Lidi sháním sedlovku delší 400mm průměr 27mm nějak na netu nemohu žádnou najít karbonová je pro mě zbytečně drahá stačí mi obyčejná
jedinou kterou jsem našel
Sedlovka BBB BSP-23 LongScraper délka 450mm
máte ještě nějakej typ???
Lidi sháním sedlovku delší 400mm průměr 27mm nějak na netu nemohu žádnou najít karbonová je pro mě zbytečně drahá stačí mi obyčejná
jedinou kterou jsem našel
Sedlovka BBB BSP-23 LongScraper délka 450mm
máte ještě nějakej typ???
nechci ti brát iluze, ale je to nesmysl, kup si jiný rám !
proč je to nesmysl, pokud rám sedí na délku? (nerejpu, jen se ptám..)
protože buď ohneš sedlovku, nebo rupne rám.
dej sem odkaz nebo foto o co se jedná.
já nejsu zakladatel vlákna.. jen mě to zajímalo.. ale mám sedlovku taky 400mm skoro na max a nepřipadá mi to divný.. nižší rám nebo větší sloping bych klidně snesl, pokud nemá 100kg jako já, taky by to mělo něco vydržet ne?
zakladatel chce delší než 400 proto píšu že je to nesmysl
Kdyz mu nestaci 400, tak je neco spatne. Jedine novy ram.
jasně, nemá na to mentálně a proto potřebuje půl metrovou sedlovku.
co ty jsi za šaška..:(
Co odpověď, to perla.
Kubad tvoje teoretické úvahy mě vůbec nezajímají, když ani nevíš o co se pořádně jedná a pokud nevíš o delší sedlovce tak toto forum přeskoč
Sorry ale skus teda popsat o co se jedna.
Ono by stacilo napsat jakou delku vlastne potrebujes. Tak se misto blbych kecu zamysli a napis neco kloudneho
Tys toho kloudného taky moc nenapsal.
nicméně má pravdu že vozit 400+ sedlovku zavání velkým problémem…
souhlas sedlovka delsi nez 400mm je kravina pokud to nechces abys moh nekohi mlatit po hlave…
dík za podporu :-)
nechci se tady do toho nějak míchat, ale já mám třeba delší rám 19,5 a abych neseděl nízko, tak mám 400mm sedlovku vytaženou téměř na rysku (asi 1 – 1,5 cm rezerva)
Ale dobre 400/410mm je jeste normalne dostupny a pouzitelny rozmer. Ale zakladatel pise delsi nez 400. Nevim co tim mysli proto ta reakce.
„Použitelný“ rozměr 425 mm:
tohle nebude ani tak o rozměru, jako spíš o materiálu…
BBB už nikdy v životě! Ani kdyby byla zadarmo! Mně se kdysi dávno ohla BBB 27×400mm po 2 dnech ježdění. Je to sračka. Za 30 let co jezdím to byla jediná sedlovka která se mi ohla!