Poprosil bych o radu, nemám s rebama moc zkušenosti. Hmotnost mě zas tolik nežere, spíš by mě zajímalo jestli je funkcí lepší stará s blackboxem nebo nová bez něj.
Dík
Poprosil bych o radu, nemám s rebama moc zkušenosti. Hmotnost mě zas tolik nežere, spíš by mě zajímalo jestli je funkcí lepší stará s blackboxem nebo nová bez něj.
Dík
Jenom ti řeknu, že 2012 je méně tuhá než 2011. Chod porovnávat raději nebudu, to je na dlouhé slohovky a jsou tu na to více znalí. 2012 mi vyhovuje lépe na XC ježdění.
Ahojky,Rebu RL 2012,jezdím dva měsíce a zatím funguje perfektně,a to i při mé váze 100kg.
Ahoj, rád bych se zeptal, jak je na tom reba rl 2012 s tou výše zmiňovanou tuhostí. Pořád přemýšlím, jestli koupit 2011 RL(T) nebo 2012 RL, až budou finance. Kotouč by byl 180, vážím ±72 kg, jezdím co se v okolí dá, ale s 80mm si to moc neužívám. Díky moc :o)
Vůbec bych se té 2012 nebál s ohledem na tvou hmotnost ;-) Jinak myslíš si že z 80mm na 100mm to bude takový skok? Já bych až tak neřek.
Nemyslím, že to bude skok zdvihem, ale systémem pružení. Mám tam pružinu, celkem silnou na mou váhu a nejsem ve sjezdech spokojenej… Ale uvidíme, díky za rady
Je tuhá jako SID, protože má šasi ze SIDa. Howgh. ;)
Vůbec nad tím nepřemýšlej, je to fajn vidle.
Vážíme stejně, mám také RL 2012 a pohoda, jen si to chce pohrát s tlakama. Je právě super, že to jde pořád „nějak“ ladit a člověk alespoň nazbírá nějaké zkušenosti.
mam taky 2012. bez problemu, mel jsem pred tim recona a nemuzu rict ze by reba byla nejak extra malo tuha.. ze zacatku si musis vyhrat s tlakem, abys to mel presne podle tvych predstav.. ja jsem hodne spokojen..