Chci si koupit kotoučovky DEORE M525.Máte s těmito brzdami nějaké zkušenosti?Brzdí dobře v zimě?Prosím poraďte mi jaké kotoučovky bych si měl pořídit v cenové relaci obou kotoučovek do 4500,– Kč.Díky
Chci si koupit kotoučovky DEORE M525.Máte s těmito brzdami nějaké zkušenosti?Brzdí dobře v zimě?Prosím poraďte mi jaké kotoučovky bych si měl pořídit v cenové relaci obou kotoučovek do 4500,– Kč.Díky
Já je mám celkem čerstvě (150km) takže žádnej mazák, ale maj celkem dobrou pověst. Koupil sem už naplněný, jen je tam šoupnul bylo. Nemuzu si stezovat. Za ty peníze…
Ty si je koupil přes nějakej e-shop nebo v normálnim kameňáku?
www.koloshop.cz/index.php?… Jednání naprosto bezvadný. Pan Veselý mi dokonce zařídil speciální dopravu
To vypadá docela dobře, díky..
Ne, že se pak na nich zraqíš a bude to na mě:))
NN, to ne..:-) A co říkáš na tyhle: www.koloshop.cz/index.php?… ? Ty by mohli být lepší..
Hele ja vo tom vim pšouk:o). Snad jsem ale od někoho slyšel, že rozdíl je jen v nějaký prkotině. Ale znáš to: Jedna pani povídala:o)
jj, té jasný..
tenhle model má design LX, já mám starší 525 a vypadaj jinak, BTW: shimanovské destičky stojí za hov*o bo na vodě skoro nebrzí a hučí jak sviňa, doporučuju jiné desky
Navíc píšou, že maj Center Lock.
Mno, kdyz sem tam kupoval ty 525, tak jsem mel na vyber, jestli chci normál, nebo CL. Myslim, že za pokus to stoji.. (samozrejme teda, jestli CL nechce)
hosani pockejte do vikendu .. tenhle vercajk mam ted novej – zatim 80km (pocity ruzny, asi se to zajizdi), zitra pocitam 50km a sobotu tak 130km .. to uz budu mit seriozni laickej nazor pac sem doted mel V-ecka, zatim to vypadalo tak ze na suchu to bylo stejny mozna horsi nez BBB Vecka, za deste zas lepsi ale uvidime
No ja bych si spis priplatil a koupil bych si 585-LX, myslim, ze jsopu uz trochu vychytanejsi. A cenovy rozdil je neco kolem 1000,– Druha vec, ze bych volil urcite centralock- je to konecne system uchyceni kotouce, ktery funguje a neni problem se sundanim kotouce kdykoli
stejně potrěbuješ spešl násadu na ten pojistný kroužek, a problém není ani z těmi 6– srouby u klasického uchycení
kotouce jsou v obou variantach sestiderak aji centrlock furt v prodeji ..
Já jsem s DEORE M525 moc spokojená. Ale s Fastopy. Prostě brzdí. :-)
a jak ty faststopy brzdí za mokra?
a jak ty faststopy brzdí za mokra?
Tak to už je horší, ale při větším tlaku cca. 50% suchých.
tak to asi bude v mokru lepší jak originál shitmanovské
asi takhle:kviiii kviiii kvik kvik kviii..:-))
Kvík, kvik, kvikkkk, kvik, skříp. :-)
já bych to poopravil: Kvík, kvik, kvikkkk, kvik, skříp, řach, bum, auu. :o)
:))))
nebo takhle: bum, au ..
Tohle se dá teoreticky taky aplikovat :-)) www.bike-forum.cz/…m/398714.jpg
mozna i prakticky,zeptej se wrouma
Tady mas komplet LX za 4800,–Kc vcetne kotoucu CL – pokud bys CL nechtel – neni problem se domluvit na vymene za klasiku…
Kua, sem zapomel na odkaz :-) www.bagbike.cz/?…