Ahoj, měřím 179 a vážím 105 a přemýšlím o koupi hardtailu Scott Scale 920 a myslím si že velikost M by pro mě byla asi ideální. Jsem přesně na rozmezí vel. M a L tak se ptám zkušenějších co by jste mi doporučili?
Diky všem
Ahoj, měřím 179 a vážím 105 a přemýšlím o koupi hardtailu Scott Scale 920 a myslím si že velikost M by pro mě byla asi ideální. Jsem přesně na rozmezí vel. M a L tak se ptám zkušenějších co by jste mi doporučili?
Diky všem
Jak máš dlouhé nohy od paty po třísla?
Cca 81cm
Takže kratší nohy, delší trup. Šel bych spíš do L.
Já mám 178/87cm a Mko by mi i tak bylo kratší než bych chtěl.
Ale může tam být trochu problém s vrchní trubkou – standover (výška trubky cca v její polovině) maj 80cm, to je trochu o vejce v případě zastavení a slejzání nad nějakym dolíkem.
Jinými slovy, pokud preferhješ střední až delší posed, ten rám neni na tvou postavu moc vhodnej.
Tak jsem to premeril protože mi nepřijde že mám tělo jako kachna mám to od paty k trislu 85 cm. Mění se tím něco?
No máš 4cm k dobru nad horní trubkou, s tim už by se dalo žít. :)
Dikes, tak myslíš L teda jo? Mám strach abych na tom nebyl nějak moc natažený
Si na to na prodejně sedni. Je tam 80mm představec, to by šlo vyměnit na 70, nebo 60. (Delší představec na M neni moc dobrej nápad, širší řídítka s dlouhym představcem moc nefungujou).
Osobně by mi to vyhovovalo tak jak to je v Lku s 80mm a to si nemyslím že mám rád extra dlouhé posedy.
Dikes
Tak Lko prý už nemají a ani nebude. Vzal jsem Mko. Prý je to na mě ještě ok, tak uvidím.