Zdravim.
Potřebuji poradit jaký zadní náboj do hrubšího terénu na fula pro 60kg jezdce.
135×10 kazeta bude sram 11 – 36 10 rychlostí
Rozpočet do 2000kč
diky za pomoc
Zdravim.
Potřebuji poradit jaký zadní náboj do hrubšího terénu na fula pro 60kg jezdce.
135×10 kazeta bude sram 11 – 36 10 rychlostí
Rozpočet do 2000kč
diky za pomoc
32 děr
Mrkni na nějaký Novatec, nebo Kore.Do té ceny by mohly být.
Osobně bych přišetřil a šel do DT 350.Popřípadě Hope.
DT swis a Hope už jsou zbytečně moc drahé.
Ja měl na mysli spíš radu konkrétního ,skrz použití té 10 rychlostní kazety aby se mi vlezla.
To je můj problém.
Ta ti vejde na cokoli, pokud to nebude mit orech na 7sp.
Kore torsion, měl jsem na tom 10 sp. kazetu bez problémů, pokud chceš za 400,– je tvůj
V jakém je stavu?
Jsem z Uničova tak se mužu na něj přijet podivat.
Kontakt na mě je 775144303 stači napsat sms obratem zavolám
ve stavu je výborném, už jsem ho na CB prodal zdejší userce alexim, ale měla nehodu a leží ve špitále, takže náboj je momentálně u ní na poště a nemá ho kdo vyzvednout :(. V úterý to bude už dva týdny co tam visí, takže ho pošta pošle zpět. Počítám že ve čtvrtek , pátek příští týden ho budu mít doma, pokud vydržíš, tak se můžem domluvit, přidávám fotky
OK, domluveno nemám kam spěchat.
Počkám a vemu si ho.
Jestli si z Olomouce nebo okolí tak si pro něj přijedu.
Diky.
ok, zkoušel jsem na poště aby mi to poslali zpět hned, protože si balík nemůže adresát vyzvednout ale tvářila se na mě jako na mimozemšťana, že to nejde a musím počkat standartních 15 dní, fakt debilové
OK, vpohodě.
už je na cestě zpátky, zítra ti sem napíšu jestli bude na víkend už k dispozici
Doufam, ze ses holky prvne zeptal, jestli o ten naboj bude mit porad zajem az se vrati domu z nemocnice.
jako ze bych ji zaplatil uz podruhe postu?
cela ta historka se spitalem se ni jevi jako kec. nejdriv nechala balik tyden na poste (byla pry mimo mesto :) ) a potom mala autonehoda. kazdopadne prachy za postu nemam a naboj lezel ctrnact dni na poste..
je to moje prvni negativni zkusenost s dobirkou a mam sto chuti zverejnit jeji inicialy
ok super.
Jsem tu nebo na mobilu 775144303 stači poslat sms a hned zavolám zpět a mužem se domluvit , nebo jehlar.david@email.cz
Dík.