tak jsem zvědav na ty čtyř písty …koupeno na aliku za 85 dolarů dva třmeny + desky D03S+ dvě hadice SM-BH90-SS zítra budem zkoušet :)))
tak jsem zvědav na ty čtyř písty …koupeno na aliku za 85 dolarů dva třmeny + desky D03S+ dvě hadice SM-BH90-SS zítra budem zkoušet :)))
Reference by mě zajímaly.
BTW: Budou k dispozici ty SLX třmeny? :-D
Já budu mít jeden zánovní na prodej, kdyby jsi měl zájem, tak SZ.
Ahoj co bys za ten zanovni trmen slx chtel?
Diky
Martin
Jak dopadla zkouška?
Dneska mi taky dorazili zítra budu montovat na kolo. Koupeno na axitu za 2800 komplet P Z i páky 501
Tak dej kdyžtak vědět jak na tom brzdy jsou.
Ty mé BR 6000 už nějak nestíhají mě zastavit
Včera namontováno. První zkouška kolem baráku lehké rozčarování. Žádný progres. Tak znovu na stojan a sundat kotouče. Vzal jsem je smirkem a odmastit, znovu na kolo. Pak už super. Dneska asi 30 km a spokojenost. Podotýkám že jsem zatím nechal kotouče ze starých brzd a budu měnit za kotouče z řady XT. A musím si zvyknout na chod pák se servo wave. Kotouče co mám jsou z původních M39.. něco. Brzdy nevydržely na Klínovci během dovolené, proto jsem objednával jiné brzdy, ještě z hotelu v Božím Daru. V neděli mě čeká 4 denní bikepacking, tak to musela být rychlovka. V po objednáno, ve středu dodáno. Zatím spokojenost. Až se vrátím z vandru budu mít víc poznatků tak napíšu.
Jasně.. ony si ty desky musí sednout na kotouč. Chvilku to trvá. Ze začátku to prostě brzdí tak nějak slabě.
Ahoj jak dopadlo testování?
Ahoj. Tak mám na nich najeto asi 600 km. Brzdy mají daleko větší výkon, než 2 pístové. Třmen má sice strohý tvar oproti Shimano vyšších tříd, ale to mě vůbec nevadí. Je dvoudílný a s deskama s chladičem si nepovídá. Museli by se upravit na YouTube jsem našel video. Je to jednoduché, ale ještě jsem nezkoušel.
Páky nemají možnost nastavení volného kroku Free stroke a vzdálenost páky se nastavuje imbusem, ne šroubem bez nářadí, ale já jsem si našel polohu, která mi vyhovuje a nemám potřebu s tím hýbat (zatím). Mají otvíratelné objímky I Spec Ii a menší nádobku uzavřenou na boku tak jak brzdy Deore a vyšší. Mají servo wave a hadice BH90.
Brzdy mají vyšší výkon, ale připadá mi, že projev na pákách je oproti jiným trošku pružnější.
Do budoucna přibudou lepší kotouče a možná sintrovaný desky. Výkon těch co tam jsou je sice super, ale zkusit můžu, ať je výsledek kompletní.
Paky máš ty co sou k brzdam 501 nebo nějaké jiné?
Jj 501. Jediné co s brzdami bylo ošemetné byl po montáži chod zadní brzdy. Zůstávaly viset pístky při razantnějším brzdění. Když jsem je promaznul tak vše OK
tak testováno a brzdí neskutečně ......