• Ahoj, nevíte nekdo kde by se dal na netu sehnat nákres dílů páčky rockshox pushloc 2013 pro Rebu RL.

Řeším problém špatného vracení se tlačítka na původní pozici.

Také pořádně nedrží v zmáčknutém stavu. (vytáhnu ho i tahem navrh)

Na stránkách sramu jsem našel akorát instalaci páčky.

Pružinou to též není, ta se na vidlici vrací správně.

Díky.

H.

0 0
    • DaD  

Tak tohle je super ******!!Po každém umytí kola to nefunguje.Páčka se zasekne a nevrátí se.Neustále to rozebírat a čistit je pěkně na hovno.Zkusím to reklamovat a uvidím.

0 0
    • kubad  

páčce problém nehledej, ten je v mechanismu vidlice

0 0
      • Tina  

Davide, problém bol skutočne v páčke. RockShox bez problémov vyreklamoval.

0 0
      • DaD  

Je to nefunkční i když za lanko tahám rukou.Naopak mechanismus vidle je bez problémů a kolečko se krásně vrací zpět.Takže doufám,že mi to vyreklamují jako Tině.

0 0
        • kubad  

sorry blbě sem to pochopil, že se jedná už o ten nový model 2013

0 0
        • Tina  

Mne nie, ale vyreklamovali to zakladateľovi vlákna ;) odo mňa mal iba komplet bajk s Rock Shox Rebou a riešili sme čo s nefunkčným pushlockom. Cyklo Žitný zabezpečuje reklamácie a servis Rock Shox v ČR. Ak by to nevyreklamovali oni musela by som to poslať do Dema Senica a oni by to reklamovali u slovenského distributéra Rock Shox.

Rovnako ako u teba sa aj v jeho prípade koliečko prekne vracalo späť a aj lanko v bowdene išlo ľahko.

0 0
        • Prochna  

Je to v páčce, ale i když ti to vyreklamují, tak si myslím, že to bude fungovat zase tak týden :/

0 0
          • DaD  

No právě.Taky si to myslím.Přitom v té páčce nic není a funguje na stejném principu jako propiska při zmačknutí tlačítka na vyjetí náplně.Čisté to je,namazané taky a stále se to někde zadrhává.

0 0
            • MastrBlastr  

Jeee..chtěl bych koupit novou rebu 2013,ale jak to tak pozoruju,je to pěkně na prd..Dá se ten lockout dat pryč uplně ? Pushloc 2013 tedy funguje opačně,než poplock,takže když mi páčka nejde zamáčknout,tak nepružím?

0 0
              • MastrBlastr  

A jde případně nahradit páčka pushloc 2013 páčkou poplock? Je mechanismus ve vidli stejný,nebo je to prostě naopak a basta?

asi jsem ****,ale docela mě to znejistilo..

0 0
                • rasken  

mam 2013 rebcu odeslo zavirani nechal jsem tam dat zavirani co je dole nevim jak se tomu nadava a mam klid:))

0 0
    • blisterexist  

kdyby někdo chtěl mám tu 500km jetý motioncontrol z reby 2013 s lockem na korunce

0 0
    • alex44  

Pánové jak se v tom mění lanko? Dík

0 0
    • Dejv94  

Taky nefunguje ale je to ve vidlici, v pushlocku.

0 0
      • thesecond96  

zlatej starej mešanismus

0 0
      • Dejv94  

vypadlo mi tam ne, NENÍ to v Pushlocku, měl jsem to rozdělaný a je jakože zkroucená pružina uvnitř MC, takže otačení pouze ručofučo.

0 0
    • didix  

Jakou dát alternativu? Pushlock RockShox odešel po prvním závodu! Díky

0 0
      • skvedo  

Myslím že páčky Suntour mají stejný krok lanka. V minulosti byly ve foru nějaké zmínky že je někdo k RS používal.

0 0
        • didix  

Nemají, mají krok menší. Ještě to možná zkusit předepnout. Pro teď vozím MANITOU MILO, musí se tam natahovat, což taky není ono.

0 0
    • antuch  

Je potřeba víc predepnout lanko a pak to funguje.Nejhorší je,když se potká tenhle pushlock a vybehsny mechanizmus ve vidlici…u jednoho kola jsme vic natahli lanko a u druhého dali starý poplock.

Timhle přístroje si sram nastal do bot…postupně se začnou srat všechny…

0 0
    • sibicz  

Čaute lidi. Chci se zeptat. Dá se tenhle pushsráč nahradit normálním zamykáním z korunky? Nebo jsem odkázananej po každym umytí kola to celý zase zprovozňovat? -__-

0 0
      • DADMTB  

Už na dvou kolech mi to odešlo – používám na REBU tohle – http://www.bike-forum.cz/…e-epicon-rld

jen jsou opačně ty značky na páčkách odemknuto tou černou, zmáčknutím modré zamknu…

opravdu bez problémů funguje a je i lehčí.

0 0
        • Wooders  

Jo taky to tak asi udělám, zrovna jsem hledal jestli to bude fungovat

0 0
          • Petr L2  

Jo funguje to, jenom krok páčky je kratší než by bylo třeba, zatím jsem se nedopátral, jestli to vadí, mám lanko předepnuté cca o 5mm takže lock nejde nadoraz, ale i tak je vidlice zavřená, při otevření vidle také chybí cca 5mm k dorazu, ale vidle chodí, tak uvidím.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Oldies  

Ahoj, mám dotaz pokud to nahradím poplockem, kterej má obrácenej chod. Nebudou sedět jen obrázky odemčeno/zamčeno, nebo to má i jinej krok a hrozí že to vidli neodemkne?

0 0
      • DaD  

Funguje to bezvadně.Jen nebudou sedět ty značky.Vozil jsem to a bylo to mnohem lepší než tento nedodělek.

0 0
        • Oldies  

Super, dík moc ;)

0 0
        • Oldies  

Tak jsem to vyměnil za poploc a chodí to Super, nebe a dudy ;)

0 0
          • DaD  

Navíc je ten starší model lehčí :)

Osobně mám na novém kole opět pushlock,ale už jsem se ho naučil rychle zprovoznit,aniž bych do něj musel lézt.Stačí dole vyndat tu gumovou záslepku a prostříknout Brunoxem na vidle,nechat to vykapat a zase to funguje.Co jsem moc nepochopil je,že ho stačí na klandrech trochu pootočit a už zase nefunguje.Je to prostě výrobek dotažený do maxima :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.