jakej je v nich rozdil?
bohuzel mi stranky sramu nejedou. jaka je teda vaha u te 327? zdvih 80 100 115 nebo 130? nejak o tech 327 nemuzu poradne nic najit.
budu rad za kazdou odpoved.predem diky
jakej je v nich rozdil?
bohuzel mi stranky sramu nejedou. jaka je teda vaha u te 327? zdvih 80 100 115 nebo 130? nejak o tech 327 nemuzu poradne nic najit.
budu rad za kazdou odpoved.predem diky
327 nema motion control
dekuji. a vahu by jeste nekdo nevyhrabal? jedna se D verzi.
ach jo, mam solo air 327ku na tech 80 mm majitel(predchozi) mi tvrdil ze zvih nejde zmenit nechc ise do toho hrabat dokud to nebudu evdet presne.v navodu -zde na BF popisujete vyliti oleje kdzy mam solo air??:-( nebo v ni mam pruzina olej a vzousek:-)
holt o 327 nikde nci neni kloudneho:-(
co ti nie je jasne? tie cisla vyjadruju len rozdiel v tlmici, resp pravej nohe. ked to je raz soloair, tak je tam vzduch a ziadna pruzina. lava noha vidlice je rovnaka pre 327, 335 aj pre 351. cisto teoreticky by v pripade, ze mas oem verziu recona, mohol nastat pripad, ze sa zdvih neda zmenit, ale to je velmi ojedinely pripad, ak vobec. normalne si stiahni servisny manual pre recon z webu www.rockshox.com a postupuj podla neho. urcite to bude platit aj pre tvoj recon. skratka len skratis/vyberies podlozku spod piestika a hotovo. olej sa na piestik leje, je to popisane v tom navode. najlepsie je pouzit redrum, ale nie je to podmienkou.