Zdarec, na kupkolo.cz mají v akci tři tyto řetězi za 1230, takže by jeden vyšel na necelej 450, tak hledám dva lidi, co by ho za ty prachy chtěli, bo mě 3 budou asi na nic…nejlíp Boskovice a okolí…
Zdarec, na kupkolo.cz mají v akci tři tyto řetězi za 1230, takže by jeden vyšel na necelej 450, tak hledám dva lidi, co by ho za ty prachy chtěli, bo mě 3 budou asi na nic…nejlíp Boskovice a okolí…
Tady ho máš za 420 a ani nemusíš kupovat tři…
mno tak nic..ale zas když k tomu přičteš poštovny ;)
To ano, ale to v tom tvém prvním případě taky. Nevím, jak jezdíš, ale myslím, že 2 bys uživil. Tak už to s tím poštovným není tak drahé. Myslím, že na Cycloshopu chtějí za poštové 80 kč. Při dvou řetězech to máš za 40 na řetěz.
mě stačí jeden…ale máš pravdu no
Rejže! Dal jsem na MTB tohle : www.koloshop.cz/index.php?… Vydrží dýl než ty tři shimana dohromady.
No tak to je slovo do pranice:-))) Odkazuji na příslušný thread, kde se C9 řešila. Když to shrnu, nová C9 je prostě kratší než Shimano, takže když se C9tka vytáhne na délku Shimano řetězu, je Shimano už téměř po smrti. V tom je právě kouzlo jeho životnosti. Nic víc, nic míň. Dej ale C9tku na jen mírně jeté zuby a něco zažiješ. Vlastní zkušenot. Po podobné „radě“ jsem C9ku koupil a po 20 km jsem se zase pokorně vrátil k CN-7701.
a že ty moje sou jety hodně :-D
Tak to rozhodně C9 ne. Jeden se mi doma válí – až koupím nové zuby, tak jej opráším.
Vzal jsem si k srdci rady starších. Měnil jsem kliky, kazetu i řetěz najednou. Až to ojedu, tak to taky najednou vyhodím. Podle těch co to vozí si ale ještě hodně dlouho počkám. Nevím jak C9 ale desítku co mám na silnici jsem měřil po 1500 km. Abych tam vůbec dostal měrku, musel bych jí tam nabušit kladivem.
To je právě ono – je krátká. Takže se sice vytahuje stejně jako Shimano, ale Shimano má prostě „náskok.“ Chci právě zkusit, co mi vydrží na kompletně nových zubech, protože ten řetěz vypadá hodně sympaticky – hlavně čepy mi přijdou takově nějaké mohutnější než u Shimana. Někdo tu ale kdysi psal, že mu to střílelo i na nové placce (prostřední Shimano).
Záleží na jaké placce. Dal jsem tam LX Hollowtech II, kazetu Sram 970 (pokud se ojíždí jen s jedním řetězem, stačí obyčejná). Řadí to jako po másle a střílení se také nekoná.
Vozím na MTB taky CN-7701 a musím říct že drží a radši tahám těžší převody.
absolutně neni pravda, že by rozdíl byl pouze v délce novyho retezu. Jiste C9 je o neco kratsi, ale je to cca o 0,1–0,2 mm na 132mm. Ale vydrz neni delsi o cca 20–30% jak by z vychazelo, pokud by byly retezy stejne kvalitni, nybrz o odhadem 200–300%.
Nové řetězy: C9 131.8mm, Sram PC 971(rok 2007) 132.1mm a Shimano HG73 a 93 (LX/XT) 132.4mm až 132.5mm
asi kradu, ne? :-D
Pic kozu do vazu, to je raketa :-)))
Trochu dražší řetěz! Zajímalo by mě kdo ho u nás v ČR vozí :-)
Já teda né a to by mně určitě vydržel hodně dlouho vzhledem k tomu co na kole najedu :-)) I když většinou píšu že jsem „magor“ tak až takový NÉÉÉÉ… 8-P
no kdyby vydržel 25× víc (25000km) než normal řetěz tak už se to i vyplatí :-)
A že tomu nevěříš viď?! :-)
Taky by mě zajímala jeho hlavní výhoda. Myslel jsem, že to bude hlavně ve váze, ale váží (podle webu výrobce) 246g (Shimano Dura-Ace 1Os váží 280g)… Tak asi si jej nakonec nekoupím:-))
drahých 34 gramu :-)
Dobry pomer cena/ vykon…
maj ho tam i jednotlivě za stejný prachy.