Silnicka BH L25 nebo Sirer 101

4 nepřečtené
  • Rainman

Zdar, jake kolo byste z nasledujicich 2 koupili? www.ebikeshop.cz/…os-mirage-06 www.sirer.cz/?…

Chtel bych jo to jako takovyho lepsiho blataka…, muj dodelal (malinko jsem se vysekal:)) a nechce se mi do nej cpat penize.. To BH se mi zda docela slusny – za ty penize.. Jen ty kola vazi docela dost…

0 0
    • Luma  

Já bych šel do BH má carbonovou vidlu to Širer nemá a myslím,že ho levněji neseženeš.Akorát mi u BH nesedí že má kazetu a řetěz shimano,ale jinak je vybaven campou

0 0
    • Řechty  

Ahoj, řeším podobnej problém jako ty.. Sháním pro sebe přijatelnou silničku a nechce se mi dávat taky moc peněz. Silnička BH se mi dost zamlouvá, koukal jsem že se ji chceš zbavit a koupit něco jinýho. Ta váha kolem 10Kg se mi zdá dost přehnaná a dost mě to odrazuje, víš to určitě? nezkoušel jsi to doma vážit? Jinak byl bych rád za jakékoliv dojmy a postřehy, dík.

Jinak k Šírerovi, kamarád si minulej rok koupil Ultimate 101 na Xenonu ,viz tvůj odkaz a do 20 se vlezl včetně karbonové vidlice, time pedálů a zapletených kol campagnolo Vento. Váha byla cca přes 8kg. Což vůbec není špatný, ale je to zas o 4tisíce víc a na Xenonu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.