Po dlouhém čase
na západ zase. A protože asi bude třeba objednat místo, hlaste počty.-)
P.S. Dneska je nádherně, nevím jak zítra.
Po dlouhém čase
na západ zase. A protože asi bude třeba objednat místo, hlaste počty.-)
P.S. Dneska je nádherně, nevím jak zítra.
jestli bude stejná siberie jak dnes v noci tak si to teda užijte.
..mno já jen, abys se mnou nepočítal :)
Správně, nenech se utáhnout na vařenou nudli.-)
Ja, ja, tady ja :)
Konkurente, grafiku máš hezkou.-))
Ja, ja, ja taky…
Hele, kdy muzes, obvyklych 16:30 u Obi, nebo to stihnes drive ? Predbezne jsme se s Manaskem domlouvali na 16hod (most).
Driv urcite ne, naopak lepsi by bylo pozdeji;) jedu tam skoro 3/4 hodiny.
OK, tak 16:30 u Obi :-)
To Madrid : v kolik na Moravaku 16:10 ?
OK.
To jsem zvědavý jak jsi to dneska vystihl s blatníkama.
Jasne, ze jsem si je nevzal, padat prece nic nebude…;)
Padat ne, ale treba nam jej pani hospodska prinese.
Dneska jsem si nevzal ani ja, a to byl na Ususi snih.
minipolka se zapiji az za tyden, tak ne ze si tam nekdo bude hrat na Vendelina…;)
Jasně, dnes Vendelínům vstup zakázán, někdo musí mít rozum.-))
Momentalne pri pohledu z okna nic moc, ale podle radaru to odpoledne snad bude dobry…
Dnes je nadherne
vetrno…
Máš recht, málem mě to cestou ze školy na koleje odfouklo :))
Jo.
UP. Nikdo další se nechystá? Počasí má být použitelný.
Ja se mozna pridam, podle toho jak mi to vyjde casove.
Psal jsem si jeste s Exikem – pry tam dojede po vlastni ose.
jako obvykle, nemůžu:-(
Toz stul na 18tou zarezervovan :)
Kdy kde dáme sraz? (První si předpokládám dáme na Moraváku, Romane, další pro scuk s Maňasem a Pájou někde po cestě?)
Je pravda, že včera jsem musel ze sedla občas i na rovině a sopel od nosu lítal úplně sám, stačilo jen vhodně natočit hlavu. Tokovej to byl fukec!-)
a plaste se dofukovaly samy kdyzs povolil ventilky co? :)
:-)
fčera foukalo správným směrem :)
Jak komu.-(
Tož pěkné počasí jste si objednali, přeji silné zážitky :-)
Ted uz zase sviti slunicko. A znas to, zazitky nemusi byt dobre, hlavne ze jsou silne.
BTW Vse nej k dnesnimu svatku.
Neber ho vážně, on to myslí dobře.-)
Tak hodně zdraví ti přeju a vylez z tý nory.-))
Bylo pekne, od kazdyho kousek, v Bitysce chumelenice, ale u Veveri uz svitily hvezdy…;)
Kua 11 pryč a nigdo nic nehlásí – to jste se tým uzeným udávili, nebo co? :-)
Neudavili, neboj. Bylo krasne, jak cestou tam, tak i na Smelcu.
Tak když už bylo toho Josefa… Ale já jsem jim říkal, STOP Vendelínům, ale furt mleli něco o nějakých svých právech atp. Jinak výjezd z Knínic směr Javůrek byl trochu blátivý a lesáci tam trošku řádili, papu jako vždy na velmi dobré úrovni, ale cesta z5 mi moc nesedla, v Bitýšce jsem chvilku viděl figurky z člověče nezlob se, prostě takový zvláštní úkaz asi ze světla a sněžení, naštěstí se to za chvilku spravilo. Pak jsem zase ztrácel brýle jak jsem si upravoval helmu, na trailu jsem nacvičoval parakotoul bez následků naštěstí atp. Kolegům jsem pozdržel návrat ke drahým polovičkám tak o půlhoďky.
I nějaká dokumentace proběhla, jeden slušně zapózoval, druhý jel ostře, div mě nesmetl.-)ale fotograf jsem mizerný.
Clovece, ja pri vyjezdu ze Smelcu uvidel v pulce kopce houkacku. Rikal jsem si, ze jestli to jsou Cajti a daj mi dychnout, probehne rozprava, jestli jetli je to verejna komunikace nebo ne. Nastesti (pro me) to byla sanitka, ale pro koho tam jela, to mi je zahadou…
A s puštěným majáčkem ?
jj, majacek blikal, ve predu taky blikaly modre svetla, jen nehoukala
Vždyť tam dole skoro nikdo nebydlí.
No prave…
Jsme s Madridem v Zabinach potkali blikajici mestaky, uz jsem to chtel svihnout mezi baraky a objet je, ale Madrid povida – vsak jsme meli jen nejaky pivo a 2 zeleny – v tom je stejne malo alkoholu;) tak jsme jeli dal, meli tam nejakou vlastni zabavu, takze si nas nevsimali…;)
Klidas, ten Madrid :-))
Poker face;)
Vy naděláte. V nejhorším bysme jim ujeli ;)
Nevypadals, ze bys v tu chvili nekomu ujel;)
Já vim, že nevypadal (práskači :), ale adrenalin by mě jistě rozpumpoval k velkýmu výkonu :)
včera sem si na vás vzpoměl když sem se prodíral kordonem 20policajtů a pedálama sem jim málem vodřel oktávku. Ani sem nedejchal :)))
Kde? včera potfory byli schovaní na kopcu na Provazníkový na tom vjezdu k tý IT firmě. Sem si na tebe vzpomněl, že ti tam dali flastr, tak sem měl trochu bobky, ale borec tam řešil už 3 auta, tak sem kolem nich po chodníku přejel a nic nebylo.
všeci byli na třech švicách v Pozořicích :)
V Žabinách při návratofkách z Buku měšťáky taky často potkávám, takže doufám, že jim to takhle vydrží.
To je dobře, že jste mě neprokleli.-)
Jeste fotodokumentace ze srazu, ta znacka musela nekoho fakt ******;D
Jeste jsem yvedavej na fotky od Madrida. Ja tam ty dve prihodim vecer
Tááák a uzený už se nese na stůl… Dobrou chuť!
Tak to máme: „líšeňský řezník“, „šmelc-řezník“ … -)
Vecer jsem to uz nestihnul, tak alespon ted. Kvalita mizerna, mobil v seru nic moc, ale pro dokresleni atmosfery to staci
asi jsem rebel, ale u te lavky sem pomalu nigdy ani nepribrzdil… xD
Jakej rebel, vidím lidi přibrzdím, nikdo tam není, tak jedu.
My tam brzdime hodne, mame tam totiz sraz;D
Jinak toho cloveka v modrem napravo sem myslim uz letos dvakrat potkal… Kterej z vas to je? :)
modrej elegán Maňas :)
Těšilo mě.
Dotaz na vás, co to tam tím směrem máte najeto… Je nějaká trasa z Bystrce na zde tolik opěvovanou Šmelcovnu (uzené) vhodná pro vozíky? Idealně nějaký okruh cca 40 km. Klidně i neznačené cesty – třeba se s tím gps popere. Hlavně ne po silnici podél přehrady. Mám v plánu podniknout expedici v neděli…
prygl trail :)
woe :)
sory sem přehlíd ten vozejk :)
Tak aspon ten trailik od Veveri, tak uz jsem vozejk potkal;)
No nevím co by na to manželka… Mladýmu se drncání líbí.
Určitě.Asfaltka na studánky,k okruhu,Ostrovačice,Knínice,Javůrek po asfaltce a ten kopec dlů už sjedeš :-)
Zpátky přes Bítýšku…
Ta modrá Šmelc – Bitýška je OK? Pak bych jel asi po silnici na Hvozdec a po žluté přes Ríšovu z5.
Modra je siroka lesni cesta, misty sotolina, u Bitysky asfalt.
asfalt je z Bitýšky až po Hálův mlýn a dál hore do Maršova.
Asfalt to byl mozna kdysi, ted uz bych tomu tak nerikal;)
Já teda taky ne.
Třeba tím myslí albánský asfalt.
pod pojmem AL asfalt, myslím todle, a k tomu má cesta na Šmelc zatr… daleko
To je fotka z Albánie? Ta krajina vypadá z fotky nádherně.
proto tam pořád jezdím
Jedes tam tedka jako pruvodce, nebo se tam nechas jen odvezt. A na jakou dobu ?
jedu s partyjou kamošů. Najmuli jsme mikrobus s vlekem pro kola od vikingtoura, co má kancl v bývalé promítací kabině letního kina na stadionu. Po sléze budu referovat. (toho 1.5. jsem ještě netušil, že někam pojedu.
…abyste si nemysleli, že tam cesty neudržujou. Cestář má na sobě dokonce oranžovou vestu
udržujou :)
Jezdime s vozikem z Bystrce po zlute TZ pres Risovku do Hvozdce,kousek za nim ve smeru na Vev.B. odbocuje doleva cyklotrasa 5171 na Javurek,pak po cervene na Smelcovnu.Zpet po modre podel Bileho potoka do Vev.B. a odtud po silnici do Hvozdce a znovu zluta TZ do Bystrce.
Alternativa z Vev.B.,po cyklotrase 5231 do Moravskych Kninic,odtud nad Tri krize,pre Trnuvku k Priglu,viz mapka,je to siroka cesta.Je jen problem s tou oborou,musi se prenaset i kola,takze je treba dvou lidi na preneseni voziku.
Bacha na tu oboru. schůdky jsou jen na asfaltce nad Knínicama a nad Trnůvkou … a na Křížové cestě nad Chučicama. Safra – chtělo by to mapku, ale já balím na čundr – na 2 týdny zas do Albanie – nestíhám
Co máš furt s těma albáncema ?-)
Jel bych tam hned…
potřebuju léčit psycho (potvory baby) a k teda fakt přijdeš na jiný myšlenky
oml. se za překlepy . Míním, že tam přijdeš na jiný.....atd
Rozumím. Souhlasím.
Ja jel k Risovce od ni doprava az pod most k Hradu Veveri, odtud po cervene az do Bitysky no a odtud na Smelc kolem potoka. Totez i v obracenem smeru. Ta cervena je misty opravdu siroka akorat na vozik, ale da se to bez slapnuti. Ta Jonysova cesta je rychlejsi a kratsi.
A jeste neco, uzene byva jen ve ctvrtek (pokud je hodne slusne pocasi, doporucuji rezervaci uzeneho predem), ted od kvetna az do konce zari funguje pouze zahradka.
Jo tak to už dám dokupy. Díky všem.
Zahrádka nevadí, ale to uzené teda zamrzí :(
Třeba…
Neměl bys mladýmu ten prygltrail upírat…Až tam bude asfalt, tak už to nebude ono.
Jsem si říkal kdy se ozveš :)
pepek je v dobrym rozmaru, rika mladej a ne sklebak jako obvykle;D
No právě se divím, čím jsem si to zasloužil :)
Vstřícným, slušným vystupování je tam nalákám – a hned bude o jeden vozejk míň.
Až přijedeš zase na guláš – srovnáme se :D