Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli mi půjde dát na tuto vidli klasický rychloupínák nebo budu muset koupit novou nábu. Předem díky za odpovědi.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli mi půjde dát na tuto vidli klasický rychloupínák nebo budu muset koupit novou nábu. Předem díky za odpovědi.
Budeš potřebovat novou nábu, teda za předpokladu že k té současné co máš teď nejsou nějaké konverzní kyty. Je to na 15 mm osu.
Nebo si ty nohy s nekym prohodit. Tohle je foto asi z katalogu, jaky mas rocnik a barvu?
Jenom at to s zadnym vychcankem nevymenuje! Pokud ma dual air, 15 mm osu a tapered krk, tak to je ta nejlepsi kombinace. Nova naba zas takova pecka neni, nejaka XT za 600, za 400 mu to snad nekdo preplete, kazdy spas holt neco stoji a tady bych do toho tech 1000 Kc rozhodne vrazil.
:D Třeba to chtěl vyměnit za svoje nohy na RU :D
Presne tak, ted tam mam 9 mm a 15 bych klidne bral.
Tak co vlastne chces? Mas tu vidlici na obrazku a kola na 9 mm RU?
Ses do toho nejak zamotal, ne nemam vidlici na obrazku, mam ji na RU a klidne bych bral nohy na 15mm.
Ta otazka byla na zakladatele, ty ses na nic neptal, akorat se snazis vyuzit situace a misto rady mu nabizis svoje (mozna vydrene) za jeho (asi nove) s 15 osou.
No vidis, ze to pises pode me a neni to pro me, to me nenapadlo. Kazdopadne jeste nepsal, ze ma novou, ja nepsal, ze mam starou, tedy nemuzes vedet, jestli chci vyuzit situace ja nebo on a stejne tak nemuzes vedet, zdali a a kdo je vychcanek a jestli vubec nekdo je, neni k tomu dostatek informaci. Pravdepodobne ma nabidku za dobrou cenu, ja mam vidli v supliku sundanou z noveho kola, ted mam jiny kola. Kazdopadne by to mohlo byt ouboustrane vyhodne reseni bez investic. Ty mu sice nabizis radu, ale spojenou s dodatecnou investici. Aby se nahodou neukazalo, ze mas starou (mozna vydrenou) xt nabu doma…
No jako ja si teprve dnes objednal a nevedel sem jestli si mam k tomu koupit novou nabu tak uz to leti domu a zejtra se bude preplejtat. Diky za reakce. :)
Mě se jedny bílé XX nohy na klasický upínák válí doma, kdybys je chtěl. Pozor, jsou to ale 26'
Pokud se nespletl v te kombinaci, tak nic jineho nez 26 mit nemuze, 29 SID nebo Reba jsou bohuzel v teto kombinaci nesehnatelne a to i v zahranici :-(
Jestli se jich chceš zbavit, tak mi dej prosím vědět co bys za ně chtěl.