Nemáte někdo tip na sedlovku v těchto rozměrech? Potřebuju jí na Giant XTC Advanced, proto by se hodila nějaká lepší, z hledání jsem ale už tak zoufalej, že vezmu prakticky cokoliv.
Nemáte někdo tip na sedlovku v těchto rozměrech? Potřebuju jí na Giant XTC Advanced, proto by se hodila nějaká lepší, z hledání jsem ale už tak zoufalej, že vezmu prakticky cokoliv.
Fakt nemá nikdo tip na sedlovku s takovýmto offsetem? Taky sháním (nejlépe nějakou, která nebude stát 1000Kč+)…
Taky sháním sedlovku uvedených paramatrů. Nakonec vezmu asi tuhle, i když offset je jenom 25 mm:
jen tak na okraj, kolik mají offset ty sedlovky které budete měnit? Pokud 0 tak bych měl případně zájem
Thomson Elite + titan srouby, nebo Thomson Masterpiece.
Masterpiece se dělá jen do 350mm a stejně ani jedna z nich nemá větší ofset jak 16mm
V těchto rozměrech byly myslím starší modely od Eastonu např. EC70
Kdysi jsem to zjišťoval, FSA K-Force (32mm) a a FSA SL-220, 35mm offset. Ta druhá se ale už nevyrábí. Jinak už je to hodně drahé. Každopádně potřeba takového offsetu značí, že potřebuješ rám s menším úhlem sedlové trubky. Bohužel se takové v zásadě normálně nedělají. Něco o tom vím, jsem na tom stejně.
zdar peetre, to potrebujes takovej offset?:(
ja myslel ze ten Noir ho mel dostatecnej…
Čau, podívej se, kdy jsem se na to ptal :) Noir je v pohodě, podle specifikace by měl mít 25 mm, skutečnost je něco mezi 30 a 35 mm.
jen se připojím lehce… nemáte doma někdo sedlovku 30.9 v carbonu… novy jsou fakt předraženy
měl bych tady navíc Easton EC70 30,9/400 , ale vypadá dost „jetě“
v carbonu??? cena???? vypadá jetě?? nebo je dost jetá????
nebo u nás http://www.koloshop.cz/…lt-sedlovka/
Nechci zbytečně zakládat nové vlákno, tak to zkusím tady:
Sehnal jsem rám Kona Scrap 2007, do kterého potřebuju sehnat vhodnou sedlovku. Vnitřní průměr sedlové trubky jsem změřil pravítkem na 30,0 mm, takže bych potřeboval nějakou delší sedlovku (alespoň těch 400 mm) s tímhle průměrem (30,0 mm) za nějakou rozumnou cenu, klidně i jetou, kdybyste ji někdo měl. Cena čim nižší tim lepší (max tak do 1000), ideálně v černé barvě s nějakým offsetem, aby se dal ladit posed.
Napadlo mě řešit to redukcí, ale radši bych měl sedlovku, která bude přesně určená pro tenhle průměr trubky.
Dík za případné reakce :)
Dík, přesně něco takového jsem hledal, jdu do ní.
Ještě jeden dotaz – půjde na sedlovou trubku takhle atypického průměru přesmykač s objímkou 34,9 mm?
Si si jistý, že je to 30mm, častější byl rozměr 30,2mm.
U Kony je to fakt těch 30,0mm. Žádný velký výběr není – Pells, Shaman, možná Roox a Thomson. Já to řešil redukcí a sedlovkou 27.2mm.
Jasně ok, to jsem nevěděl, přišel mi ten průměr hodně atypický.
BTW když tam bych doma našel možná sedlovku Ritchey v černé barvě, 400mm, 30.2mm.
Myslíš, že bych do 30,0 trubky dal 30,2 sedlovku? ;)
nene, je třeba znovu kategoricky zopakovat že sedlovky 30,9 se s ofsetem nevyrábějí a tímhle ukazováním nesmyslu ničemu nepomůžeš-)