Jelikož letos mi účast nevyšla ze zdravotních důvodů, chci nafotit pár fotek. Dejte prosím tipy, kde a jak, a hlavně s ohledem na rychlý přesun do další fotogenické lokality, nechci být jen na jednom místě.Díky za tipy.
Jelikož letos mi účast nevyšla ze zdravotních důvodů, chci nafotit pár fotek. Dejte prosím tipy, kde a jak, a hlavně s ohledem na rychlý přesun do další fotogenické lokality, nechci být jen na jednom místě.Díky za tipy.
Gabrielka sjezd z Helfu, Gabrielka sejzd z Maleníku, Gabrielka sjezd Pod křivým.
Potom ještě nemusí být špatnej novej usek těsně před Uhřínove- sjezd po „louce“ na asfaltku asi 300m před Uhřínovem a další sjezd z Uhřínova dolů do Pekla-je tam několika km sjezd ale nejlepší místo si už musíš najít sám
Tak nějak jsem to už taky vydedukoval. Spíš mě zajímalo, jestli někdo z místních se znalostí terénu nemá tipy na nějaké zkratky. Asi zkusím tu Gabrielku a pak přejedu do Podhoří a zkusím ten sjezdík k Drahotuchu.
ještě se dá přihodit konec singletracku u rybářů ( je tam sjezd přímo z Gabrielky)
Lákají mě i ty serpentýnky pod Křivým, ale v době průjezdu tam bude celkem kontrastní světlo, škoda.