Dobrý den,
prosím Vás, mohl by mi někdo schválit tohle kolo? Po delším výběru mi vypadlo tohle, tak jsem zvědav, co na něj říkají odborníci.
Dobrý den,
prosím Vás, mohl by mi někdo schválit tohle kolo? Po delším výběru mi vypadlo tohle, tak jsem zvědav, co na něj říkají odborníci.
schvaluji
Kolečko dobrý,ale myslím si že by si za 25k dalo sehnat ještě něco o chlup lepší třeba http://www.bradsky.cz/…-p-5967.html
Bože to je hnusný kolo…:-O
Ghost je slušné kolečko s kratší geometrií.
Haibike má lepší výbavu,jen brzdy elixir mi nesmí do domu:-)
VYTESAT.
S Bradským nejsou dobré zkušenosti,na netu mají fyzicky ne.
stejne jako nemcik a dalsi
Takových je opravdu spousta, teď jsem sháněl Anthem X4 2011 velikost M, na netu takových je spousta, ale fyzicky ho neměl nikdo. Mají to minimálně aktualizované, hlavně co se týká starších modelů…
Trochu mi to připomíná mýho Ghosta SE 7000 :-D. Zatím je pořád lepší než já. Ale je dělaný na sjezdy, na rovině mi chybí rychlejší převod, a to i v terénu. Při závodě jsem díky tomu zbytečně ztrácel :-(.
Prosím pěkně,kdo mi poradí co mám na kole za ráfky či jaké zapletené by byly stejnou náhradou co se hmotnosti a pevnosti týče a použití zda jde bezproblému použít bezduše či nikoli ,nějak mi s některýma komponentama dělá problém identifikace :D . děkuji