Tak mně bylo jakožto naplavenině spuštěno organizační právo ;-)
„vyjížďka na NIC, uzené a na pohoduuu“
Tak mně bylo jakožto naplavenině spuštěno organizační právo ;-)
„vyjížďka na NIC, uzené a na pohoduuu“
tož se vyjádřete..
Jasne ze jedu, uzene jsem uz dlouho nemel.
Meli bychom se ale co nejdrive domluvit (pocet lidi), at jej zavcas bloknem.
Já splet hlasování, ale to nevadí. Při budoucích hlasováních už tuto kolonku nepřehlédnu.-)) Teď eště sladit tu pohoduuu.
A kterou z tech dvou ? ;-)- Jistě, má účast je povznášejícím prvkem celé akce :o)
To je přece jasný. Od minulé st jsem teď už navždy „Ten co jezdí po předním“. Přede mnou měl podobný jméno už jen „Ten co tančí s vlky“.-)))
No, tak po Pradedu nas asi bude s vlkem tancit vice, ale co uz :-0
Ještě bych to mohl vylepšit o „celý v bílém“.-)) To je síla, ale zase se to dobře oblíká, bo je dobře vidět „hnědým dozadu“.-))))))
:)))
No tak nějakou neotřelou trasičku můžem hodit do placu…Třeba ten „můj“ ostrosjezd k Prádelně,kde nejmenovaný soudruh minule uvařil brzdy,by mě zajímal v podání mladých nadějných expertů v opačném směru.No a tam třeba přes Žebál ten krpál kolem koní opět zpestřeno o výjezdík,kde když jsem jel nahoru poprvé,tak jsem míjel maníky tlačící nahoru DH stroje-jsem si říkal ty vole,jestli se to zlomí eště víc,tak už to nejdu dělat!
Čili taková pohodovečka :-)
Foto brzdy,která uvedený sjezd nevydržela přikládám(viz šipka)-věřím,že oceníte zejména skvělý timing fotografa…
Slecna hleda logo Cemba ? :-D
bysem jako jel, ale manas me musi naucit ten nose manual ;-).
Prostá manipulace s těžištěm.-)
umění šamana ;-)
ted nevim, jestli jsi myslela umeni samana nebo umeni shimana. ono to bude nejspis kombinace obeho ;-).
šimano nemůžu nijak vychvalovat, na todle je Splinťa háklivej ;-) he
Háklivej?Tak v tom případě se toho rád ujmu za tebe :-)
Vždycky když si pod kopcem lehounce,přesně a tiše zařadím a za mnou se vzápětí ozve rachot grip-shiftu,pak rachot řetězu a pak někdy ještě rachot vulgarit,tak si gratuluji k dobré volbě :-)
Vyjímečně musím souhlasit, vždycky sem si říkal, že soudruzi mají to řazení v pěkným bordelu, že je to tak hlučný – a ono ten randál je vlastně fíčura od Sramu
Jistě, když jedu soudruzi za Váma dvěma do kopce, tak musím shazovat na malou a vzadu rvát velké, k tomu ještě uvařit brzdy abych zkrotil tu výbušnou sílu v mejch nohách. Jinak ona fičura je čistě psychologická, když při závodě dojedu soupeře a takhle si hezky hlučně zařadím tak mu dám najevo že je normální ***** a on to psychicky neunese a v první následujícím sjezdu se rozseká..nemožná identifikace.
Mohu potvrdit psychologický efekt! Při delším trvajícím přibržďování mi ŘVE přední brzda. Nikdo to nevydrží dlouho a pustí mě :)
taktéž..moje řvoucí brzda připomínající zvuk autobusu taky budí respekt-jj,sram má fakt něco do sebe, heh :o))
nejlepsi je Karosova rvouci brzda, z toho normalne beha mraz po zadech…
Ja po 3/4rocnim rovnani kotouce jsem rezignoval a vcera koupil novej. Zatim jsem jej nestihnul nasadit, pac se vcera pres nas prehnala bourka a svagrovi + jeho sousedum to naplavilo dve vlecky kameni a bahna
S tou jsem mel cest minule, kdyz jsem jel za nim…napred sem se lekl jaxvina co to jako bylo a pak mne to doslo :-D
Proto je lepsi tolik nebrzdit, to by jsi mne ale musel nechat predjet :P
docvaknu si te v kopci ;P
…jo a kdo umi nepotrebuje nechat predjet ;D
Vsak normalne s tim problem neni, ale nekdy je to tak uzky, ze by se ti asi nelibilo, kdybych kolem tebe projel :P
Kdyz to zvladnes tim bordelem kolem, tak s tim problem nemam ;D
Proto se mi v tý Praze dobře za tebou jezdilo, Protože jak brzda řvala, lidi skákali do škarpy, a ještě za drahnou chvíli co jsem přijel já a viděl tu hrůzu v jejich očích, jak čekali co za prasárnu ještě přijede…-))))
ty jo, ty už maňasovatíš :o) za chvíli ti bude stačit na soupeře jen pomyslet a zozestoupí se před tebou cesta jako moře v bibli ..a skuhravší soupeři se budou válet podél trasy jako popadané hrušky ;-)
to mu nerad. on kdyz se zamysli, tak to nedopada dobre :-)).
přibliž, z jeho nicku to vidím na nějaký hackerský útok ;-)
…nedopada pro nej dobre :-)
Maňasův příspěvek je první, po kterým se to formátování rozsypalo :-D
Tentokrat to Maňas ale prehnal, bo se to rozsypalo i jemu ;)
hi, zrovna jsem koukla do exploreru, jak to Maňas zase rozbil ;-)
To je děs přátelé, mě se ty síly už začínají vymykat z rukou.-)
dybych nebyl přesvědčenej o důvodu proč mi v neděli zařvala vidla, tak bych to sved na tvoje wůdů. :)
Co máš s vidlů?
No,Jiřiku,já i vím o místě,kde by cestou na Šmelc mohla výuka probíhat…viz fotky :-)
Dělá, že tam jenom hledá hříbky :-)
Jo,prosinec na ně obvykle bývá bohatej.
jsem četl hřibíky :)
Ze s vama ten pan Excel porad jezdi…dyt je podle fotek porad na zemi :-DD
Ten strom asi neuhnul ?!-))
dekuji za vlastni kategorii;) povysil jsem (temer) na uroven samana;D
rádo se stalo..i já jsem povýšila, i když jen v nicku na BF…všiml sis? Už jsem karkulka s velkým K ,hi;-)
…tak to gratuluju…;D
ještě přehodit na Brno/Orlová ;-)
Brno/Buk/Orlova;)
tss,hele já nejsu naNICovatáá Karkulka ;-))
koukam, ze se ucis rychle…;)
hola hola, čtvrtek volá…
nějaké bližší údaje by to chtělo specifikovat..čas a místo dostaveníčka?
Nejanci, dyt je utery :-P
15.30 lávka OBI.Údolí oddechu-Eliot-Žebál-koně-výjezd DH tratě-hřebenové trailíky-bonbónkový sjezdík k podkomorské myslivně(ani žlutá,ani červená,mezi kozy),Knínice-Javůrek-Šmelc.
Proč se mi tohle vlákno zobrazuje viz obr.???
Nejsi jedinej, mne taky. Za me cas OK, ale vzhledem k Pajovi se to asi bude muset posunout.
Pajo, mas u me pivo, kdyz prijedes alespon na 16tou :-)
U mě už má pivo že minule vyjel „kozla“!On je rychlej,v Žebálu nás má když se budem šolíchat.Ty piva mu dodají motivaci aby ještě přidal :-)
Mas to asi nejake pokurvene.
Aha!Dík,to mě nenapadlo.
Mam to taky nejaky pok*****y, ale vsechny ostatni vlakna jsou v poradku, asi ma Karku jen nejakou demoverzi tech organizacnich prav ;D
nebo se to správně zobrazuje jenom těm hodným :-))
Dojedeš taky?:)
ty vaše fotky uzenýho na prkýnku lákají, ne že ne :-)
akorát by to pro mě asi znamenalo buď noc ve vlaku nebo dovolenou na pátek a té bohužel nemám moc. Navíc bych musel taky někde spát, že :-)
Takže pravděpodobně ne
Zelene jezirko pani Zackove ceka :-)))
zrovna před chvílou se tu na něho byli dívat malí špunti z MŠ, chi
takže byl výlov jo :-)
ne, sádka…
budou malí špunti :-)
ono kdybych si vzal na pátek dovolenou, tak by jsi mě stejně ráno vypakoval, abych nezůstal v kilometrové vzdálenosti od Karkulky :-)))))))
co uz ;)
Bud se bojite tmy a nebo vstavate se slepicema, jinak se ten cas nedovedu vysvetlit ;) kdyz se hodne zadari, tak bych tam v 16 mohl byt…nevim proc se takhle sileny casy vymysleji jenom na vyjizdky, kde to mam na sraz pres cely mesto…
njn, krtečci to maj těžký v dnešní době;-)
asi naskenuju ten obrázek z kuchyně :-D
nejaky pekny obrazky jsem vam dal sem ;D
Jak zadaří?!Musíš jít tomu štěstíčku naproti!Já mám taky do 16.30 nějaký školení.Ale když se řekne 15,tak tam ve 3 budu…Akorát mi tady pak nikdo nesmí vyčítat jistou dávku anonymity,že :-)
Skoleni sice nemam, ale stejne bych si radsi rekl v 16 nebo lepe 16:30;D, svetlo je dlouho…a zpatky stejne pojedem potme…
Tak to ne!Já to potmě nejdu dělat!16.00 a šmitec!
aha, takze moznost a) ;)
Potmě ? V poslední době se první zvedají hrdličkovic …-)
Na druhou stranu ve tmě ležícího bílýho seladóna (jak říká Karkulka) snázeji najdete než modrýho seladóna.-)
Ty,Maňasu,nepojedeš v bílých kraťasech,že ne?!
prej nema prset, takze je to zbytecny ;-)
Tu radost s bílou prdelí vám neudělám.
nikdo ti nic nevyčítá, rejpale..to byla jen poznámka k věci ;-)
OK, 16 hod je ideal.
Ja to taky nechapu, i tech 16:00 bude tezkych…
A co takhle 16:15,to tu jeste nepadlo,Paja s Karayou se stipnou a bude to akorat :-)
Kazda minuta dobra…;)
No zrovna u Tebe bych se nebavil o minute, ale minimalne o 5ti ;o)
Hele, nechme sraz v tech 16 hod, pokud nebudeme vsichni, vyrazime pomalu na tu bikrosku a tam budeme blbnout, dokud nas opozdilci nedojedou.
A rekne mi, prosim, nekdo, co je mysleno tou bikrosovou trati?
Rikal jsem si, ze bych se konecne taky jednou pridal na vyjezd-teda vezmete-li me s sebou, ale urco to nestihnu na tu ctvrtou sibenicni hodinu nepracujicich a jinak z prace utikaje podryvavsich petiletku.
OK,stejne nevim co to je ta bikroska,tak zakladam druhou sekci co pojede v 16:15,kdo se prida?Nejlepe kdo vi co to ta bikroska je :-)
…trat na bikros? ;DDD
Tak teda ja, kazdejch 15minut dobrejch :-) V 16:15 u lavky…
No to kazdopadne, ja to myslel jako „kazda minuta navic dobra“…
Toz co, kolik toho uzeneho objednat, 2/3 srutky ?
není 2/3 málo, radši dvě..
OK, objednano, kyta + krkovicka. Mnam ;-)
Kua soudruzi, s takovou se pod 90 nedostanu! O:-)
Nezoufej, my s Katkou pak jeste pojedeme ze Smelcu na kamaradovu becku, kde bude udit zebra :)
bavíte se o kg nebo o km? :o))
…avg…IQ…;)
uz mas vybranej kocarek a postylku? :o))
mě by zajímalo kde se bude udit ta zebra, bych řekl že je to možná i zakázané udit zebru, takové hezké stvoření
:)
Ale prosim Te, vzdyt zebra je jen bilej kun, a Ti se strili.
ale oni nebudou udit zebru.. Ta zebra bude udit.. Teď je otázka co…
ajo sakra, tak v tom případě to bude asi v pořádku, pokud bude zletilá a bude mít pracovní smlouvu na uzení …
:c)
Mám v záloze jedno čembistický překvápko, to už mě budete moc říkat „brněnský black knife“.-)
Beres sebou macetu nebo co? :-DD
Něco podobnýho, myslím, že se s tím dají dělat různý věci .-))
A sakra, zacinam se bat :-D
To jó, to jó.
Maňas přijede v bílým outfitu a přeřízne nás klasickým způsobem-motorovkou(?).Brněnský White knife…
ehm…
Dnes sem dosel o pul seste z hokny a ze si vyjedu, tak treba na Smelc, konecne aspon poznam ty xichty z BFka.Dorazim na Smelcovnu, nigde ani noha, rozhlednu se, zamyslim, a ona kua streda :D
To je pech.
Dobre ty! :)
Tak tomu se rika PESEK :-D
:-D
Tak to je jak Svěrák – Vratné lahve :-)
Já chci M O U Č N Í Č E K ! Ne že to zase nějaký vtipálek přečte jako nočníček.-))
Bych aji dojel, ale nevěřím, že když tam budu o 1,5 hodiny později, že to všechno zatím nesežerete, soudruzi. A o hladu a eště ten hnusnej asfalt šlapat nebudu :-(
Cekal jsem lepsi vymluvu teda :-P
jj, treba neco jako minule, ze by se mu ojely plaste…;)
Neboj, utopencu tam mivaji dost :)
O hladu ? Ze Šmelcu ? To se tak často nestává.
Jednou jsi se vyjádřil s despektem, že furt myslíme jen na to žrádlo.-)
P.S. Beru tě za slovo, jakožto zakladatelku.-)
No,takže trasa tam-nevím kdo ji namyslel-byla SUPER :-). Ptám se,jak dopadli soudruzi,co zůstali i po večerce,já celou dobu prchal před pršákem,byl to tanec mezi kapkami deště-Javůrek-Hvozdec-Ríšovka-Prygl za slabou hodinku.
Romane,díky,ale takhle se to placení nedá dělat!Příště to srovnáme.
Zdar, jsme doma, na déšť jsme měli štěstí, a tempo zpátky bylo taky super, krásně sem se protáhl po dlouhé době..
Zas někdy.. Jo a to maso musíme srovnat!
Fotka Bítýšky v 19.30 :-)
Hehe. Někdy kolem půl jsem v tý Bítýšce byl, ale pršelo jenom hodně nevýrazně. I když celou dobu ze Šmelcu až do Jinačovic (Prigl trail jsem naivně vynechal, že začne lejt a bude to o hubu). Tak alespoň můj oblíbený sjezd z Baby po modré na medlánecké letiště. Návrat za světla – to už tu dlouho nebylo …
Tož, ačkoliv nenahlášen, nakonec jsem dorazil. Škoda že ta morálka odjezdů je včil tak nízká. Myslel jsem si že jedete i chvilu posedět a ne jen na otočku … teda někteří… Takže za sebe to hodnotím jako fajn akci s nočním Prigl trejlem … byl dobrý a fakt na pohodu ;) … Tož tak.
Psal jsem Ti e-mail, ale nevim, jestli byla ta e-mailovka aktualni – kdyz tak se ozvy.
srdecni ozvy :-)
Mé ozvy na včerejší návratovku jsou již na pohodu ;) a dokonce bych řekl že noční PTrail je v některých věcech lepší jak za dne. Ano da čo došlo. Ale jak jsem říkal včera, je to spíše unreal.
Bylo to krasne, domu jsme dorazili kolem pulnoci. Nechapu, kam se nekteri tak honi :)
No a par fotek…
A jeste…
kolo zaminkou pro obzerstvi… slint.
Hezkej dres.-)
Je fakt, ze tentokrat zaveleli „destovi plasani“;) k odjezdu pomerne brzo, ale jeste jsem je premluvil na jedno v Bystrci na hristi, takze dojezd nebyl axtremne brzo ani pozde, ja dorazil cca v 22hod. Babovicka byla luxusni, timto dekuji Maňaskovi za pridavek a s Romanem si to uzeny jeste vyridime… Jedna pro PeBeho ;)
Po líšeňským řezníkovi tu máme šlapanickýho řezníka.-)
neco ze smelcovny
neco z bystrce
…a zbytek jako obvykle v rajske omacce
dostanu od tebe povolení dát fotky i na svůj protlak, šéfiku? ;-)
jasan, klidne si to tam protlac…
provokatér :-)
Tož z uzeného jsem včera pozřela sice jen pláteček 3×3 cm, neb tchýnin obídek mě ještě nějak tlačil na žaludku, ale jinak spokojenost veliká;-)
Zpáteční jízda místy „zběsilý úprk před domnělým deštěm“, protáhnouti se je však třeba ;-)
takže tchýně jo? :)) neni zytečný se tahat s tou postelí? :)
tož to mně teda vysvětli? ;-)
no co neni jednoduší pořídit nový letiště? :)
e e..jsme rádi, že jsme rádi…;-)
..už víš, kterej den se velké stěhování národů zrealizuje?
nevim, vypadá to na příští víkend, ale buď ve střehu. :)
jim to presun, at muzou jet na Praded;)
Já jsem protaženej ještě teď tak na 3 metry.-))
Toz vcerejsi vecer by se dal skoro nazvat „Dam si sedum piv a jednu zelenou“ :) Navrat supr, brzke odjezdy squadry numero uno radsi nebudu ani komentovat.
btw. na zadost samana prikladam jeste jednu dokumentacni z minula :-))
:o)
lol uaaaa :o))))))
toz tos mu udelal poradnyho couda;)
Myslis? :-))
Tak na prvním fotu bych si dovolil upozornit na zkušený výraz huliče a „silných“ nohou nejmenovaného soudruha v pozadí.
Skoda, ze nemame dokumentaci pani vrchni domaci, k te by se toho dalo napsat hodne ;-) A zajimavy je, ze s pribivajici hodinou byla opet milejsi. Kazdopadne se pekne sekla, kdyz rekla, ze u nich v udoli nikdy nechcije :-D
Jako dest, ne ona :)
:)
On i pan hostinsky se postupne rozvykladal. Bylo videt, ze kdyz nejsou ve stresu, tak jsou v pohode. A pani hostinska s babovkou taky prekvapila – rikala, ze ji hryzalo svedomi, kdyz ji volal Manasek a ona mu rikala, ze pece jen v sobotu.
To je hezky s tou babovkou… … proto jsou v zime daleko vic v pohode, hospudka je mensi a nemaji ten stres.
Tak po me informaci doma,ze s vama uz nikdy vic,bo takovej leteckej den jsem uz dlouho nezazila,jsem dostala od meho „trenera“ narizeni,ze naopak,vzdy jen s vama :-).Nevim jak by se narizeni zmenilo kdybych ho informovala take o zelenem NIC :-)
…kdyz mu ukazes tu fotku, jak se po pozreni Niceho tvarila, tak asi Nijak…;)
hi a já už myslela, že občasný pocit kudly sdílím sama;-)
Obcasny ???!!! :-)
Jediny rozdil od meho zavodniho tempa byl v tech kratickych zastavkach :-)
Nepocitam velke obcerstvovaci a obzerstvovaci stanice Smelc a Bystrc :-)
Tímto mi děkuješ, že díky mě ti ty krátký zastávky dopřejou ?-)) Aspoň k NĚČEMU jsem dobrej než k NIČEMU.-)
jasne, my jsme jeli uplne na pohodu, brnkacka, zakladni vytrvalost a tak ;DDD
:-) příště už teda pojedem velkou pilu jo?
jj, 4. pilu jak Maňas…
Aby jsi priste nejel sam s tatkou… :)
No co jsem cestou z5 viděl, tak hodně tlačil na pilu huličKaroš.-)
jj, zapalil si to svoje zvaro a uz jsme upalovali…ten bude mit teda imidz;)
No ja nevim, kdo tady psal „na pohoduuu“ v zakladajicim prispevku ;-) Provokace, Pravda, za Zebetinem jsem sice taky tepal kousek pod maximalou, ale jinak mam zabrany jet naplno, neb mam strach, ze bych se utavil. Vzdyt je to taky samy chrt :)
Jsem rád, že bábovečka, dres a kudla měla úspěch (soudím dle množství foto). Já vám tu radost snad udělám a vemu si ty bílý kalhoty na Praděd.-))
Kurnik ja snad rano vstanu a ten zacatek se s vama svezu, jen abych to videl :)
Aby jsi si je na Myslivecke neumazal ;-)
Tak to by byl vrchol elegance;), kdyz uz se to tady tak rozmohlo, tak pokud v nich dojedes mas u me pivo.
Nevim, kolik nas ma jet, ale kdybys mel navic x bilejch firemnich kratasu, tak by to mohla byt dobra reprezentace :-)) Akorat by nas myslivci asi hned strileli jako bandu buzerantu.