Ahoj cyklisti, potrebuji prosím poradi, chci si koupit silnički do 20.000 kč a neví jakou velikost ani solidni znacku meřím 186 a mám 95 kg ±.
díky
Ahoj cyklisti, potrebuji prosím poradi, chci si koupit silnički do 20.000 kč a neví jakou velikost ani solidni znacku meřím 186 a mám 95 kg ±.
díky
Záleží jak máš dlouhé nohy ale velikost L(54)/XL(56) by měli být OK. Značky buď Širer na Campagnolu třeba šírer 103
nebo Torpado . Každopádně bych prošel výprodeje a hledal něco postavené na sadě od Campagnola nebo na Shimana 105 nic horšího než 2×10 rychlostí nekupuj. Nejlepší levná zapletená kola jsou Campagnolo Khamsin / Fulcrum 7 přinejhorším něco jako Mavic Aksium . Při tvé váze bych možná investoval do normálních výpletů na nábojích Campagnolo Mirage s dráty DT-Swiss nezeslabované a Ráfek Remerx Rapid.
jj
náboje od Campy se dají sehnat jen v třídě Record.
Díky za tip mám to jen na nájezd km.
Možná bych zkusil i tohle, do limitu se vleze;)
Jednoznačně Campa. Mám 6 let Širer alfa na Mirage a teprvé nyní je potřeba po 15tis km otevřít náboje dosud jsem měnil jen pláště a duše (řetěz je stále ok:)
Také doporučuji Campu. Pokud Shimano, tak raději Ultegru, 105 vždy bývala skrytě ošizená. Ovšem to už je zase jiná cena.
Zajdi do Hervisu, vyhlídni se nejochotnějšího prodavače a ukecej ho, ať obvolá sklady. Mohli by někde mít Fuji na 105ce z loňska, pokud jim teda někde zbyla tvoje velikost. Tobě by mohla sedět vel. 56.
To uz pojde bohuzial asi s krizkom po funuse :-(
u Bradskýho by se dalo něco vybrat
OT: to logo Bradskýho je hodně velká trapárna… :)
Nic moc. Dělat upoutávky na mega slevy z předražených kol to je fakt umění. Navíc ten trapný web ten mě silně irituje.
no mě se nejvíc zamlouvá ten Šírer.Ještě nějaké reference na tuto značku??
Šírer a Campa 4ever :)
osazený je to parádně, určitě jím chybí neuděláš