Jak se vám zdá toto kolo? Je to takto zlevněné (viz odkaz) v dané třídě rozumnej nákup?
www.cykloexpert.cz/…ts-sport-700
Podotýkám, že hledám kolo kolem 15000 pro svou přítelkyni na občasné vyjížďky, odtud ta cenová kategorie.
Jak se vám zdá toto kolo? Je to takto zlevněné (viz odkaz) v dané třídě rozumnej nákup?
www.cykloexpert.cz/…ts-sport-700
Podotýkám, že hledám kolo kolem 15000 pro svou přítelkyni na občasné vyjížďky, odtud ta cenová kategorie.
No nieje to zly bike ale nebude sa jej pacit viac tento: www.superior.cz/…en/bike.html?… A okrem toho je urceny pre zeny.
A je lahsi o viac ako pol kila takze sa jej lahsie bude slapat :)
no, šel bych spíš do toho superioru, ale já už holce koupil RAVO…
No reknu ti na rovinu,ze ja jsem koupil od Meridy kolo s téměř totožnou výbavou,abych po chvilce ježdění zjistil,že je vidla uplně nanic(a na této Meridě je),že ráfkové brzdy na to,co jsem chtěl jezdit jaksi nejsou ono a že to kolo nemá ani disc náboje,tak to je úplně v prd…nakonec jsem tu svou Meridu jen lehce vytunil,abych z toho něco dostal a nová vidla,hydry a nové kola s discnábama mě vyšly na dalších 17000 a to jsem se krotil.Přece neebudu rvát do takového kola Fox a Mavic Crossmax,že.Teď jsem koupil nový rám a dělám uplně nové kolo-říkám ti,jestli chceš hodně jezdit,radši se zadluž a kup pořádný bajk a ne tohle…uvidíš,že ti časem nebude stačit.
„Podotýkám, že hledám kolo kolem 15000 pro svou přítelkyni na občasné vyjížďky, odtud ta cenová kategorie.“
Sis to asi nedočetl .....
no dobrá,ale jestl to přítelkyni začne bavit častěji než jen občas,bude problém..aspoň vidlice zaslouží upgrade,pokud uznáme,že horské kolo má jezdit v terénu.