Sháním nějaký lepší kotouč na přední kolo 180 mm
Sháním nějaký lepší kotouč na přední kolo 180 mm
http://www.bikez.cz/…formula-oro/
Zdá se dobrý
Tak proc si jej nekoupis? Nebo chces nejake tipy? Cena jaka? Uchyceni jake? Na jaky brzdy to chces?
Hope?
XT/XTR s Al unašečem.
+1
Proč ne SLX? Stojí 400,–
Protože ten už nemá tak velký unašeč = menší tuhost a víc cinkání. Ale jen hádám, nejel jsem ho.
novej už ho má…
Aha, no já právě jsem koupil jeden SLX 2012 a jeden XT a přijdou mi podobné a rozdíl přes stovku (SLX je teda CL) (není to teda pro mě, takže to nebud moct pořádně otestovat)
Já nevěděl, že SLX 2012 je už v podstatě stejný jako XT, měl jsem na mysli starší ročníky. Ale v tom případě bych bral klidně i ten SLX, žádný znatelný rozdíl oproti XT tam nebude.
Tak XT je jak na CL tak na 6 děr…a když člověk neví co má za nábu… Jinak SLX 2012 klidně, to už má taky unašeč jako XT…
okolo 500kč XT na unašeči a okolo 1000Kč nějaký Hope… :D
Tohle vypadá hodně dobře. Je plovoucí, ale neni to taková cirkulárka jako Hope.
Tohle vypadá hodně dobře. Je plovoucí, ale neni to taková cirkulárka jako Hope.
Hope nemusí být cirkulárka :D
Tohle je ale asi ten tlustej co se např. do Avidů nevejde, ne ?
ne tohle je normální Hope – kulatý, ten zubatý je SAW verze, tlusté jsou uplně stejně, ten který myslíš je V2 a ten se nevleze :D
To vědět, tak jsem šel určitě do těhle. U těch sawů je slyšet, že to trochu drhne.
Takový dotaz leze použít tento kotouč pro brzdy shimano SLX ? http://www.mojekolo.cz/…edding-180mm v poisu je psáno Kotouč lze použít i u všech ostatních kotoučových brzd Avid.
Máš SLX, proč ne teda tenhle ?
na kotouce od avidu kdysi lidi nadavali a osobne zastavam nazor, ze pokud avid, tak vecka nebo BB7, jinak nic jinyho:)
Nezapomeň dodat BB7 v MTB verzi, lidi pak můžou bejt zmatený a trochu narazit :D
v jaky verzi by jinak mohly bejt?:) ty silnicni se snad jmenujou jinak?
jj, road, ale je to jen malym písmem na třmenu
Tak jsem to vyřešil a šel do tohle SM-RT66 SLX 180mm a je klid .