Nemá někdo tip na rám v Lku, nějaký allmountain rám .Zvažuji RB ale něco k porovnání.diky za případný odkazy
Nemá někdo tip na rám v Lku, nějaký allmountain rám .Zvažuji RB ale něco k porovnání.diky za případný odkazy
Jen ozivim.Nikdo žádný nápad na stavbu v tyhle cenové relaci?
RB IQ 575 je skvělé kolo za ty peníze. Ale momentálně stojí 15 tisíc jen protože se prodává bez tlumiče.. Byt tebou tak počkám do cca března až budou na skladě nové komponenty.. Ale to potom ten ram bude stát okolo 20ti. nejlíp uděláš když si zajdeš do jednoho ze dvou RB center a domluvil se přímo, a nebo telefonicky.
Jj vím že je bez tlumiče i ze tlumiče dojdou , proto je čas se zatím porozhlednout i jinde.
Shanim neco podobnyho (150–160) a do 15k skoro nesehnatelny, vetsina zacina na takovejch 20k bez tlumice…
Zkus se podívat tady
Pripadne u nemcu.
Cube jsem si nevybral velikostí, ceny dost fajn, ale ta stránka mi přijde jakási pochybná
stranka je v pohode, ale moc casto asi neaktualizuji. poptaval jsem tam ram, nakonec ho nemeli a jiny jsem nevybral. komunikuji, reagovali celkem rychle. jen nedavno tady byl prispevek, ze prisel ram s trochu bouchnutou hlavovou trubkou. ze nabidli opravu, a dal jsem to uz nesledoval…
shop je úplně v pohodě, reaguje po mailu, komunikace v němčině, balík došel dřív, než některé z CZ
na některých rámech vada laku, ale je to tam uvedeno
Cube maj i slováci. Na toto jsem dneska narazil, ale nic jsem si nevybral, tak pro ostatní :)
Nějaká zkušenost ?
Codeine by šel, kdyby šla dolů libra a dali ho ještě o chlup levněji
Tak já ho prodával tuším za 12k. Byl druhý den pryč. Zkus se s někým domluvit ;)
Já bych ho vzal, ale pros*al jsem tu akci co jsi chytl ty :) Jsem si říkal, že počkám na BlackFriday, jestli to nepoženou s cenou ještě o něco níž nebo nedaj třeba poštu za free a oni tu akci ukončili předčasně no.. :D
A za kolik byl s tlumičem ,vidli a osou v akci?
750 liber a libra byla v tu dobu 29kc
Tak takovou akci potřebují najít :-D
to já taky :D
Za tu cenu bych na tom stavěl? Proč jsi to rozprodal?
buď to máš špatně zařazeno nebo jsi nás špatně pochopil :) Wilda81 to rozprodal a já to pro změnu nestihl koupit :D
To sem měl špatně zařazeno u sebe.Az na nějakou akci trefis tak mě dej vědět a naopak ;-)
Zrovna teď tam mají za 576 liber Codeina ale ve velikosti M a Stealth barvě pořád za 700 :/ :D
Já mám 188 a mám radej kratší ramy takže eLka.
Teď je za 610 liber rám s tlumakem…Docela mě to nahlodalo
Me to uz dohlodalo a mam zaplaceno :-)
Cube má rozumný ceny,on-one už se vyplatí vzít komplet s podvozkem
Nějaká zkušenost s těmito rámy?
trochu se přiživím. Nevíte někdo, kdy asi bude k vyzkoušení a prodeji nový Bandit od RB na zdvihu 140 mm?
Jo, na toho jsem též zvědavý.
Cca za 14 dní bude na Vrbovce k vyzkoušení …
A už je i někde info o rámu (geo, rozměr tlumiče apod.)?
u Hejníka určitě. Myslím že i tady v nějakém vláknu k tomu něco psal
Jj, už mám odpověď přímo od něj.
zkopíruj tu odpověď i tady. Dík
„Geometrie je identická s modelem IQ 575, zdvih zadní stavby 140 mm, vidlice 140 – 160 mm. Tlumič 200×57 mm.“
nové info: Dnes jsem byl v RB a pan Bartosz mi řekl o geo úplně jiné info. Zde jsou geo pro L a XL.
To netusim