Nedávno jsem tady řešil problém s tím, že mě po seřízení přehazky, výměně řetězu a kazety (http://www.bike-forum.cz/…-strili.html#…) kolo strašně střílelo. Po překontrolování všeho, co jste mi doporučili (vše OK) jsem se vydal do servisu s reklamací. Kolo tam prozkoušeli, projeli po parkovišti a vrátili s tím, že nic nestřílí.. Tak jsem ho jel zkusit do většího kopce, zase to střílelo a zhruba po pár km jsem rozerval řetěz (SRAM PC-971), který měl najeto asi 70 km (a to ne na místě kde se spojuje). Tak jsem se vrátil do servisu, kde na to nevěřícně koukali, řekli mi, že to není možné, že to jsem si to musel rozervat sám tím, že jsem řadil ve velkém záběru (což jsem nedělal a nedělám), na reklamaci že to nepůjde apod.. Nakonec mi teda řetěz aspoň dali dohromady. Nicméně – je možné že bych ho fakt po tak krátké době rozerval vlastní nešikovností – nikdy se mi nic takového nestalo a to jsem tam měl horší řetězy a jezdil podstatně horší terény než těchhle pár km okolo Brna..(a opravdu neřadil v záběru)? Nebo to byla chyba materiálu, kterou nechtěli uznat? Co je ale fajn, že teď už nestřílí:-).