RS Domail 318 na Kona Coiler 2005

18 nepřečtených
  • 1.april

Ahoj :) Mam moznost zohnat RS Domain 318 so 180mm zdvihu za pekne peniaze. Jazdim konu coiler 05 tak neviem, ci to ram unesie a ci neznizim jeho pevnost a tuhost. Vzadu ma ram 150 zdvihu, takze je to trosku moc.. Aky maximalny zdvih by ste tam dali? Dik za kazdu pomoc :)

Anketa: Dal by som 180mm zdvihu na coilera??

3x
    43%
    4x
    57%
    0 0
    • Pjotr  

Jeho tuhost ani pevnost určitě nesnížíš :) jedině by mohl bejt víc namáhanej svár hlavový trubky ale i to by měl coiler snést…jen si myslim že dost rozhodíš geošku tzn změníš jízdní vlastnosti,bude to dost nakoplý 18cm už je docela dost já bych tam dal max 160.Ale je to o tom co ti sedí spoustě lidem vyhovujou různý masakry HT+888 apod. :-)

0 0
    • goofy  

Dle me tim pekne zabijes geosku, ale tak je to samozrejme na tebe…

0 0
    • JMT  

to bude ok

0 0
    • madcat  

Dle mě to OK až tak nebude, já bych tam osobně víc jak 160 mm necpal… kamoš sice nacpal na stinky 04 se zdvihem 150 vzadu juniora, kterej má 170, a zdá se to být v pohodě, ale už je to asi fakt strop…

0 0
    • v POHODÌ klokan  

Todle kolo jsem viděl nejvíc se 170 mm (Bomber 666) a bylo už docela nakopnutý. Těch 170 bych to viděl jako max. Fakt by se dost změnila ovladatelnost. Ale na ničem jiným než na stabilitě a ovladatelnosti by se to asi projevit nemělo.

0 0
      • JMT  

bomber 66 je blbost, bud je 66 nebo 888

Ja mel coilera a mel sem tam 170 junior t a uplne v poho, klidne bych tam dal tech 180, jednou sem si tuhle kombinaci (coiler + 66 180mm) od nekoho pucil a uplne v poho

0 0
    • 1.april  

vyzera ze do toho nejdem, predsa len 180 je zdvih skor stinkovsky.. myslim ze 160 nic nepokazi. uz si len pockat na dobru cenu :D ozaj .. este. nemam pevnu osku vpredu na terajsej vidlici, aku 160 by ste doporucili s nepevnou osou? dik moc za vsetky rady :)

0 0
    • robas  

Já řeším podobný problém, mám gianta AC vzadu to má tak kolem 165 a mám taky možnost dostat se k domainu coil, teď tam vozim nixona, je to O.K., ale mám 100 kg a te vidli na 100% nedůvěřuju, takže tam chci nějaký držák o který se můžu opřít, jezdím enduro a toho zdvihu se nebojím

0 0
      • kassar007  

myslim ze vic nez 160mm bych tam necpal, a v tyhle skupine je spostu dobrejch vidli – lyric, fox 36, M 55 to by mel v poho to AC unest

0 0
        • burnout/syndrome1  

nebo třeba RS Pike

0 0
        • robas  

Já si nemám možnost vybírat, jde o výměnu, coil za nixon, jasně že je spousta vidlic co by tam pasovaly líp, ale myslím, že to bude lepší než s Nixnem se kterým mám tak 30 mm sag

0 0
          • kassar007  

mno pokud jde o vymenu tak mozna jo no, ale kamos ma na kole juniora 170 (ale posunuty brejle na maximalni vysku nahoru, tak ze jako real treba 180mm zdvih u jednobrejle) a zda se mi to uz fakt moc. Nevim myslim ze neni dobry nic uspechat treba se ti naskytne neco lepsiho.

Ale chapu ..... asi chces co nejdriv jezdit

0 0
    • Andrzej  

zjisti si realnou vysku vidlic (puvodni a nove) a pak to porovnej

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.