých kusů je něco špatně a v Aspire si s tím ví rady, už nám dělali takhle 2 vidlice. Běžný sevis to neodstraní, prý je nutný soustruh…

0 0
    • xaver  

Když si přeměříš zdvih, kolik to dá?

Moje 100mm nedá víc, než 80mm. Po průzkumu cizích fór prý je tam navíc cosi jménem „volume spacer“

0 0
      • Vyvy86  

a mas vidlici resetovanou?? moje ma taky mensi zdvih kdyz obcas neresetuju drahy delala to i stara lefty i nova to dela

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.