Ahoj,
repasi tohoto typu tlumiče už oficiální servisy nedělají. V Holandsku už prý nemají náhradní díly. Neví někdo o mechanikovi, který by to uměl?
Díky
Ahoj,
repasi tohoto typu tlumiče už oficiální servisy nedělají. V Holandsku už prý nemají náhradní díly. Neví někdo o mechanikovi, který by to uměl?
Díky
Zkus přímo Cyklo Švec. Když jsem před rokem dělal repas Epicu 2012, tak Holandsko taky nemělo díly, ale Švec má prý nějaký v zásobě. Takže doporučuji se zeptat přímo tam.
Díky za tip, ale tam už jsem to zkoušel.
KgBike v Havru.
ShockTherapy?
V tomto vlákně zaznělo také celkem dost zajímavých tipů…
Kdy jsi zjišťoval že to nedělají? Od cca prosince by je opět dělat měli (v NL).
Dlouhán to nedávno dělal na tlumaku od kamaráda. Zkus jeho. https://dlouhanworks.com/
Nevím jak 2010, ale 2013 mi teď v zimě dělali u Švece a říkali, ať se toho co nejrychleji zbavím :-)
Díky za tipy, zkusil jsem hned ten první, KgBike a potvrdili mi, že pokud nebude vadný materiál, tak to přetěsní. Náhradní díly už nejsou dostupný. V Holandsku prý dělají servis pro modely 2013 a novější. Je to informace z tohoto týdne.
Ahoj,
nevím jestli stále řešíš tlumič.
Budu mít Fox brain 2010 na prodej. – loni mi praskl rám zadní stavba a nenašel jsem náhradu – takže kolo je na součástky.
Tlumič po servisu minimálně jetý, nečvachtá, neutíká, kolečkem lze otáčet.
Servis v Bike Live servis cca 2000
Na ceně bychom se domluvili.
Díky za info, ale tlumič mi udělali v KGB. Kdybych sháněl náhradní díly, tak se ozvu.
Můžeš dát foto a rozměry-oko-oko.Připadně bych měl zájem.Diky
Ahoj, nevíte prosím, kdo by mi udělal repasi tlumiče u Specialized Epic cca 2008–2009 ? Aktuální info.
Vím, je to dědeček, ale to kolo je pořád raketa, jen mu dnes vytekl olej z tlumiče a nedrží tlak.
Děkuju předem za radu.