RS TORA 302 prasklá krytka U-Turn + odskok nelze regulovat

10 nepřečtených
  • Seaman

Ahoj, jednou když jsem chtěl zvýšit zdvih, tak jsem zjistil, že regulovací kolečko je prasklé a prokluzuje na matici. Nemáte někdo s tímto problémem zkušenosti? Kde by se dala ta krytka sehnat? A ještě jedna věc, po trochu drsnějším sjezdu mi přestalo fungovat nastavování odskoku, odskok je teď nastaven pořád na pomalý a regulujícím imbusem na pravé noze vidly nelze otáčet (vypadá to, jako by se to někde zaseklo). Děkuji předem za kažkou radu!

0 0
    • mar_tin1  

krytka praska… zozenies u dovozcu (zitny) za 251kc + postovne… da sa kupit aj alu za 446kc… ja momentalne vozim krytku s j4, zatial drzi, ale zmenu zdvihu nepouzivam :) s tlmenim ti neporadim…

0 0
    • game_over  

tatovi na jeho biku taky praskla tam si tam dal z revelationa ktera je vyrazne kvalitnejsi

0 0
    • xetron  

taky praskla Ani ne měsic ježděni Žadne pořadne dotahovani nevim proč… Pošlu na reklamačku pry stači jenom krytka… Jinak ten odskok to ti nepomužu Asi to chce servis

0 0
    • Seaman  

Tak jsem byl v jednom obchodě, kde mi řekli, že na RS Toru 302 sedí jen to plastové kolečko a jiné se tam prý dát nedá. Na netu jsem našel tohle www.1jyo.com/…e426u_06.jpg Nevíte někdo, jestli by toto kolečko přece jen nešlo nějak napasovat na RS Toru 302? Samozřejmě tak, aby to plnilo svůj účel a dalo se s tím v pohodě regulovat zdvih a aby to tam nebylo jen tak na ozdobu. To původní plastové kolečko je podle mě úplně na nic – hned popraská a to ikdyž s ním manipulujete s největší opatrností.

0 0
      • mar_tin1  

ja si myslim (vychadzam z manualu nahradnych dielov rs), ze to tam pasovat bude. pri recone je ta ista alu krytka ako pri pike a revelation a tiez ta plastova, ako je aj na tore… navyse mam overene, ze na toru pasuje krytka z j4 uturn. akurat si musis dat pozor, aby si kupil krytku z pruzinovej uturn vidly (air uturn ma inu krytku s dierou na ventil). katalogove cislo je 11.4310.717.000

0 0
    • Seaman  

Tak jsem si právě koupil to hliníkové U-Turn kolečko. Vypadá dost dobře a zdá se, že tentokrát už vydrží. Sice mě taková kravinka vyšla téměř na půl litru, ale aspoň bude klid. Děkuji všem co mi poradili ;-)!

0 0
      • mar_tin1  

hod foto (aj samotne koliesko, aj ako to vyzera na vidle)… a kupoval si priamo od zitneho?

0 0
        • Seaman  

Kupoval jsem to v Brne v jednom shopu, kde mi to objednali. Fotky tu dám hned jak se dostanu domů, což bude asi až za týden..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.