Kdo jedete?
A kdo s ohledem na současný počasí má zaplacený, ale asi nejde?:D
Otázka pro místní: jak to máte s počasím a tratí? Bude to spíš jako loni (sluníčko a trať super), nebo jako předloni (chčije a chčije)?
Kdo jedete?
A kdo s ohledem na současný počasí má zaplacený, ale asi nejde?:D
Otázka pro místní: jak to máte s počasím a tratí? Bude to spíš jako loni (sluníčko a trať super), nebo jako předloni (chčije a chčije)?
já mám v plánu jet, ale pouze pokud počasí bude ok (zaplaceno nemám), škody na matroši mi za to nestojí, škody na zdraví už vůbec ne. Hlavní cíl sezóny je o týden později a vyřídit se tam za 7h v blátě fakt nechci.
Jedu, pocasi uz neresim, proste kdyztak pojedu trochu dyl :-)
I kdyby nepršelo v den závodu, tak letos je v Broumovském výběžku obecně výrazně více vláhy, než v letech minulých. Letos se mi mockrát nestalo, abych se během vyjížďky pořádně nazasvinil a k tomu se nepotýkal s bordelem od dřevařů. Ostatně i to bude jeden z důvodů několika změn na trase. Takže za sebe počítám spíše s mokrou a blátivou variantou.
Teď na horolezeckým fesťáku 4 dny total chcanec. Všude bahno a to rozhodně už nevyschne. Kamarád projížděl prostřední Sudety a brodil se s kolem v bahně.
Mám zaplaceno, jestli nebude chcát ráno tak jedu. V srpnu jsem moc nejezdil, tak podle nohou a podmínek to případně někde zabalim, nejedu honit čas, takže spíš si dobře zajezdit. Dáme řeč?
Predpoved zatim az podezrele paradni :-)
jo!
jak jsem se toho bál..tak teď to nezakřiknout:)
Změny na trati už jsou zakresleny v mapě:
https://redpointteam.cz/…e-a-profily/
Letos to bude krapet kratší a jednodušší.
Skoda Ostase, Slavny asi po trase Trilogy … neznam ten sjezd z Honskyho Spicaku, vypada to dost z kopce :-)
Ta nová část za Honským Spičákem bude celkem lehká. Odhaduji i rychlejší než po původní trase.
Kdyby někdo chtěl dopravu tak jedu v pátek odpo z Příbrami přes Prahu, návrat po závodě. Mám minimálně 2 místa.
To ale není přímo na trase, podle mě to je na žluté mezi Václavem a Kovářovou roklí.
JJ nesouvisi to se Sudety, ale i tak mi to prijde silene :-/
Tak opět DNF – zn. Prodam závodní kolo a koupím kajkak nebo něco takovýho .
A důvod? Proč DNF…?
Asi to nebylo závodní kolo :-)
Normálně jsem dojel, sice ne 1., ale ne poslední, žádná trága tam nebyla, až na tu holčinu na 5. km
Ta holčina jela se mnou v autě, no naštěstí celá, nic zlomenýho, jen odřená dost, prostě jí tam nákej blb sejmul – klasika cpal se před ní a štrajchl jí o řídítka, on to ustál, ona bohužel ne.. Smutný, že vlastně jel dál..
Viděl jsem v jednom šotosjezdu vedle tratě v poli 4lidi jak jsou u někoho zraněného a vypadalo to škaredě.
Byla to šotka před těma asfaltovýma vlnama…to bylo ono ta holka,nebo to bylo ještě něco jiného?
Byla to holka. Myslím z ghostu. Nějakej krypl ji prý předjízděl a vrazil do řidítek. Semlel jí a ani se nezastavil a jel dál.
Já jel okolo, když už ležela, byli u ní tři klluci a vypadala už stabilizovaná, tak jsem neviděl moc důvod zastavovat. Počkali tam s ní, než přijela záchranka.
Holka potlučená, sedřená, ale je prý jinka ok.
Kdo konkrétně to byl nevím.
Tak to je to co mám na mysli.O kterou holku se jednalo vím,známý si s iní psal večer a že je ok.
Naprosto zbytečný pád,ale horší je,že ani nezastavil ten co se s ní „srazil“
Takto sejmul frajer kamaráda na KPŽ ještě v Dobřichovicích – poškozená tretra, helma na vyhození, spotřebák odrbaný (opravy na další závod za cca 7–8 tis.), on naštěstí jen odřený…
Ten frajer neřešil nic a jel dál jako by nic neprovedl, stejný případ jako zde…
Prostě se lidé k sobě chovají jako sebranka a pak to má být lepší například na těch silnicích, cyklostezkách, atd., kde se střetávají různé skupiny…
Hele to nejde takhle pausalizovat.
Na sudetech jsou vseobecne super lidi a sdilej spolecny zajem prezit a pomahaj si.
Jeden debil stado nedela.
Tak snad to byla výjimka potvrzující pravidlo… ;o)
…
ne pokaždé ten kdo jde k zemi může za to, že se to stalo. Když se někdo motá, brzdí kde nemá a dělá chaos, často se stane, že si štrejchne a jde ven.
Ja si pri techto zpravach vzdycky vzpomenu na salz 2010, kdy tam borci o sebe ve vyjezdu strejchli a spadli do rokle. Jeden mrtvej.
tam to teda „nastesti“ byl ten co to zavinil
kdyz nekdo prezije vzdy to zavini ten druhy :)
To já neříkám, ale tady jde o kluka někde od padesátky do stovky pravidelně, ví, o čem to je a zezadu se přiřítil frajer, co to poslal před pár dalších do zúžení ze strany…
Predpokladam, ze se tady nebavime o celu zavodu, nebo o nekom, kdo jede na bednu…
Co sachy nebo mladyho chemika?
Malýho chemika jsem zkoušel a po dvou semestrech taky DNF takže to nevidím xDD
Neke…ses „nepochlubil“
Všechno nemůže dopadnout tak dobře jak Drasal..
Co se dnes nepovedlo?
Někde na 38. Vzpříčený klacek a díra do zadního kola. Jel jsem v módu jedu si to užít a nebudu to hrotit, forma už je pro letošek stejně v prdeli takze nač se stresovat. Dal jsem duši, ale po 500m další díra. Dal jsem další duši, jel opatrně, poslušně si slezl na Václavovi, no a v dalším sjezdu zase díra. Asi bych to ještě zkusil, kdyby to třeba bylo po nějaký technicky chybě nebo tak, nicméně s vědomím ze duše v 35mm rafku proste nebude fungovat jsem to vzdal, dosel na obcerstvovacku, tam dal třetí duši a jel do Teplic na pivo.
Tak to je pech :-/ IMHO sem te asi zahlid v patek vecer u volejbalu, to ste jeste vypadali v poradku :-)
Tak to je smutný příběh…ale zase takový pech se příště nemusí opakovat..si řekni…
Po upadlý klice na králi, 5 pádech během měsíce a rozsvihanym autě a zničených 2 rafcich jsem si řekl ze je čas zvolnit a potrenovat zvedání pulitru :)
Tak zimní přípravy jsou různého typu..
…
Ne radši nic.
Aneb nepis z hospody.
Po třetí na Sudetech a prvně sem viděl cíl, takže spokojenost, ale teda, auau.. Do 40. km cca jede celá špička u sebe, dcl pohodička, jede se hezky, občas to klukům potáhnu at ukážu dres na špici.. :) První větší selekce nastává za „tunýlkem“ , kde ještě dojíždím celkem dopředu a jedu ve skupině kolem 7 až 10 celkově, do kopce to je super, z kopce horší, sjezdy dost vymletý, pláště nedržej a občas du až na ráfek. Krize nastává na 70. km, tady vypínám, křeče hlavně do dlaní a rukou, nohy už taky nic moc – 36t převodník neodpouští. Čekám totál propad v pořadí, ale očividně dost lidí je ještě víc v hajzlu jak já.. :) Takže v hlavě mám vlastně dvě myšlenky a to, jak to přežiju do cíle a co předvedu na Hvězdě. No povedlo se! Hvězda pokořena, diváci uspokojeni a já to doprdím do cíle 12 celkově, TOP 10 nedopadla, ale i tak to hodnotím pozitivně.
Jo a ještě bych dodal, že ty borci s pivem, co tam napouštěj ten brod, mě pěkně nasrali, samozřejmě sem se nechtěl namočit, tak to zkouším objet, což pozdě vyhodnocuji, že to nejde a skáču do brodu, předovka mi mizí ve 2/3 ve vodě a já házím solidní šipku. Nečekané ochlazení. :))
Pekne ty:) to ja vozim zazitky z druhyho konce pole:))
Výsledková listina musí být úplná.. Ne?
Něco o tom vím..
No to jo…ale když máš každý rok horší a horší čas…:)
Ale letos jsem si teda užil peklo, ve výslekdu jsem rád, že jsem to vůbec dojel.
Hezký report, ti borci (lezci) s pivem a brodem jsou tradice Sudet, byli tam, když jsem jel Sudety poprvé t.j. před cca 15 lety. Teď už to tam stavěj snad jejich děti … a brod je větší a větší :)
Pěkný to včera bylo. Jsem dělník pelotonu, takže druhá půlka startovního pole. Do kopcu to šlo celkem dobre, az na posledni stoupání. Z kopců to bylo horší, technika nula, ty dvě projížďky po Palave nestačily
Jel jste někdo tu rock garden , těsně za hranicema v Polsku, bylo to doprava a nápis „trial“?? Dole jsem viděl ležícího závodníka, kterej se tam vyndal, ale jen díky tomu, že za posledním dropem někdo přídal do vzdálenosti 0,5m dva příčně umístěné kameny jako břity- dalo se to jen skočit, ale týden předtím prý to nebylo. Byo mi ho líto, asi měl ráfek v pr.., ale solidárně ty šutry odstranil, takže kdo jel po cca 60 místě už to teoreticky mohl sjet. JInak se mi trať moc líbila, po 6 letech co jsem nejel se mi zdálo, že přibylo trejlů, a hlavně ty výjezdy byly nějaký prudší :) A varování mimo : už si nikdy nekoupím „snídani“ z toho se fakt nedá najíst a poměr cena/ výkon?
Poděkování pořadatelům za úžasnou práci a atmosféru- též fandům, hlaně pivo před brodem je vynikající, po těch přeslazenejch jont.
Kolo tam rozstipal Stastnak, pak to odstranil. Resilo se to na FB. Bud to nekdo udelal schvalne, ale
Je i moznost ze ten jeden sutr se vyvalil kdyz to nekdo blbe prejel/prebehl. Nebyly dva a nebyly tam dany, byl to jeden co byl otoceny o 90st proti puvodnimu umisteni na zpevneni dopadu
Tak to je asi možný, viz níže žvějk, ale vypadalo to fakt děsivě, jsem rád, že jsem se do toho nepustil.
Ano jel, asi jako sedmý, ten kámen tam byl jako sjížděcí z toho velkého balvanů, jako člověk si toho moc nevšimne, ale pochybuji, že by se sním dalo hnout i nešikovným přejetím kolem. To musel nějaký dobrák poupravit poupravit…