Sigma BC 1609 STS nebo Sigma Topline BC 1606L DTS

13 nepřečtených
  • dejvisek

Zdravím, teď před sezónou přemýšlím o novém computeru a narazil jsem na dva a to na Computer Sigma Topline BC 1606L DTS bezdrátový a Computer Sigma BC 1609 STS. Přemýšlím jaký je lepší a jestli má někdo zkušenosti tak sem s nimi pls :). A co by jste mi poradili… ten či ten?…

Dík za odpovědi

http://www.kupkolo.cz/…AD_5655.html

http://www.kupkolo.cz/…gma850/Akce

0 0
    • Polo21  

1606 DTS som jazdil minulu sezonu ale kebz som si na novu nezadovazil Rox 8.0 tak by som siel do 1609 STS

0 0
    • hrajem  

Mam 1609 (drat), naprosto bez vyhrad. Ale byt teou bych sel do dratove verze – delsi vydrz baterie, zadne problemy s prenosem… Sigma se lehce instaluje a sundava, takze pokud bys potreboval sundat, neni problem…

0 0
    • Honza321  
      • drát(fungoval u Sigmy vždy) nebo STS(novinka 2010)
      • DTS nebrat(ne vždy to funguje na 100%)
      0 0
    • jIrI___  

Mám 1606 DTS asi 2 roky a pohoda. Jediná situace, kdy vypadává signál, je když zapnu Fenixe na řidítkách na strobo řežim. Mám k němu i bezdrátový snímač kadence, ale ten jsem dal jen na zkoušku a pak ho sundal, protože jsem zjistil, že je to pro mě zbytečná věc :). Podíval bych se ale ještě na Cateye, ty ve mě budí víc důvěry.

0 0
    • lidumil  

Mám 1606 L DTS asi rok a maximální spokojenost, nebyl s ním problém.

0 0
    • dejvisek  

Takže drát nebo STS… ok! dik moc a názor na ten snímač frekvence šlapání? Používáte někdo?

0 0
    • Stanley_vy  

Necelé tři roky vozím BC1606 DTS a naprosto bez problémů. Za tu dobu jsem vymělil jednu baterii v computeru a jednu ve vysílači.

0 0
    • hrajem  

„Vseru“ se ti tady s mym dotazem. Mam 1609, ktery by udajne mel mit nejaky pametovy cip – pochopil jsem to tak, ze kdyz vyndam baterku, nevymazou se hodnoty celkove najetych km a casu. Jenze kdyz jsem baterii vyndal a zandal zpet, vse se vymazalo. K cemu je tedy ten cip?

Dale v navodu bylo psano, ze pokud se myslim 15 min pri jizde neozve snimac kadence, kadence z menu zmizi, ja ji tam mam stale, jde vyhodit nejak rucne? :)

0 0
      • jIrI___  
        1. mě si to po výměně baterie pamatovalo celkové km i čas
        2. zobrazování kadence si můžeš ručně vypnout, postup je napsaný

v návodu

0 0
    • jindrich  

Mam bezdrátový DTS 1106, vizualně stejný jako 1606. Po letech bez problémů.

0 0
    • Zdenda CUBE  

Vozím třetí sezonu bezdrát 1706 a žádný problém …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.