Neviete niekto, aká je aktívna dåžka tejto sedlovky? Alebo teda koľko musí byť minimálne zasunutá. Alebo kde by sa to dalo zistiť? Alebo by ste mi doporučili niečo podobné ale lepšie? ;)
Neviete niekto, aká je aktívna dåžka tejto sedlovky? Alebo teda koľko musí byť minimálne zasunutá. Alebo kde by sa to dalo zistiť? Alebo by ste mi doporučili niečo podobné ale lepšie? ;)
Tak zrovna tohle teď řeším. Našel jsem jeden detailní obrázek, kde byla viditelná i ta ryska maximálního vysunutí. Odhadem bych soudil, že víc než efektivních 22–24 cm z ní nedostaneš. Nevím o tom, že by se dělala v délce 400. Pokud seženeš přesnější údaje, dej je sem.
400 mm se dela 31,6 urcite, u 27,2 se obavam ze ne… :(
Já ne, já už to vyřešil :-) zítra přijde domů
Ty se sem vůbec nepleť:-) Hliník neberem!!!
ne, ne ne, bude carbon :-)
Ale ale, tak to je nějaká novinka!! Tak pak změř, kolik jí může trčet. Mě by těch zhruba 23 cm stačilo. Nerad bych ale dopadl jak Řehula…
A odkial ju beries? Da sa niekde pod 2700? Ja ju chcem v 31.6, takže sa robí aj v 400. Ale na kupkolo maju 350mm a nechcem to riskovať.
tak to by tě mohlo zajímat tohle:
www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
V průměru 27,2 jsem to pod 2900 neviděl. I na Ebay je to dražší.
a nedělá se v 31,6 jen 400 mm? já ji bral z kolokramu a tam to tak bylo, byla za 2600, mam ji ve svym supu…
Mrkni níž, dal sem tam odkaz na tabulku délek
Jen info z katalogu Ritchey, dostupné průměry a délky sedlovek
Zauvazoval bych i o sedlovce s primym zamkem, protoze jednak je sup dost dlouhej a jednak prima sedlovka s vic dozadu vysunutym sedlem pruzi vic nez hokejka. (Doufam, ze zas nebudu muset dokazovat pythagorovu vetu.)
Syncros, FSA, Easton.
Ta WCS ma celkom malý offset, takže ma to až tak netrápi. A cena za celokarbon je dosť dobrá, napr. od FSA je K-Force o dosť drahšia.
Druha vec je jak pruzi – viz. zkusenosti povicero lidi.
na karbonku spis min, je docela tuka ta 31,6 jeste o poznani tuzsi nez 27,2, ale je krasna :-)
co se takhle zeptat u vokolka?
Ten je ale pěkně drahý, tu sedlovku má za 5690. To je trochu mimo…