Zkusil to už někdo prakticky napasovat dohromady? Případně jestli jste o tom někde nečetli. Zatím nic nenacházím, ale určitě bude chtít víc lidí vozit SHIMANO 2019 brzdy a řazení SRAM na jedné objímce.
Zkusil to už někdo prakticky napasovat dohromady? Případně jestli jste o tom někde nečetli. Zatím nic nenacházím, ale určitě bude chtít víc lidí vozit SHIMANO 2019 brzdy a řazení SRAM na jedné objímce.
Natukej si do googlu treba „i-spec II sram“.
Není ispec II ten starý systém? Já myslím ten nový 2019, co dost obšlehli od SRAMu. Tam to možná půjde přímo, jen netuším jaký tam je šroub.
Tak pokud maji opet nejaky novy system, tak jsem to nepostrehl.Za posledni verzi jsem povazoval prave ispec II,kde se to chyta pod objimku brzdy.
Ted maji jeste Ispec EV, aby toho nebylo malo. :)
To jsem netusil. Tak to je fakt banda kokotu v tom shimanu, ctvrty system asi behem peti roku, to opravdu neni normalni.
Shimano to neudělá, Sram taky ne,
Tak snad někdo, ale rychle to nebude podle me
na ebay se to da sehnat. Mam jeden doma.
Fakt na ty nový XTR, co se ještě nedaj koupit?
Odkaz, prosím
Mně stačí odkaz kde koupit novou řadu Shimano. Vystačím si s XTR + XTR. :)
Mohl by pomoct 3Dtisk a/nebo frézka?
Případně co toto?
Zdravím, omlouvám se, že sem přidávám něco jiného.
Ale zajimá mě, jestli lze dát dohromady (aby to fungovalo na100%) řazení sadu shimano XTR 12sp 2019 s kazetou sram pro 12sp.
Testoval to už někdo??
Díky
Pohledej tu v tématech XTR 1×12, už se to tu probíralo několikrát, normálně to funguje, odzkoušeno, někdo to tu i vozí…
Jo funguje, XTR řazení, Eagle hazka a kazeta.
Kdyby to nekdo resil… Spojit to jde normalne sram klasickym matchmakerem, jen vyjde razeni asi docela daleko od palce.
Mám brzdy XT 8120 s objímkami I-spec EV.
Řazení GX a matchmakery.
Zaboha ale nemuzu vyresit, jak to spojit k sobě.
Při utazení se opře řazení o páku…
Je potřeba nějaká redukce, treba tato?
https://r2-bike.com/…EV-Adapter_1
Předpokládal jsem ale, že to k sobě půjde se Sram matchmaker.
Díky za info.
Něco děláš blbě, v příspěvku hned nad tebou to máš vyfocené.
Rozdil je ale v tom, ze ja mam XT 8120, XTR mají v objímce delší vyfrézování a proto to tam patrne jde…
Mám brzdy XTR M9120, a také to mám se sram řazením spojené přes matchmaker, konkrétně X01 řazení, ale to je vše stejné, takže jen mohu potvrdit, že to funguje viz foto výš s X0. Jen to je trochu natěsno a lehce to dře v objímce brzdy.
Staci malicko pribrousit matchmaker, aby jezdil matchmaker v pace volne
Mám stejný problém jako JudyN15, brzdy Shimano XT M8100 a řazení Sram X01. Při montáži na matchmaker se páčka opře o páku a ani nejde pořádně dotáhnout a matice v páce už nejde drážkou výš posunout.
zvětšit drážku, nebo dát objímku
Já to udělal. Musel jsem upilovat Matchmaker asi o 0.2mm aby do Shimano objímky sednul. Pak dobrý.