Jsem nedlouho majitelem této vidlice. Kupovaná na ebay. Chtěl bych poprosit o rady:
- jak vidlici optimálně nastavit (stále mi uniká funkce červeného kolečka nahoře na pravé noze)
- jak se o vidlici starat – nikdy jsem neměl žádnou vidlici rozebranou, ale ruce snad obě levý nemám. Mám na mysli běžnou údržbu, kontrolu hladiny oleje apod. Velmi by pomohlo nějaký instruktážní video, pokud by něko o něčem věděl.
- zdá se že už se objevil nějaký problémek :( u modrého kolečka pro nastavení útlumu rosí olej. rád bych to nějak zkontroloval, případně opravil, ale nevím jak na to…
Za každou radu budu vděčný. Pokud se to dá srovnat s nějakou jinou manitou vidlicí, nepohrdnu návodem k ní. Doufám, že tenhle příspěvek nebude jen opakováním nějakého existujícího, ale nenašel jsem co jsem potřeboval…
Jen pro info nějaké parametry:
Zdvih/použití: 130 mm/All-mountain Pružení: vzduch Tlumení: SPV Evolve Regulace: tlak vzduchu, vratný tlumič, tlumič komprese, progresivita tlumení Mazání: Semi-bath s těsněním Evil Genius Vnitřní nohy: dural 32 mm Vnější nohy: magnesium RA Sloupek: dural Váha: 1 814 g Barva: černá
Díky!