Zdravím, Nemá někdo z Brna či okolí RB IQ 575? Chěl bych to vyzkoušet a na Prahu není čas. Díky
Zdravím, Nemá někdo z Brna či okolí RB IQ 575? Chěl bych to vyzkoušet a na Prahu není čas. Díky
Ahoj.V Praze by ti stejne nepomohli. Nemaji tam testovaci IQ 575. A nemají ho ani v Jezdkovicich.Volal jsem do obou prodejen. Trochu se svezu v tvem vlákne. Pokud by se nasel nekdo na severní moravě kdo ma IQ 575 vel. L a byl by ochotný mě nechat projet dejte prosim vedet. Diky Lukáš.
A neříkali, jestli v Praze v dohledné době budou mít?
Dobrý den, v současné době je v Praze k dispozici jako testovací IQ 575 ve velikosti L.
Ostatní velikosti s ohledem na plánované změny v modelové nabídce, budou k dispozici nejdříve na podzim.
Dobrý den. Volal jsem do RB Praha minulý týden a teda nevím s kým jsem mluvil ale bylo mi sděleno že IQ 575 ani jiné modely momentálně nejsou a budou možná na podzim .
Lukáš.
Dobrý den, souhlasí – situace se ovšem změnila a k dispozici jsou IQ 575 – L a IQ 275 – M, L, XL.
Zdravím, čeho se ta změna bude týkat, nové modely, nějaké bližší informace jsou k dispozici, popř. náhledy? Díky
myslím že až bude RB chtít zveřejnit novinky tak to zveřejní, a určitě to nebude prezentovat předem na BF
Dobrý den,
Změny se týkají zejména geometrie u většiny modelů a nových modelů.
Na bližší informace je zatím brzy, předpoklad zveřejnění je průběh podzimu.
Skvělé:)
No myslel jsem, že koupím kolo letos, ale asi si počkám na novinky a pak uvidím :)
Taktéž, navíc pořád nevím, které. Rozum velí sem k nám na jih moravy 275, srdce zase 575:)Proto nezbývá než vyzkoušet…
Aby jsi pak nezjistil, ze ti novinky nesedi nebo se nelibi a nebyl pak zklamany… :-)
kdyz bude mit stesti tak chytne doprodej starych verzi a kdyz smulu tak si vybere jinde :-D
Tak tak, RB není jediný kandidát :)
ja mam 575 v L
jsem kousek od BRNA tak neni problem
Odkud přesně, pokud to není tajný? A nějakej kontakt na tebe? Dík