• Tommy_O2

Dobry den, velmi ma zaujal tento bicykel (mam moznost ho mat so zlavou). Co na neho hovorite?

http://www.scott-sports.com/…55474/217947

Najazdim tak 3000 km rocne, asfalty a lesne cesty. Je to dobra volba? Ram by mal byt velmi slusny a geometria mi sadla.

Dakujem.

0 0
    • oldaka  

Koukni na toto:

http://www.bradsky.cz/…-p-2114.html

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • AleZ80  

Kouknul bych, jestli by se za ty peníze nedalo sehnat radši Scale 60 2010.

0 0
      • Tommy_O2  

2010 modely uz su prec. Hlavne v mojej velkosti nie je prakticky nic. Zostava len 2011, kde aj Scale 60 ma Recona (Silver, pruzina). Az Scale 50 ma Recon Gold Air, ale to uz uplne mimo limit.

Zaklad je myslim fajn a ked tak v buducnosti bude aj vzduchovka :-)

0 0
        • m.s.k  

www.scottsports.cz

0 0
          • m.s.k  

S dovolenim bych využil toto téma k mému dotazu. Chci koupit dvě kola zn. Scott a to Aspect 20 2011 a Contessa 20 2011. Problém je v tom, že v součastné době nejsou nikde k sehnání. Jeden prodejce říká v únoru, druhý zase v březnu atd. Nevíte někdo kde by se ted dali sehnat? Je možné, že jsem něco přehlídl. Díky.

0 0
            • AleZ80  

Kolik chceš za toho Aspecta dát ?

0 0
              • m.s.k  

Při koupi dvou kol si představuju 10% dolu proti katalogovým cenám.

0 0
                • Tommy_O2  

Priatelka tiez uvazuje nad Contessou 20, ale co je divne, tak je farebny design zenskych ramov. Ta Contessa 20 sa este da, ale niektore ostatne modely su sila. Neviem preco nemozu ponechat relativne konzervativne farby panskych ramov alebo nieco podobne ako Contessa Scale.

0 0
        • AleZ80  

Někdy na podzim jsem koukal, že ještě byly Scale 50 2009 někde okolo tvého cenového stropu. Má to myslím Toru Air. Zkus to progooglovat – myslím, že to na mě vypadlo na zboží.cz.

0 0
    • wbiker  

Přidám se s trochu OT dotazem. Dají se někde sehnat samostatné rámy scott? Jeden jsem našel na bikestore, potom jedině bazar.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.