Jaký rovný řidítka minimálně 640 mm široký by jste mi doporučili?Neměly by být těžký(budou na XCčku)nestát moc(takže spíš hlína než uhlík) a byli dostupný ideálně bez čekání v ČR? Děkuju za podnětný nápady:o)
Jaký rovný řidítka minimálně 640 mm široký by jste mi doporučili?Neměly by být těžký(budou na XCčku)nestát moc(takže spíš hlína než uhlík) a byli dostupný ideálně bez čekání v ČR? Děkuju za podnětný nápady:o)
Ještě doplnění – musí mít oversize průměr.
Vím proč ten tvar je jaký je,ale na kolo je nechci.
Díky ty nevypadají špatně.Ještě řeším Niner a Syntace ale tyhle přidávám k nim do užšího výběru.
V Brne v Hobby to sezenou tak do tydne, v Praze to bude asi rychlejsi, pry to ma Bretton skladem, cena je tusim taky neco kolem litru.
Vzal jsem nakonec ninery,na fotce jsou karbonovy já vzal levný hliníkový.Díky všem za návrhy.
Barva bude překvapení,nevím jaká přijde.Lepší překvapení než furt něco ladit.
:o))
za kolik si je bral? z ultrasportu? :-)
I s postovnym me vysli levnejc,teda dost tesne:o)Zdroj – znamy od kterych beru jiny veci:o)
A co tyhle http://www.kolomaterial.cz/…-10-riditka/
Jen ta váha platí pro 580mm, pro tyhle je v katalogu Eastonu na progresscycle uvedeno 250g
Hlasuju pro SYNTACE
:-)
Levné máš tady http://www.specialized.com/…qProduct.jsp?… sám je teď zkouším,váha je cca 240g
zustaly mi tu chvili jety Styla. Sirka 700 mm, jdou riznout. Za 300 ti je necham:)
Uz mam jiny na ceste,ale i tak díky za nabídku.
Uvažuju o Easton EA70 685 mm a koukám, že se dělají ve 2 zahnutích – 5° a 9° Jaký úhel by se jevil jako vhodnější? Mám poměrně široký ramena (plavec a triatlonista). Dík:)
to se trochu pleteš 5st. je zahnutí nahoru a 9st.je zahnutí k jezdci.Jinak se dělají nízké 20mm zvýšení,střední 30mm a vysoké 40mm.
A nemyslí náhodou EA70 Wide, což je myslím novinka 2011? Čili rovná široká řídítka? K názvu vlákno by mi to sedlo spíš. (:
Díky za upozornění – rovná řídítka (nějak jsem to neřešil, měl jsem to automaticky v hlavě a i v názvu vlákna) :)
Jinak se mi jeví jako vhodnější zahnutí 9°, protože většina dělá podobné zahnutí. Ještě mě napadlo, že 5° platí pro 580 mm a 9° pro 685 mm, ale na cykloworldu jsem viděl 5° na 685 mm :)
Zdravím, využiju tento thread. Sháním řidítka cca 700mm, rovná bez raisu, ale se zahnutím. Cena kolem ±1000, výběr barev výhodou :)
Pro OS
Koukni na Ritchey tohle jsou ty nejlevnější, v případě zájmu si dražší určitě lehce dohledáš. Vozim je na kole a max. spokojenost.
Co třeba tyto? EASTON EA50 XC. Dělají si i v délce 685 a sám o nich uvažuju. Vyjdou bratru na 600,– Aha beru zpět, to je míň jak 700 :)
má někdo typ na řidítka carbon s 5st zahnutím a šířkou tak 640–660mm kromě pellsu?)
Jaj mělo to být na zakládající příspěvek..
Na aliexpressu si určitě vybereš:)
v akej cenovej kategórii? ;)