Co říkáte na tohle kolo z Decatlonu ROCKRIDER XC 100 S , podle mého názoru i celkem dobře zpravované. Původně jsem zvažoval MTB hard, ale tohle kolo mě trošku nahlodalo jít do full.
Nějaké novější poznatky než v rok starém mrtvém vlákně.
Co říkáte na tohle kolo z Decatlonu ROCKRIDER XC 100 S , podle mého názoru i celkem dobře zpravované. Původně jsem zvažoval MTB hard, ale tohle kolo mě trošku nahlodalo jít do full.
Nějaké novější poznatky než v rok starém mrtvém vlákně.
Napis uzivateli Zevloun. Ma v nasich bajcich Am 100 s. To bude asi hodne podobne.
To co má zevloun je o 5000 dražší má to o 20mm vyšší zvih lepší vidlice asi i tlumič.
to se už pomalu dostávám na úroveň Neuron AL 6.0, není pak lepší volba on? Po stránce designeru a jména pro mě ano.
Ten Neuron je 2×, Decathkon 1×, Neuron má o kilo více a stojí více. Nevidím u něj žádné plus
Tohle kolo není vůbec špatné. Občas v decathlonu dělám na vedlejšák mechanika, tak trošku vím. Pokud celopéro z decače tak buď tohle, nebo ten AM za necelých 40 tk . Povedlo se jim. I co se designu týká. A když je na 27+ tak je to bomba. Jestli znáš někoho, kdo tam dělá, a vzal by ho na sebe tak má ještě 25% slevu a pak se není o čem bavit.
Nikoho známého v DC nemám, ale v současné době je to jedno dostupnost kola s 29" vel. XL bude konec dubna aspoň tak mě to bylo řečeno v Decatlonu :-(