Co si myslíte o tomto kole nejake výhody nevýhody? Ujede se na tom treba 10 km po rovině a pár kopců ?https://www.sbazar.cz/rapibikestore/detail/94359782-radon-slide-150
Co si myslíte o tomto kole nejake výhody nevýhody? Ujede se na tom treba 10 km po rovině a pár kopců ?https://www.sbazar.cz/rapibikestore/detail/94359782-radon-slide-150
Obecne cokoliv ma zdvih nad 105.6 mm, tak se na tom neda normalne jezdit. Po rovine a na aschvaltu budes muset chodit pesky. Je jedno jeslti to je Radon nebo cokoliv jinyho. Ze by se na tom dalo jezdit do kopce, o tom vubec neuvazuj.
Takže se nebude dát moct jezdit ani na horským pevným kole se zdvihem 120?
Never mu, keca. Ve skutecnosti mas pravdu ty. Horsky 120 se jezdit da v pohode – a je jedno jestli je to pevny nebo full. Ta hranice zacina az tak nekde kolem 125,7. Presneji to zalezi na vaze jezdce, husteni pneu, tlaku ve vidlici apod. Ale to chce osobne zkusit, na dalku se radit neda. Ja treba na 130 zvladam jen tak tak rovinu, ale kopce uz ne. To musim upustit pneu a nebo postelovat tlak ve vidlici a tlumici abych to srazil o 4,3 dolu.
Kdyz vážím 90 kg budu s tim mit problem?
Musis to vychytat tak, abys ten zdvih snizil, 100 kg jezdec bude upoustet min nez nekdo, kdo vazi 70 kg. Nebo proste kousek popojdes, o nic nejde a sporty se maj kombinovat.
Kolega ma asi vychytanejsi geometri nez ja, pokud mu to jezdi aspon po rovine s takovym zdvihem.
Zase at ho nestrasime, to by nebylo fer. Samozrejeme, ze na kolech se zdvihem 130mm a 90kg jezdit jde po rovine v pohode. Jen je tam treba dodrzet par veci – RB IQ, dat podhusteny bezduse, kozi mliko se sifonem do bidonu → s tim muze po rovine i s klukama v lycre (a verim ze do kopce se taky neztrati).
Ještě mravence do plášťů :-) Má tu pár stejnejch témat, už se mu to psalo, že se na tom jezdit dá :-)
Spis kollk meris, kdyz vybiras 22" ram.j
:D :D chlapi, ja z vas umru.
Co to tady melete za sracky proboha
Tobe ten dotaz neprijde trochu mimo ? :-)
Trochu si poposedni a taky se mrkni na jeho stejný vlákna co už jich tu pár založil a neber to tak vážně :-)
Jezdím swoop se 170mm. Když zamknu je to cajk.
Nevěděl bys co je lepší jestli toto:https://www.sbazar.cz/…on-slide-150
Nebo to:/…tm-rawer-pro
K ctm mám nějakou nedůvěru. A to není nic proti Slovákům. A ten slide vypadá dost bizarně.. Navíc ta cena je mordor…
No tak ja uz nevim má cenu pro ten slide jet 360km
Já už nevím jake kolo si vybrat
Hlavně chci aby se na tom dalo jet po rovině a do kopce a pak nějaký ten trail aby to nebylo jako DH nahoru pěšky a dolu na kole
Tvl, 360km pro ojeté, staré enduro??? Já jen vím, že to co se tváří jako univerzální většinou stojí za *****.
Co myslíš tim 360 km?
To o cem jsi psal.
Tak protože tady u plzně nic co by bylo pro mě 189 cm? A cena do 35k
synku, přiznej se. že ty chceš rychle utratit taťkovy peníze;) nejsem guru na tabulky, ale na necelých 190cm výšky mi příjde 22" rám jako úlet. a naopak se 189cm bych nešel do kol 27,5"… a to že v okolí plzně nejsi schopný do 35k sehnat rozumné kolo povídej svojí babičce;)
Takže je to jako malý nebo velky
Je to jako velky (ram) a kola jsou jako maly.
A bude to mít nějaké výhody a nevýhody
To kazdopadne.
Já ti doporučím jednu věc. Sedni k počítači a sepiš si, co od toho kola chceš. Uvědom si, že mít všechno nemůžeš. Potom si nastuduj co ti jak který typ kola může dát. Následně pořeš velikosti. A pak hledej. Utratit 35 za kolo není problém. Ale až ti nebude vyhovovat, tak prodat ho budeš mít stejný problém jako Rapi. Ten Slide má v nabídce, troufám si říct, více než půl roku…
Přímo na tohle je to kolo dělané.
Ujedes na tom km kolik chceš,žádný problém není . Proč by se na tom nedalo jet do kopce?protože je to full? Co to jsou za názory. Je to masakr co tady čtu v tomhle vlákně