Ahoj,
tak kdo se chystáte. Já letos premiéra, Bčko. Na co se připravit? :)
Nějaký tip na divácky zajímavější místa pro doprovod s malým dítětem (2 roky)? Má cenu se někam šplhat popř. jezdit lanovou nebo lepší se držet někde u jezera?
Ahoj,
tak kdo se chystáte. Já letos premiéra, Bčko. Na co se připravit? :)
Nějaký tip na divácky zajímavější místa pro doprovod s malým dítětem (2 roky)? Má cenu se někam šplhat popř. jezdit lanovou nebo lepší se držet někde u jezera?
len tak mimochodom, ako je to s moznostou legalne jazdit po tratiach salzky mimo preteku? je to nejak uzavrete cele alebo len ciastocne? co ja viem tak akurat z tej 20km je to mimo preteku uzavrete ale cosi sa mi mari, ze aj ine useky su mimo preteku zakazane. nemate niekto konkretny prehlad.?
Uzavren je sjezd Gamsofen, ale bezne se jezdi i mimo zavod. Jochwand se uz stejne myslim nejezdi, to bylo uzavreno a pak uz jen par bezvyznamnych prepoju pres dvorky. Jinak vsechno otevreno. jo a serpentiny na Salzberg nahoru jsou uzavrene, ale taky se jezdi nahoru i dolu.
dik.
Na B-cku se neni na co pripravovat, nic nehrozi. S malym ditetem asi snad u Gosausee, tudy pojedou A,B,C a Gravel, nebo lanovkou na Salzberg, tudy pojede A,B,C a byva tam i hlasatel.
Ja jedu letos Fatbiketrophy, tudiz D.
Jak uz bylo napsano, neni moc na co se pripravit. Jedes do kopce, pak z kopce po sotce, kolem jezera, zas nahoru, dolu, mensi brdek a jsi v cili :-).
Jeden hlasatel je u jezera, druhy nahore u lanovky. To je podle me dobre misto pro fandeni. Je to prudke, lidi jedou pomalu, hodne pomalu :-). Tam bych asi sel ja.
Už jsem se díval na mapu a té lanovky to vypadá dobře (Rudolfsturm). Kde zhruba u jezera je ten hlasatel?
Podle me nekde, zde https://en.mapy.cz/s/2PhnD Je tam i obcerstvovacka, ale uz jsem to par let nejel :-).
Primo u hospody u zahradky na hrazi jezera. Tudy se ale svisti, takze aby te dite videlo, bude Salzberg fak lepsi.
Primo u hospody u zahradky na hrazi jezera. Tudy se ale svisti, takze aby te dite videlo, bude Salzberg fak lepsi.
Ahoj všichni,
taky letos jedu. Poprvé a trasu C. Uvítal bych nějaké rady a tip na kemp.
Dík
Kemp je, nebo alespon byval, primo od poradatele v bad goisern na fotbalovem stadionu.
Musím říct, že to byl moc pěknej zážitek. Technika sice skoro žádná, ale ty kopce a výhledy… Skoro se mi nechce domů :D. Počasí taky vyšlo i když být o pár stupňů miň, asi bych se nezlobil :) Atmosféra a organizace super.
Dobrý nápad- trénink na trase: https://www.salzkammergut-trophy.at/news-21557-