• cyborg

Nazdarek,

da se nejak dodelat – dokoupit remote control na tuto vidlici ?

Nejde mi ani tak o zmenu zdvihu ale o dalkove ovladanej lock out..

0 0
    • cyborg  

to je ten dotaz tak debilni ze nikdo nic ? .)

0 0
    • kubad  

měl sem něco včera rozepsané, ale nějak sem musel odběhnout a nevložil to, tak zovu :-)

remote Lock bys musel použít jedině originál komplet z patronou jak to Fox dodává, celkem balík :-(.

další možnost je to nějak nabastlit, ale nic smysluplného mě nenapadá jak to jednoduše uchytit

ale reál aspoň u mě je takový že sem páčku Locku použil jen občas když sem si při jízdě do kopce ze sedla chtěl protáhnout záda, a vidlici ručně v klidu zamkl,problém se zapomenutým lockem nenastane, vidle se při nárazu odemkne sama, uroveň se dá nastavit.

Při jízdě delší dobu po asvaltu do kopce stačí přitáhnout Low Speed kompresi a vidle se tak nepohupuje. případně mužeš přitlumit páčkou locku, výhoda je že nemusíš dát až do krajní polohy jak to udělá dálkový ock z řídítek, ale mužeš si sám přitlumit podle potřeby.

z toho za mě jednoznačně, na tuhle vidlici je dálkový lock z řídítek zbytečný :-)

0 0
      • cyborg  

oki, ja to poradne jeste neprojel, v nedeli si s Talaskem poprvy trosku pohraju :) Diky za vycerpavajici odpoved

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.